[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سیم هم نشد. لطفا راهنمایی کنید
Printable View
با سیم هم نشد. لطفا راهنمایی کنید
این خطا به دلیل استفاده از FireFox هستش. با IE انجام بدین. 100% میشه.نقل قول:
سلام
مودم dsl من ایسوس am602 هست. با لن هم به کامپیوتر وصله. چند وقته که وقتی هیچ دانلود و ارتباطی با کامپیوتر ندارم چراغ لن تند تند روشن و خاموش میشه انگار که داره مثلا دانلود میکنه. جالبه که وقتی state رو در local area connection رو میبینم مقدار ارسال و دریافت ثابته.
قبلا اینطوری نبود.10 دفعه به روش های مختلف هم کانفیگش کردم. از وقتی اینطوری شده ، بعضی وقت ها به اینترنت وصل نمیشه و اذیت می کنه
چی کار کنم؟
ممنون.
شاید جنی شده . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش تا حالا همچین موردی نشنیدم.
1- ریست کاملش کردی؟
2- الآن ورژن Firmware اش چنده؟ آپگرید Firmware رو انجام دادی؟
از دوستان یکی جواب ما رو بده !نقل قول:
ممنون:10:
am602 مودم خوبیه. am604 هم خوبه و وایرلس دارهنقل قول:
آره ، همون Asus 602 خوبه .قیمتش هم حدود 40 تومنهنقل قول:
ویرایش: با تشکر از al63i جان، ولی 1 پورت lan بیشتر نداره
دستتون درد نکنه دوستان درست شد
نقل قول:نقل قول:با اجازه اساتید ، ایشون 4 تا LAN میخواد و همونطور که می دونید:نقل قول:
1- مودم هائی که برای اتصال به سیستم USB دارن فقط یه پورت LAN دارن مثل Asus-AM602 و Asus-WL602 (بقول دوستان ، تو رنج 40 تومن)
2- و برعکس مودم هائی که چهار تا پورت LAN دارن دیگه USB ندارن . مثل Asus-WL604
درنتیجه شما باید بین 4 تا LAN داشتن و USB داشتن یکی رو انتخاب کنی.
-------------------------------------------
مبارکه . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطوری میشه downstream رو دید؟؟؟
شرمنده، اصلا حواسم به 4 تا lan نبود:blush:نقل قول:
همون مدل AM604 (بدون g ) اگر پیدا کنی خوبه.
چی هست؟ خوردنیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان ... یه مشکل واسه دوستم پیش اومده ممنون میشم کمک کنید :
این دوستمون قبلا از یه ISP اشتراک گرفته بود که بدون مشکل کانکت میشده ولی حالا که ISP رو عوض کرده بعد از 5 دقیقه دیسکانکت میشه ( ! )
خودش میگه ISP قبلیش از brigh mode استفاده میکرده ولی این ISP از PPPoE استفاده میکنه ( ! )
به ISP گفت ... جواب دادن مودم سوخته ... ما که باور نمیکنیم ( ! )
مدل Modem : d-link 2640t
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
باید بری توی setup مودم توی internet explorer همون آدرس 192.168.1.1نقل قول:
چند تا سوال درباره این مودم ایسوز 604g.......
اول اینکه بهترین تنظیم برای سیستم امنیت وایرلسش چیست؟؟؟؟ کدوم از گزینه ها بهتره....
در ضمن در منو هاش(وایرلس) یک channel هستش که روی 11 تنظیم شده این چیه؟؟؟ من گذاشتمش رو اتوماتیک ...
در ضمن سرعت دانلود من هم روی سیستم 40 هستش....اما با گوشی که دانلود میکنم از طریق وایرلس نهایتش به 15 برسه...چرا؟؟؟؟ نکنه وایرلسش تنظیم خاصی میخواد
به غضنفر تو ISP میگفتی ، اگه مودم بسوزه که دیگه وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا تونسته PPPoE رو تنظیم کنه یا نه؟
باید بعد از ریست کامل مودم ، بره تو 192.168.1.1 و موقع تنظیم ، PPPoE رو انتخاب کنه.
راستی ، D-Link تو سایتش نحوه تنظیم مودم هاش رو با تنظیمات مخصوص ISP های ایرانی ، داده:
1- سایت dlink رو باز کنید. (قسمت Middle-East ) لینک زیر:
[html]http://www.dlink-me.com[/html]2- قسمت بالا سمت راست دو تا منوی کرکره ای واسه Product Quick Search هست. تو سمت چپی DSL رو انتخاب کنیدو بعد از سمت راستی مدل مودمتون رو . بعد دکمه Go رو بزنین.
3- تو صفحه جدید سمت راست یه منوی کرکره ای دیگه برای Select a Country هست . IRAN رو انتخاب کنید. و بگذارید صفحه Reload بشه.
4- زیر منو ، روی عبارت ظاهر شده ( DSL-......Iran ADSL Setup Guide) کلیک کنید.
چرا چراغ روسن میشه ولی کانکت نمیشه ip هارو هم دستی وارد می کنم بازم نمیشه رو اتماتیک هم نمیشه این مودم asus خودش یه ip میده ولی مودم که خوده مفابرات داده ip نداره مینویسه Automatic Private Addressنقل قول:
نقل قول:
دشمنت شرمنده:20:
فکر کنم بدون g ، نو تو بازار کم باشه ؟ قیمتش چنده ؟
اگر پیدا نشد چی پیشنهاد می کنید ؟
Tanx
اونوقت همون با g هم کارتو راه می اندازه.نقل قول:
اگه می خوای حتما وایرلس نداشته باشه، مودم Tp-link 8841 هم 4 تا پورت لن داره هم usb داره.
درنتیجه شما باید بین 4 تا LAN داشتن و USB داشتن یکی رو انتخاب کنی.نقل قول:
با اجازه اساتید ، ایشون 4 تا LAN میخواد و همونطور که می دونید:
1- مودم هائی که برای اتصال به سیستم USB دارن فقط یه پورت LAN دارن مثل Asus-AM602 و Asus-WL602 (بقول دوستان ، تو رنج 40 تومن)
2- و برعکس مودم هائی که چهار تا پورت LAN دارن دیگه USB ندارن . مثل Asus-WL604
دوستمون راست می گن اما انگار گفته بودن 1usb(optional) یعنی usb براشون اون قدر مهم نیست
در کل من am604g دارم راضیم.
1- حالا مودم مخابرات چه مزیتی به 602 داره که خریدیش؟نقل قول:
2- مودم با LAN وصله یا USB ؟
3- وقتی مودم رو میزنی به برق و خط تلفن ، وضعیت چراغ ها رو به ترتیب بگو.
4- وقتی مودم رو میزنی به سیستم میتونی به 192.168.1.1 دسترسی داشته باشی؟
ای بابا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟؟؟!!!نقل قول:
نقل قول:
asus wl-am604
اصلاً توایران نیست از زمانی که 604g تولید شد دیگه وارد ایران نشد چون صرف نمیکنه اینجوری
کسانی که میخواستند بیشتر از دوتا سیستم را به صورت wired نصب کنند مجبور ند 604g وایرلس دار بخرند.:21:
نقل قول:اگه این دوستمون (networkrer2020 ) مودم معمولی dsl داشته باشه ، می ارزه بجای مودم یه روتور بخره؟ الآن روتور های غیر وایرلس چنده؟نقل قول:
روتر را به چی وصل کنه؟ باید بالاخره یه مودم داشته باشه.. اگه یه مودم معمولی با یه روتر جدا بخره خیلی گرونتر در می آد.نقل قول:
آخه فی الحال مودم داره چون dsl اش صبانت 128 هستش . گفتم شاید مودمش یه LAN داشته باشه.نقل قول:
درکل خواستم قیمت روتورها بیآد دستم.
منم با شما موافقم که مودم روتور دار خیلی بهتر از یه مودم و یه روتور جداست و دردسرش هم قطعا کمتره.
ولی خواستم ببینم اگه یکی یه مودم 602 داشته باشه و بخواد 4 تا سیستم رو ساپورت کنه ، بهتره 604 بگیره یا همون 602 رو با یه Router ست کنه؟ کدوم به صرفه تره؟
اگر مودم نداشت صرفه با 604 هستش.نقل قول:
دردسری که فکر نکنم داشته باشه.
ولی سرهم جمع وجور تره.
سلام دوستان
من دو تا سؤال راجع به تنظیم مودم ADSL داشتم که احتمالاً مربوط به این تاپیک می شه. ولی از اون جایی که این تاپیک خیلی طولانی شده و من یه دو ساعتی از ابتدای تاپیک شروع به خوندن کردم (تا حدود صفحه 20 هم رفتم جلو) و جواب سؤالم رو پیدا نکردم گفتم که مطرحش کنم. البته ممکنه تکراری باشه.
من یه اشتراک اینترنت ADSL از سپنتا دارم و مودمم هم ASUS 602 هستش که با LAN به کامپیوتر دسکتاپم وصله. برای اتصال به اینترنت هم از طریق کانکشن PPPoE که تو ویندوز ساختم و یوزرنیم و پسوردم به راحتی به اینترنت متصل میشم. اما حالا که یه لپ تاپ هم خریدم یه کمی دچار دردسر شدم:
1. می شه مودم رو جوری تنظیم کنم که خودش با روشن شدن به اینترنت وصل بشه و نیازی به ایجاد کانشکن تو ویندوز نباشه. البته میدونم که این امکان وجود داره ولی من هر چی با تنظیمات مودم ور رفتم اتصال مستقیم به اینترنت برقرار نمیشه. آیا این مشکل در تنظیمات من روی مودم هستش یا مربوط به محدودیتهای سپنتا. یکی از دوستان من هم که دنبال این روش بود میگفت که باید تو تنظیمات شکبه تو ویندوز DNS Server رو حتماً تنظیم کنی روی یه DNS server مجانی. البته من این رو خودم امتحان نکردم اما فکر میکنم این روش یه کمی غیرمنطقی به نظر میآد و خود ISP باید این سرویس رو بده.
2. آیا راهی هست که بدون خرید مودم وایرلس یا اکسس پوینت وایرلس و صرف هزینه معقولتر از همین امکاناتی که دارم برای ارتباط لپ تاپم به اینترنت استفاده کنم و نیازی به جدا کردن کابل LAN از دسکتاپ اتصالش به لپ تاپ نداشته باشم؟ مثلاً خریدن یه کارت وایرلس مثلاً USB یا یه بلوتوث USB و اتصالش به مودم، جواب می ده برای این کار یا نه؟
بچه ها یه کمک من الان نمیتونم وصل بشم ...موقعه ی زدن conectهمون پیغام CONNECTING THROUGH WAN MINIPORT می یاد چی کار باید کنم؟تو 192.168.1.1.نمیره چی کار باید کرد؟
حق با شماست این تاپیک اونقدر بزرگ شده که نمی شه براحتی چیزی از توش پیدا کرد. (البته من توصیه می کنم از آخر به اول بخونین!)نقل قول:
1-اون کانکشنی که شما توی ویندوز ساختین، ما بهش می گیم bridge کردن مودم. برای اینکه موقع روشن شدن کامپیوتر بطور خودکار به اینترنت متصل بشین باید بجای ویندوز، داخل خود مودم کانکشن pppoe بسازین. این راهنما ها را مطالعه کنین، از بخش پشتیبانی سپنتا هم می تونین کمک بگیرین، اگر جایی به مشکل بر خوردین، در خدمتیم..
کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
2- شما اگر اصرار به بیسیم بودن نداری، می تونی از lan و usb مودمت همزمان به هر دوشون اینترنت بدی. اگر می خوای بیسیم باشه می تونی بجای مودم وایرلس، یه روتر وایرلس بخری به مودمت وصل کنی.کد:http://www.4shared.com/file/40450378/c51de145/Asus_AM602_User_Guide_Farsi.html
Splitter گذاشتی؟ بیشتر به مشکلات نویز میخوره تا تنظیمات!نقل قول:
در مورد مشکل وارد نشدن به 192.168.1.1 هم احتمال میدم شما IP مودم رو دستی عوض کرده باشین. اگه اینطوره میتونید با یه Master Reset ، مشکل رو رفع کنید.
------------------------------------------------
وقتی چشمک میزنه ، کابل LAN رو بکش ببین بازم چشمک میزنه یا قطع میشه؟نقل قول:
---------------------------------------------------
تا جائیکه یادمه شما Bridge داشتی. تونستی PPPoE تنظیم کنی یا نه؟نقل قول:
---------------------------------------------------
راستی HaoticHead ، یه سوال : موضوع Downstream چی بود؟ چی رو نشون میده که دوستمون تو صفحه قبل دنبالش بود؟
سلامنقل قول:
من مودم am602 دارم که قبلاً با ویندوز XP تنظیم شده بود روی حالت bridge و با کانکشنی که تو ویندوز درست میکردم وصل میشد. الآن همون مودم رو با همون تنظیمات روی ویندوز 7 هم استفاده میکنم فقط یه کانکشن تو ویندوز 7 براش درست کردم که به راحتی به اینترنت وصل میشه. (البته من از اتصال LAN استفاده میکنم و فکر هم میکنم خیلی از اتصال USB مطمئنتر و بهتر هستش.)
این مودم خود مخابرات کرد تو پاچمنقل قول:
با LAN وصل کردم
چراغ power روشن adsl روشن lan هم روشن
192.168.1.1 به چیش دسترسی داشته باشم؟
بله اما امروز می خواستم امتحان کنم که بدبختمانه نمیره تو 192.168.1.1...به خاطر همین نمیشه PPPOEکرد....نقل قول:
تا جائیکه یادمه شما Bridge داشتی. تونستی PPPoE تنظیم کنی یا نه؟
شرمنده ، من هنوز نگرفتم شما میخوای 602 رو نصب کنی یا مودم خود مخابرات رو؟نقل قول:
چون از این چراغ هائی که گفتی ، فقط Power روی 602 هست:
پیشنهاد میکنم یه بار طبق راهنمائی دفترچه خود مودم جلو برید. بعد هر کجاش اشکال بود در خدمتیم.
----------------------------------
با IE تست کردی؟نقل قول:
نشد مجبوری یه ریست کامل کنی تا به تنظیمات کارخونه برگرده و بعد با 192.168.1.1 وارد تنظیمات شی.
-----------------------------
سلام
دوستان من یه مودم D Link 2640uدارم می خواستم بدونم چطوری میشه اینترنتو(adsl) بهش وصل کنم و برای موبایلم ازش استفاده کنم طوریکه دیگه کامپیوترروشن نکنم یه سوال دیگه نمیشه باهاش به وایرلسای اطراف مثلاًدانشگاهیکه دمه خونمونه وصل شد؟؟
بله اا می ترسم باز ریسیت کنم بازم نره توش چون اوایل هم که خریدم اینطوری نمی رفت نمیدونم مشکلش چیه ------ اینا هم روشن نیست...نقل قول:
با IE تست کردی؟
نشد مجبوری یه ریست کامل کنی تا به تنظیمات کارخونه برگرده و بعد با 192.168.1.1 وارد تنظیمات شی.
1- الآن شما چجوری داری ازش استفاده میکنی؟ PPPoE یا Bridge؟ به عبارت دیگه وقتی سیستم رو روشن میکنی خودش اتومات وصل میشه به نت( PPPoE) یا شما باید روی آیکون کلیک کنی تا وصل شه (Bridge )؟نقل قول:
2- الآن میتونی از وایرلسش واسه موبایلت استاده کنی یا نه؟
3- اگه میتونی طبق مراحلی که تو دفترچه راهنمای مودمتون هست پیش برید. حتما موفق به نصب مودم به حالت PPPoE میشید.
4- D-Link تو سایتش نحوه تنظیم مودم هاش رو با تنظیمات مخصوص ISP های ایرانی ، داده:
1- سایت dlink رو باز کنید. (قسمت Middle-East ) لینک زیر:
2- قسمت بالا سمت راست دو تا منوی کرکره ای واسه Product Quick Search هست. تو سمت چپی DSL رو انتخاب کنیدو بعد از سمت راستی مدل مودمتون رو . بعد دکمه Go رو بزنین.کد:http://www.dlink-me.com
3- تو صفحه جدید سمت راست یه منوی کرکره ای دیگه برای Select a Country هست . IRAN رو انتخاب کنید. و بگذارید صفحه Reload بشه.
4- زیر منو ، روی عبارت ظاهر شده ( DSL-......Iran ADSL Setup Guide) کلیک کنید.
اینه که میگن : مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس بی خیال شو ، هروقت مجبور شدی تنظیمات رو دستکاری کنی ، این رو هم یه تست کن. فعلاً باش تا صبح دولتت بدمد . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]