اقا چرا مرحله های من تموم شد ؟!
اخرش همش دوئل دوئل دوئل بود بعد دیگه بهم مرحله ندادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان جیکار کنم ؟!!
Printable View
اقا چرا مرحله های من تموم شد ؟!
اخرش همش دوئل دوئل دوئل بود بعد دیگه بهم مرحله ندادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان جیکار کنم ؟!!
ئه
خوداییش باید چیکار کنم ؟
exp بگیر تا لولت بره بالا
اون موقع دوباره چند تا کوئست آزاد می شه
چند تای اول آسونه ولی بعدش دیگه خیلی سخت می شه
من الان چند هفته هست که توی hunting coyote و catching horses گیر کردم
البته به خاطر اینه که همه اسکیل ها رو برای دوئل خرج می کنم
میخوای توی منطقه ای که خلیج فارس هستش یه پایگاه قدرت های فرا منطقه ای درست کنم :5:نقل قول:
این یعنی چی اونوقت؟نقل قول:
قدرت های فرا منطقه ای
یعنی آمریکا؟ : دی
این یعنی پدر امریکا :27:نقل قول:
تو هم غارغار کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با امین درست صحبت کن بچه دهاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیشه غارغار نکنم
اینور کوه تو دهات ما کلاغا قارقار میکنن
خلیج فارس رنک 3 شد !!!
تو بع بع کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا یه سوال
اگه کسیو ناک اوت کنم تمام پولش برای من میشه ؟!!
یعنی چی 1/4 برای من ؟!!
یعنی اگه 100 داشته باشه 25برای تو 75 برای خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا با خدا حساب میکنم : دی
ای بابا عجب ستمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نزدیک 20 هزارتا باید پول بدم تا اسکیلایی که الکی خرج کردم و برگردونم برای دوئل .
ارتاس چرا بازی رو ول کردی تو که ویگورت بالا بود یه لباس برای رفلکس و یه کلاه برای آیم و میخریدی تکمیل بودی که چرا ول کردی ؟!؟!؟
فایده ندارهنقل قول:
dueler فقط ضرر میکنه در واقع نه میتونی کار کنی تو کارای بیرون نه میتونی ساختمون بسازی بعد که لول بانک رو میبرن بالا دیگه پول گیرت نمیاد درستش اینه که فقط و فقط ساخت و ساز و ویگر رو ببری بالا
من وقت بازی نداشتم جدیدا کارم خیلی زیاد شده و مجبورم تمام وقتم رو به برنامه نویسی بگذرونم برای همینه که تقریبا 18ساعت در روز آنلاینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من کلن دوئلر هستم یه سری اسکیل اون اوایل الکی خرجیدم حالا میخوام برگردونم خیلی پول میخواد ... در مورد پول اره والا اصلا پولی نداره دوئلر بودن البته از نوع شوتینگش :27: ویگوریا یه کارایی میتونن بکنن ولی شوتینگیا هیچ .نقل قول:
پیش به سوی رنک 1 :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این ورلد 6 کی باز میشه؟
میخوام یه کاراکتر اصولی از لول یک ببرم بالا.
ایول محمد ترکوندی رتبه رو...
محمد چرا ورلد 2 رو ولیدی ؟! : دی
الان رنک 3 هستیم ...
نه قیمت تبدیل اسکیل اگه بزاری یه مدت بعد دوباره تغییر بدی همون 50 هستنقل قول:
ورلد 2 رو کاراکتر سرباز و انتخاب کردم ... اسکیلامو یه جور خرج کرده بودم ... وقتی خودم میدیدم خندم میگرفت :27: گفتم بیخیالش شم بهتره :31:
فکر کنم هر 24 ساعت بیاد پایین اگه بخوام اینجوری برگردونم 2 ماه طول میکشه :دی ... تو این موقعیتی که من هستم این کار جایز نیست فردای که بیان اون 5 تای بالا لت و پارم کنن :27:نقل قول:
قراره اسکیلای ساختمون سازی رو تغییر بدن.یعنی به جای سه تا کانستراکشن دو تا کانستراکشن و یه استامیا بذارن.این ساختمون سازی رو خیلی مشکل میکنه.
Here are some of the changes that will happen to The-West in the next update. Currently we do not know when the update is scheduled for.
- On the interface there will be female working pictures for female characters (in the top right).
- Town log events will now be kept for 7 days instead of 1 day.
- The requirements for constructing town buildings will change slightly. Currently this task requires: Construction, Construction, Construction, Repairing, Leadership. After the update the task will require: Construction, Construction, Stamina, Repairing, Leadership.
خالی نبند محمد اس : دی
یه بهونه بهتر بیار : دی
بعد چند سال رسیدم به لول 24 هوراااااااااااااا :d:d:d:d
من نصف لول 30 رفتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خالی نمیبندم بابا :31:نقل قول:
من به مصطفی شک دارم اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287172
عجب !!!!!!!! پیشنهاد اخلاقی برای کم کردن اسپم ها و اتحاد و انسجام بیشتر !!!!!:نقل قول:
دو تا تاپیک رو با هم مرج کنن ! ( منظور تاپیک های هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!)
اسمش رو هم بزارن !!!! مجمع اسپم بازان محترم !!! و محترمه !!! یا بزارن ! قرارگاه اسپم بازان حرفه ای !!! یا بزارن ! The Tribal west !!!! یا بزارن !!! West Of Tribal !!!!!
این طوری راحت میشی و دیگه لازم نیست یه اسپم رو توی دو تا تاپیک بدی !!!!!
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
خیام
آن عاشق دیوانه که این خمار مستی را ساخت
معشوق و شراب و می پرستی را ساخت
بی شک قدحی شراب نوشید
از آن سرمست شد و این جهان هستی را ساخت
----
گویند که دوزخی بود عاشق و مست
قولی است خلاف ،دل در آن نتوان بست
گر عاشق و میخانه به دوزخ باشد
فرداست که ببینی بهشت همچون کف دست
----
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!! نسیم شمال
دقیق نخوندی برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از جمله علايم شيطان پرستان است و عدد مقدسشان نيز 666 است
شیطان هم بچه خوبیه.
چند مدت با هم بودیم،دیدم واقعا ته دلش هیچی نیست....:31:
چرا ! خوب منم که گفتم !!!!! البته جوابت رو توی تریبال وارز گفتم !!!!! این جا اومدم اعلام کنم وحدت پیدا کنین !!!!!!!! بلاخره اسپم بود !!!!!!!!! غیر از اینه ؟:27::27::27:نقل قول:
ط
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
خیام
آن عاشق دیوانه که این خمار مستی را ساخت
معشوق و شراب و می پرستی را ساخت
بی شک قدحی شراب نوشید
از آن سرمست شد و این جهان هستی را ساخت
----
گویند که دوزخی بود عاشق و مست
قولی است خلاف ،دل در آن نتوان بست
گر عاشق و میخانه به دوزخ باشد
فرداست که ببینی بهشت همچون کف دست
----
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!! نسیم شمال
سلام بروبچ اقا من بعد از 3 ماه دوباره یه پست دیگه دادم!به من میگن ضداسپم،2 ماه یه پست!! اقا من هر چی میزنم کار میکنه نمیتونه پرچم گیر بیاره!باور کنید تا حالا 40 بار تو گارد کار کرده ولی پرچم نمیده؟!! چیکار کنم؟؟؟
قابل توجه داش ممد: به همین خاطر هنوز لول 18 ام!!!!اگه پرچم داشتم الانend لول بودم!!!!