درسته کلاج پروانه واقعآ چیز مفیدیه.خصوصآ توی کاهش صدا.
من روی بیوک ایران نصب کردم واقعآ ماشین بی صداتر شده
فقط اصلیش رو بخرید مدلهای چینی و تایوانی 7-8 ماه بیشتر کار نمیدن.
Printable View
درسته کلاج پروانه واقعآ چیز مفیدیه.خصوصآ توی کاهش صدا.
من روی بیوک ایران نصب کردم واقعآ ماشین بی صداتر شده
فقط اصلیش رو بخرید مدلهای چینی و تایوانی 7-8 ماه بیشتر کار نمیدن.
حالا کسی ازقیمت این کلاچ پروانه اطلاعی داره؟
سلام به دوستان عزیز
با امروز شد 47 روز که دارم دنبال مک وان میگردم دیگه دارم نا امید میشم.اگه سراغ دارین لطفا خبر بدین.قیمتش خیلی مهم نیست:31:
اگر توي نت بگردين پيدا ميكنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30هزار شکایت از خودروسازان آمریکایی
عصر خودرو : صاحبان خودرو در آمریکا سال گذشته بیش از 30 هزار بار به دلیل وجود خطرات احتمالی در خودرویشان به دولت آمریکا شکایت بردهاند. اداره ملی امنیت ترافیک آمریکا که مسوول رسیدگی به امنیت خودروهاست از سال 2007 به این سو بیش از 130 هزار مورد شکایت دریافت کرده است، از شکایت در مورد شتاب ناخواسته خودرو گرفته تا درست عمل نکردن کیسه هوا.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد روزنامه والاستریت در ماه آگوست گزارشی (بر پایه اطلاعات ثبتشده در موسسه ادموندز) منتشر کرد در مورد شکایات ثبتشده از خودروها در آمریکا و در ادامه آن 10 خودروسازی را معرفی کرد که از ژانویه سال 2007 محصولاتشان بیش از همه شاکی داشتهاند.
اداره ملی امنیت ترافیک آمریکا پس از دریافت هر شکایت بررسی میکند که آیا خودروی مورد نظر واقعا واجد چنان مشکلی هست یا نه. اگر پاسخ مثبت باشد، این اداره از خودروساز میخواهد برای رفع نقص فنی ذکرشده در شکایتنامهها اطلاعیهای صادر کند و خودروها را به نمایندگیهایش فرابخواند. صدور این فراخوان درعینحال هشداری است به سایر دارندگان آن مدل خاص. اما این فرآیند ممکن است نتیجه دیگری هم داشته باشد. پانی سیگال، از مدیران موسسه ادموندز، میگوید بسیاری از دارندگان خودرو از نقص یا مشکلی در خودروی خود شکایت میکنند فقط چون دربارهاش در رسانهها خوانده یا شنیدهاند، در حالی که عملا تجربهاش نکردهاند و حتی شاید خودروی آنها هیچ نقصی نداشته باشد، اما در هر صورت اداره ملی امنیت ترافیک در صورت تعدد شکایات مجبور به بررسی موضوع آنها خواهد بود.
طبق گزارش والاستریت از هر 10 مورد شکایت، 9 مورد به صدور فراخوان از سوی خودروساز منجر شده است. تردیدی وجود ندارد که این شکایتها و در ادامه صدور فراخوان ضربه بزرگی به فروش خودروساز وارد میکند. برای مثال پس از فراخوان بزرگ تویوتا در سال 2010 فروش غول ژاپنی در سه ماه نخست آن سال افت فاحشی داشت؛ چرا که اعتماد مشتریان به ایمنی خودروهای تویوتا تقریبا فروریخت. جف بارتلس، معاون سردبیر مجله Consumer Reports میگوید حتی اگر ایرادی فنی یا مکانیکی در خودرویی پدیدار و در پی آن رسانهای شود که ربطی به ایمنی آن نداشته باشد، باز هم ذهن مشتریان به ایمنی خودرو معطوف میشود و این برای خودروساز تولیدکننده آن خودرو یک باخت محسوب میشود. حتی در مواردی سایر دارندگان آن خودرو از نقص یا ایراد دیگری شکایت کردهاند که اصولا هیچ ربطی به ایمنی خودرویشان نداشته و گاه حتی اصولا نقصی در کار نبوده است، اما بههرحال تعدد شکایات، راست یا دروغ، اعتبار هر خودروسازی را در اذهان عمومی خدشهدار میکند.
موسسه ادموندز فهرستی از موضوعهای شکایات دارندگان خودرو را به والاستریت ارائه کرده که بین یکم ژانویه 2007 تا 31 آگوست 2012 تنظیم شدهاند. این فهرست همچنین عمومیترین و اصلیترین موضوع شکایت در مورد هر یک از خودروها را هم فاش کرده است. 5 خودروی ابتدایی این فهرست بیش از هر خودروی دیگری در این سالها شاکی داشتهاند.
1. مینی
تعداد شکایات به ازای هر 100 هزار خودروی فروختهشده: 1/410
مدلی که بیش از همه محل شکایت بوده: کوپر
بیشترین شکایات از خودروی مینی کوپر به مشکل فرمان این خودرو مربوط بوده است. اداره میلی امنیت ترافیک آمریکا در سال 2010 پروندهای برای بررسی خودروهای مینی کوپر ساخت سالهای 2004 تا 2005 گشود. در ماه ژانویه امسال هم بیامو، کمپانی مادر مینی، 235 هزار مینی کوپر را به دلیل نقصی در پمپ آب به نمایندگیهایش فراخواند.
2. جیپ
تعداد شکایات به ازای هر 100 هزار خودروی فروختهشده: 1/386
مدلی که بیش از همه محل شکایت بوده: رنگلر
موضع بیشترین شکایات از مدل رنگلر که سهمی 30 درصدی از کل فروش جیپ دارد، نشت بنزین و ایراد در سیستم اگزوز بوده است. کرایسلر، کمپانی مادر جیپ، در ماه مه اعلام کرد 87 هزار دستگاه از خودروهای ساخت سال 2010 را فرامیخواند، چرا که اداره امنیت ترافیک معتقد است جمعشدن ذرات و قطعات کوچک در اگزوز ممکن است به آتشسوزی منجر شود. تنها یک ماه بعد کرایسلر حدود 347 هزار دستگاه جیپ را به نمایندگیهایش فراخواند چون نقصی در سیستم تعلیق عقبی خودرو ممکن بود به از دست رفتن کنترل خودرو و بروز تصادف منتهی شود.
3. کرایسلر
تعداد شکایات به ازای هر 100 هزار خودروی فروختهشده: 3/292
مدلی که بیش از همه محل شکایت بوده: Town & Country
از آغاز سال 2007 به این سو این خودرو بیش از تمام محصولات کرایسلر شاکی داشته است. بر اساس گزارش والاستریت اصلیترین نگرانی صاحبان این مدل، مشکل ترمزهای آن بوده است. فروش کرایسلر بین سالهای 2007 تا 2010 بیش از 60 درصد کاهش یافته است.
4. جگوار
تعداد شکایات به ازای هر 100 هزار خودروی فروختهشده: 5/240
مدلی که بیش از همه محل شکایت بوده: XF
موضوع بیش از 17 درصد شکایات از جگوار XF مشکلاتی در نیروی محرکه این خودرو بوده است. جگوار در اکتبر 2011 حدود 18 هزار دستگاه از خودروهایش را به دلیل نقص نرمافزاری به نمایندگیهایش فراخواند. بین سالهای 2008 تا 2011 فروش جگوار XF بیش از 40 درصد کاهش یافت.
5. دوج
تعداد شکایات به ازای هر 100 هزار خودروی فروختهشده: 6/231
مدلی که بیش از همه محل شکایت بوده: گرند کاروان
بزرگترین مشکل گرند کاروان دوج سیستمهای نرمافزاری و الکترونیکی داخلی آن بوده است. کرایسلر، کمپانی مادر دوج، در اکتبر 2011 اعلام کرد تولید این مدل را متوقف کرده است. از سال 2007 تا زمان توقف تولید، فروش این خودرو حدود 37 درصد کاهش یافت.
جمعه 21 مهر 1391
ماشین من دو روزه فکر میکنم دنده ۴ را نمیده یکی از دوستان میگفت نوا اصلا ۳تا دنده میخوره ولی من ۳ماه پیش که خریدم به مکانیک نشون دادم یادمه گفت خوبه و۴تا دنده را هم به موقع عوض میکنه خودم تو این ۳ماه مطمئنم ۴ دنده میخورد کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم
متوجه منظور شما نشدم.
نوا شما دنده دستي داره يا اتومات؟
اگر دستي باشه كه سه يا 4 دنده عوض كردنش دست خودتونه و كاملا مشخصه.
اگر اتومات باشه 100% يه 350 يا نهايتا 400 روش باشه، كه اونها هم توي حالت D سه دنده عوض ميكنن، دنده چهارمي هم ندارن. فقط مدلهاي 700 دنده 4 دارن كه اونم كلي سنسور و سيم و رابط و كامپيوتر و..لازم داره كه كار بده و حتي خود كاپريسهاي 89 يا 90 هم ديگه به اين راحتي پيدا نميشه كه گيربكس 700 روشون كار بده و دنده 4 اوردرايو عوض كنه.
مكانيكي كه گفته دنده 4 هم عوض ميكنه احتمالا معكوس كشيدن 3 به 2 ( با سيم سبقت) را يه دنده ديگه حساب كرده!!
سلام
کامارو جان سایز پیستون شورلت نوا شما چنده؟
مال ایمپالا من سایزش 30 هست.
سايز 20 شد. سيلندر صفر بود كه البته مقدار كمي لبه زده بود و روغن سوزي آنچناني نداشت، اما اول كار بود.
چون هنوز فرسايش به حد بيضي شدن نرسيده بود، بنابراين با حداقل تراش تونستيم سايز 20 براي پيستونها در بياريم.
ميل لنگ هم از صفر به 10 تراش خورد و ياتاقانهاي ثابت و متحرك كلا همين سايز شدن.
سايز 30 هم خوبه، كلا توي خودروهاي سواري بطور معمول تراشهاي اولين تعمير سيلندر و ميل لنگ به 20 و 30 ميرسه و خيلي كم و به ندرت ممكنه 10 بشه كه اونم بستگي به مقدار فرسودگي داره.
به احتمال زياد ميل لنگ ايمپالا الان بازهم بين 20 يا 30 بايد بشه.
اين عكسها رو احتمالا يادتونه..!!
چه دوراني بود....
ممنون جناب کامارو.
پس اینطور که پیداست موتور شورلت شما سر و حال تر از موتور ماشین منه!
امشب به سراغ ماشین رفتم و موتور ماشین رو کامل اوراق کرده بود.
بیشتر هول سیلندر-سر سیلندر- و میلنگ ماشین رو داشتم که در چه حد سالمند و از مکانیک سوال کردم.اونم گفت اول از همه تمام قطعات باید برن شسته بشن و بعد به دقت نگاهشون کرد.
فقط گفت سایز پیستونتهات 30 هستش.
حالا قراره فردا تمام قطعات موتور و گیربکس بره کارواش.
به دلیل تاریکی هوا نتوستم عکس بندازم انشالله فردا.
راستی بقیه سوالات رو تو تاپیک خود ماشین میپرسم.
ممنون.
امروز اين رو اتفاقي توي نيازمنديهاي همشهري ديدم، مال اوائل مهر همين امسال بود.
يكي از اعضاء دنبال ماستنگ ميگشت، فكر كنم بد نباشه سري بزنه و ببينه داستانش چيه و عكس و گزارشي هم تهيه كنه تا همه بتونيم در مورد اين ماشين نظر بديم.
نيازمنديهاي همشهري را در نت هم ميتونيد پيگيري كنين:
يك مطلب كه همه خبرداريم اما خواندنش بازهم جالبه..
ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز.تمامی مک1 هی که تو نت بود و دوستان معرفی کردن رفتم و از نزدیک دیدم.جای تاسفه که اکثر ماشینها دست افرادی بودند که قدرش نمی دونستن و به بدترین شکل ممکن نگهداری کردن البته بهتره بگم به بهترین شکل ممکن داغون کردن
به عنوان نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چند بار تماس قرار ملاقات گذاشته شد و من راهی تهران شدم و و با دیدن عکسهایی که از ماشین در نت دیده بودم فکر های خیلی خوبی در سر داشتم تا اینکه با صاحب ماشین ملاقات کردم . اولین چیزی که منو متعجب کرد این بود که صاحب ماشین منو از عکس گرفتن از ماشین منع کرد . و اما در مورد ماشین : ماشین در بدترین وضعیت ممکن بود . بدنه: کاملا پوسیده . گلگیر سمت شاگرد جدا شده از ماشین . جلو پنجره نداشت . کاپوت به اندازه نصف بند انگشت بتونه داشت کف پایی سمت شاگرد پوسیده و سوراخ شده ...(( فقط تو دوزی ماشین تو وضعیت خوبی بود ))
موتور و گیربکس : با تلاش فراوان ماشین روشن شد و مانند گاز اشک اور دود سفید همه جا رو برداشت . تست رانندگی : دنده در حالت درایو قرار دادم و بعد از مکث 7 ثانیه حرکت کرد و بعد از اینکه سرعت به 40 رسید کنترل ماشین کاملا از دست من خارج شد و بعد از توقف از ماشین پیاده شدم و اگر دوستم مانع نمیشد لهش می کردم .
این 2 تا ماشین تو کرج بوده و من راه زیادی رو طی نکردم برای دیدنشون .
با دیدن ماشینها بنظرم امد که عکسها مربوط به 5 یا 6 سال پیش است .به نظر می امد که این دو ماشین در وضعیت بدی نگهداری میشدند و بعد از مطلع شدن از قیمت 45 میلیونی ماشین البته برای هر کدام که رویهم رفته میشد 90 میلیون تمایلی به دیدن ماشینها پیدانکردم در صورتی که در نت 15 میلیون قید شده بود و با گفتن اختلاف قیمت صاحب ماشین براحتی گفت اشتباه تایپی بوده .
و فردای انروز به خواهش من یکی از دوستانم با صاحب ماشین تماس گرفته و صاحب ماشین قیمت هر کدام از ماشینها 25 میلیون گفته !!!!؟؟؟؟ ( فکر میکنم قیافه من به بچه مایه دارامی خوره :))
با این ماشین برای 5 شنبه قرار گذاشتم اگه صاحب ماشین راضی به عکس گرفتن من از ماشین شد حتما عکسو واستون میذارم تا نظرتونو بگین
تجربه بسيار بسيار جالبي بود.
هربار كه براي بازديد و معاينه يك ماشين رفتيد و به ريزه كاريهاي اون دقت كنيد، چيزهاي زيادي از ظاهر و باطنش ميفهميد. اينجوري تجربه كاري خودتون هم بالاتر ميره و كم كم از حالت آماتوي به حرفه اي تبديل ميشيد.
توي عكسها چيز خاصي مشخص نميشه و هميشه به هركسي كه تصويري از يه ماشين ميگذاره اينو ميگيم كه ديدن خود ماشين تا ديدن عكسش دوتاست.
اينجوري كه اون ماستنگ زرد نشون ميداد خيلي هزينه و خرج بالايي داره ( شايد بيشتر از 4 يا 5 تومان فقط براي بدنه و رنگ) چون سرپا كردن ماشيني كه تعدادش كمه و البته قطعاتش هم ناياب و خيلي گران، بسيار بيشتر از يه نوا يا بيوك ايران دردسر درست ميكنه، والبته وقتي مرتب بشه مسلما قيمت يك نمونه تميز اون خيلي بيشتر از يه نوا يا بيوك خواهد بود.
استراتژي خاصي براي خريد در نظر بگيرين، دنبال خودرويي باشيد كه نتونه حركت كنه و البته بدنه در حد خوب يا نزديك به وضعيتي باشه كه بعد از تعمير تميز از آب در بياد، چون وقتي حركت نكنه خيلي افت قيمت پيدا ميكنه( مگر اينكه صاحبش توي باغ نباشه و الكي قيمت بپرونه) .
و البته تجهيزات داخل اتاق و تزئينات هم خودش يه عامل ديگه براي تعيين قيمت ماشين به حساب مياد كه شما هم بخوبي روي اون نظر داديد و زوم كرديد.
اگر اين ماستنگ زرد رو چند وقت ديگه بهش سر بزنين به احتمال زياد بازهم كمتر ميده چون با قيمتي كه داده كسي طرفش نميره( منظورم ماشين شناس) مگر اينكه يكي بخواد پول الكي خرج كنه كه اونم داستان ديگه اي داره.
در مورد اون آگهي هم حتما سراغش رو بگيريد. خيلي وقتها ممكنه چيزي پيدا كنين كه واقعا از نظر ساختار در وضعيت مناسبي باشه و اگر همون ماشين دست يه دلال بيافته قيمتهاي بالاتري روش بزنه.
در مورد خارج شدن كنترل ماشين وقتي به سرعت 40 رسيدين كمي توضيح بديد چون گويا سيستم فرمان و جلوبندي اونم مشكلات زيادي داره.
camaro ltعزیز رانندگی با ماستنگ زرد واقعا فاجعه بود.تو سرعت 40 ماشین مثل قایق چپ و راست میرفت. فرمون کاملا گیج بود.جلو بندی که هیچ...
در مورد ماستنگ که 5شنبه میبنمش قرار بر این شد که ماشین 1روز کامل دست من باشه.(البته ماشین منم 1روز در اختیاره ایشونه)
با توجه به قیمت 28/000/000 تومانی به نظر میاد سالم باشه.از تمامه زوایای ماشین.موتور.تودوزی..عکس میگرم تا دوستان راهنمایی کنن.در ضمن قراری هم با اقای عزیز عابدی فر (حاج عزیز)تعمیرکار ماشینهای امریکایی در کرج دارم تا ماشین ببینن.و اگه بشه با اقا محمد و اقای هاشمی که تو مشکین دشت کرج هستن و یه سوله دارن که ماشینهای امریکایی بازسازی میکنن. قرار میزارم.واقعا کاری که انجام می دن قابله توصیف نیست.اگر که اجازه عکاسی بدن حتما اینجا می ذارم تا دوستان کیف کنن
یادش بخیر تجربه دوباره مرداد امسال برام زنده شد. خودم دست تنها جمع کردم چقدر کیف داد ولی تا دلت بخواد جونم کنده شد...نقل قول:
ماله من 040 پیستون بود که دیدم لبه نزده! دادم برام پالیش کرد دوباره همون 040 رو با رینگ پرفکت بستم. میلنگ هم 030 بود اونم پالیش شد و همون 030 دوباره مارک فدرال بستم. بسته بندی قرمز و مشکی قدیمی داره.
سلام داشتم توی آگهی های ماشین یه نگاهی مینداختم به این مورد برخوردم , به نظرم خیلی تر وتمیز و خوب میومد گفتم بذارم شاید به درد کسی خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه آگهي وجود نداشت. شايد برداشته شدهنقل قول:
اگر ممكنه در مورد اون توضيح بديد.
بچه ها سلام
امروز یه الدز مبیل سفید مدل 90 دیدم هیچ اطلاعاتی راجع به این ماشین ندارم از نظر امکانات و قیمت چجوری می تونم به واقیت برسم ، موتورش در حال تعمیره بدنش هم کاملا سالمه داخلش رو هم دیدم خیلی خوشم اومد مرتب بود ولی لاستیک هاس هرکدوم یه مارکی داشت البته 3 تا از لاستیک هاش در حد 80 90 در صد داشت از امکاناتش چجوری می تونم با خبر بشم که چیا داره و راجعب قیمت دقیشش هم همینطور اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشمیکنم راهنماییم کنه
نقل قول:
آگهی در مورد بیوک اسپی شیال است که گویا 5 عدد بیشتر وارد ایران نشده و خیلی خاصه . ماشین هم در شرایط بسیار عالیه قرار داشت ,قیمت هم 18 تومن زده
اگه وارد سایت ماشین آباد بشید و سرچی در دست دوم ها بکنید میبینیدش, چشمک میزنه بین همه آگهی ها
لینک رو دوباره گذاشتم شاید اینبار باز بشه.
ذوستان این کامارو هم خیلی ماشین نازیه
خب بيوك تميزيه، اما حقيقتش من متوجه نشدم منظورش از 4 عدد وارد شده يعني چي؟؟؟!!!
چون من توي همين اهواز حداقل 5 تا رو از همين مدل ديده بودم كه يكي مال معلم ادبيات فارسي خودمون بود كه اتفاقا خودش هم لوازم يدك شورلت ميفروخت ( قضيه مال زمان جنگ و دهه 60 ) رنگ اونم طوسي متاليك و تميز هم بود كه بعدها به دليل عدم رسيدگي مناسب كم كم افتاده شد و بعدا به قيمت 2 تومان فروخت.
يكي هم مال پسر عموي خودش بود كه با هم در يك زمان خريده بودن و چون قيافه هردو و ماشيناشون مشابه بود ما هم گاهي اين دوتا رو با هم اشتباه ميگرفتيم!!! هر دو هم مدل 1969 و در همون سال خريده بودن( 1348)
يكي هم سبز بود و يكي ديگه هم اگر اشتباه نكنم كوپه بود..و يكي ديگه هم آبي متاليك آسماني خيلي زيبا.
خلاصه از اين مدل تعداد بيشتر از 4 تا وارد ايران شده!! خيلي از اين تبليغات بيشتر فقط تبليغه و چون كسي به راحتي نميتونه خلاف اونو ثابت كنه پس گفتنش خيلي هم ساده است!
مثلا يادمه وقتي كامارو داشتم هر كسي ميامد و چيزي ميگفت و آخر سر هم يه داستان بسيار تكراري و كهنه رو كه ديگه از حفظ شده بودم رو برام تعريف ميكردن!
داستان اين بود كه ميگفتن :
من ( يا مثلا عموي اون شخص يا پسر دايي و يا پدر و هر كسي كه ميتونست با سن بالا مثال بزنه!) اولين كامارو را به اهواز آورديم و قبل از اون هيچكس نداشت!! و جالب اينجا بود كه توي همه اين داستانها اون كامارو كذايي رنگ شرابي يا قرمز متاليك داشته با تودوزي قرمز!!!
من و يكي از دوستان كه اونم كامارو 6 دستي داشت اين حرفها رو ميشنيديم و فقط آرام سري تكان ميداديم و ميگفتيم:
عجب..چه جالب!!!!
قيمتي كه زده اينقدر نميارزه..يعني واقعا يه بيوك ريويرا دم قايقي رو با اون اببهت و تركيب خاص و رويايي رو در كنار اين، يكي ميدونه كه تازه از اونم بيشتر قيمت زده؟؟؟؟!!!!
منكه چنين عقيده اي ندارم و اين ماشين در بهترين شرايط از نظر من ،نهايتا 10 تومان ارزش داشته باشه.
این بیوک که تا چند وقت پیش یه رنگ دیگه داشت.یهو الان رنگش شده قرمز.عــــــــجــــــــب:sq _12:
ماشین خوبی بنظر میرسه.هر چند باید از نزدیک دیده بشه.
قطعن ارزشمند هست.اما باید دید چقدر سلامت باشه.اگررررررررررررررررر واقعن بکر باشه که نیست چون فکر کنم تغییر رنگ داده شاااید تا 15 بیارزه.
اما قطعن بکر نیست و اینکه 6 سیلندر هست.اینم مزید بر علت میشه که قبول کنیم قیمتش از این رقم اعلامی باید پایین تر باشه.
علی اقا بیوک ریویرا دم قایقی در همین وضعیت بنظرم تا 25 30 هم می ارزه.
چون هم ارزشمنده هم نایاب هم اتاق بسیار بسیار زیباتر و امکانات بیشتر.
------------------
البته یه مسئله ای هم هست این وسط.
با توجه به افزایش قیمت دلار و به تبع اون افزایش بی رویه خودرو های روز مسلمن باید منتظر افزایش قیمت کلاسیک ها هم باشیم.
دیگه واقعن منطقی نیست یه پراید بخریم 14 میلیون اما مثلن یه ریویرا سالم بخریم 15 میلیون.دیگه همچین انتظاری انتظار نابجایی هست.
الان شما تصور کنین کسی که ریویرا داره و بخواد یه جلو پنجره براش بیاره از اونور با قیمت دلار فعلی و تحریم ها فکر میکنم یه جلو پنجر0ه مثلن 300 دلاری تا بیاد ایران حداقل حداقل حداقل 1200 تا 1400 در میاد برای صاحب ماشین.
این فقط هزینه یه جلو پنجرست.پس نباید انتظار داشته باشیم کلاسیک ها قیمتشون مثه قبل منطقی باشه.
چوووووووووون کلن الان با این وضعیت اقتصادی مملکت همه چیز غیر عادیه و قیمت کلاسیک ها هم همینطور.
دوستم ماشینش که یه پژوه 2000 بود رو برد دیسک و صفحشو عوض کرد و البته دسته موتور ها هزینش شد 500 تقریبن.در حالیکه همین کارو اگه 3 ماه پیش انجام میداد قیمتش میشد 200 تومن.یعنی یه چیزی حدود دو برابرو نیم هزینه این ماشین اضافه شده طی این سه ماه.
حالا حساب کنین کلاسیک ها چه وضعیتی از نظر لوازم خواهند داشت.
بله حرف شما كاملا منطقيه و بالا رفتن قيمت دلار و زياد شدن تورم و البته گران شدن خودروهاي مونتاژ داخل كه كيفيت بدي دارن، مسلما روي قيمت خودروهاي دست دوم هم تاثير ميگذاره.
بخصوص خودروهاي آمريكايي كه هميشه چند سر و گردن از مدلهاي همسال خودشون بالاتر بودن و كيفيت و ايمني و زيبايي خاصي داشتن.
بفرض يه بيوك و نوا رو با سمند مقايسه كنيم شايد تنها نقطه مثبتي كه سمند اين وسط داشته باشه مقدار مصرف سوخت كمتر باشه كه البته از نظر من در قياس با ايمني و رفاهي كه يه آمريكايي داره اصلا به حساب نمياد.در حاليكه يه بيوك و نوا دستي رو ميشه به راحتي اتوماتيك كرد، و چندان نگران تعمير و نگهداري گيربكس اون نشد، يه سمند رو نميشه به اين راحتي اتومات كرد و البته اگر خراب بشه هم داستاني داره....
دقيقا بالا رفتن قيمتهاي لوازم يدكي كه خودم هر روز در جريانش هستم و كمياب شدن خيلي از اونها، نشون داد كه خودروهاي داخلي نو هم وقتي مشكل قطعات و تعميرات پيدا بكنن چقدر هزينه سنگين و غير منطقي رو روي دوش صاحبانشون ميندازن.
الان يكدست كمك فنر پرايد چيزي حدود 180 تا 200 هزار تومان شده در حاليكه قبل از جريان دلار حدود 70 تا 90 هزار تومان بود. و با توجه به استهلاك بالايي كه ماشينهاي جديد دارن، هر چند سال يك بار بايد در فكر تعويض يك سري از قطعات اصلي و كلا اورهال كردن ماشين بود وگرنه دقيقا به گاري تبديل ميشن!
من فكر نميكنم اگر يه ماشين آمريكايي واقعا سرحال و رو به راه باشه و خوب بازسازي و رسيدگي شده باشه، قيمت مفت و ارزاني بده و بقول شما اگر حتي قيمت جداگانه قطعات را هم در نظر بگيريم خودش خيلي بيشتر از كل قيمت ماشين ميشه.
به هر حال كساني كه دنبال خريد كلاسيك و قديمي و بخصوص آمريكايي هستن بايد بدونن كه زمانه اون قيمتهاي كم و تو سري خورده و بي ارزش شده سپري شده و ديگه با 2 و يا 3 تومان نميشه يه ماشين مرتب و سالم گير آورد مگر اينكه يا واقعا طرف ميخواد ردش كنه و پول نياز داره و خسته شده( كه خيلي كم پيدا ميشه) يا اينكه مشكل بزرگ فني داره و سمبل كاري كرده تا فقط براي انداختن به ديگران راه بره.
بنده الان مدت زیادی هست که در حال بازسازی نوا هستم و چون دانشجو هستم و فعلا درامدی ندارم خرد خرد کارها رو جلو میبرم ولی هیچ وقت هم خسته نشدم.به تازگی دربها و گلگیرها رو عوض کردم البته قبل از نصب همه رو بتونه ی کامل کردم و سمباده هم خورده و البته زمانی که گلگیرها باز بود شاسی رو اهن کردم و بعد هم رنگ.ولی شانسی که اوردم من قبلا حدود 2.5 سال قبل اکثر لوازم رو که حدس میزدم باید عوض بشه خریدم و چیدم رو قفسه.البته به قیمتهای اون زمان البته فقط جلوپنجره و زه ها ماند که الان میخوام تهبه کنم .البته مایل بودم مرحله به مرحله عکسها رو قرار بدم ولی هنوز نتونستم از بخش اپلود خود انجمن استفاده کنم چون از سایتهای اپلود که استفاده میکنم باید یکی یکی اینجا قرار بدم چون نمایش نمیده و یکی دو بار از علی اقا پرسیدم که باز هم ایتم مربوطه رو پیدا نکردم(علامت درخت ایتم سوم از بالا سمت چپ )ولی بازم نشد خلاصه دوستان لطفا راهنمایی کامل بفرمایید(شاید باید چیزی دانلود میکردم که نکردم)
[IMG]sn204410[/IMG] 0000000000000000000000
با تشکر از شما دوست عزیز من از مرورگر opera استفاده میکردم و این ردیف تنظیم متن و سایز و فونت و ... اصلا باز نمیشد ولی با firefox مشکل حل شد حالا در ردیف url که ادرس عکس رو میخواد اگه بخوام مستقیم از روی سیستم خودم قرار بدم چجوری ادرس رو وارد کنم.
دوستا ن کسی در مورد بیوک پارک اطلاعاتی داره چه جور ماشینیه تا چه مدلی هست خوبه یا نه چند سیلندره امکاناتش چیه حدودقیمتش چنده؟نسبت به کادیلاک وکاپریس چه جور ماشینیه ؟لطفا اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه ممنون میشم
سلام دوستان کسی جواب من رو نمی ده یه سوال پرسیدم در مورد الدزمبیل مدل 90
اگه کسی از امکانات و کیفیت سواریش و قیمتش اطلاعاتی داره خواهش می کنم من رو راهنمایی کنه
چند وقته فکرم رو به شدت مشغول خودش کرده کلاسیک نیست ولی جاذبه آمریکاییش باعث شد که من چند دقیقه ای مات و مبهوتش بشم.
این یه امپر اسپرته که دور موتور و فشار روغن و دمای اب و روغن هم داره و قیمتش هم تا چند روز پیش 65000 تومان بود و فکر میکنم برای شورلت و بیوک و.... که دور موتور ندارند چیز خوبی باشه
و در مورد ازمبیل و سلبریتی هم به نظر من نگهداریشون خیلی سخت هست چون لوازمشون خیلی گران و کم هست و به نظر من الان راحتترین نگهداری رو (البته اگه با این بازار بشه گفت راحت)بیوک و نوا دارند البته ازمبیل ماشین خیلی خوبی هست (تا جایی که میدونم موتور 3100 و گیربکس 4 دنده جلو اتومات و دیف جلو هستش و خیلی خوب هم راه میره ولی خب اگه خریدید یه مقدار لوازم و تعمیراتش سخت تره چون انژکتور هم هست و مکانیکش هم خیلی خیلی کم هست (توی تهران که ما هستیم گاهی لوازمش در بازار به چشم میخوره ولی خیلی کم)پس یه ماشین تک به حساب میاد.
در مورد الدزمبیل باید گفت ماشین به نسبت خوبیه.اگر بخواهیم نسبت به ماشینای داخلی حساب کنیم باید بگم یه سرو گردن بالاتره.هم از نظر کیفیت سواری هم امکانات هم استحکام و ...
تنها موردی که شاید اذیتتون کنه همون بحث لوازم هست که من لازم میدونم یه نکته ای رو بگم.
الان توی وضعیت فعلی شما فقط و فقط لوازم پراید و پژوه رو در دسترس دارید اونم نه به طور صد در صد کااامل.
دوستانی که سمند ef7 دارن وقتی مشکلی برای ماشینشون پیش میاد دو دستی میکوبن تو سرشون چون کلن لوازم نداره.
پس این قضیه نداشتن لوازم به نوعی داره همه گیر میشه بجز در مورد پراید و پژوه.
الان خیلی از شهرهای ایران لوازم تندر90 پیدا نمیشه.
دیگه این بستگی به خریدار داره.
هر که طاووس خواهد جوور هندوستان کشد.
الدزمبیل گزینه خوبی هست برای زیر پا.چون مصرفش هم به نسبت بیوک خیلی کمتر شده.قیمت هم از 6 تومن هست تا 15 تومن بسته به سلامت ماشین.یه سرچ توی آگهی های اینترنت بزنین قیمت ها دستتون میاد.البته یه الدزمبیل واقعن سلامت و خوب و بی دردسر که خرجی نداشته باشه رو میشه با 12 تومن هم خریداری کرد.بسته به فروشنده داره.
در مورد بیوک پارک اونیو باید بگم بدرد استفاده روزانه نمیخوره.به کل لوازم نداره.تزیینات گرون.یعنی لوازمش از الدزمبیل که بالا صحبت میکردیم بسیار بسیار کمیاب تره.
بعدشم ابعاد بیوک پارک اونیو بسیار بزرگ هست و جز فول سایز ها محسوب میشه.شما مثلن باهاش بخوای بری تهران کجا میخوای جا پارک پیدا کنی؟؟؟اصلن فکرشم نکنین که بخواهید ازش استفاده روانه داشته باشید.
8 سیلندر هست.امکانات استاندارد رفاهیشون خوبه.شیشه ها برقی فرمون هیدرولیک صندلی برقی دنده اتومات قفل مرکزی بخار زن شیشه عقب و .... که در بعضی موارد بعضیاشون کروز کنترل هم دارن.کلن امکاناتشون زیاد هست.بستگی به ماشین مورد نظر هم داره.
بنظر من برای استفاده روزانه کاپریس گزینه بیسیار بهتر و مناسب تری هست.مخصوصن اگر کاپریس 90 ال اس بروگهام باشه.
کسی هست بتونه کمکم کنه در مورد بیوک پارک اطلاعات میخوام؟دوست عزیز این آمپر اسپرت که گفتید نصبش چه شکلیه راحته یا باید باتری ساز نصب کنه میشه اطلاعات بیشتر بدید؟
برای نصب هنوز اطلاعاتم کامل نیست چون هنوز نصب نکردم ولی تا جایی که میدونم عرض میکنم.
1-برای فشار روغن یه سنسور داره که به جای فشنگی روغن نصب میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-برای امپر اب هم که البته برقی است و یه فشنگی در مسیر اب داره و نصبش مثل امپر ابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-برای دور موتور هم از منفی دلکو استفاده میشه
4-برای امپر حرارت روغن هم یه فشنگی مثل امپر اب داره که باید درون روغن موتور قرار بگیره که برای نوا من جایی سراغ ندارم که بشه وصل کرد مگه به همون سنسور فشار روغن
من هنوز نصب نکردم ولی تو جعبش راهنما داره.
وسيله جالبيه. مدتها دنبال همچين چيزي ميگشتم، بخصوص براي دور موتور كه خيلي توي ماشين مفيد و لازمه. دور موتور در واقع يه جور دستگاه و نشانگر وضعيت كاركرد موتور به حساب مياد كه با اون ميشه خيلي از تنظيمات رو دقيقتر و مطمئن انجام داد.
حتي خرابيهايي مثل كارنكردن يه سيلندر يا يه شمع، قطعي واير شمع، تنظيم نبودن سوپاپ و مكش هوا از يه جاي غير استاندارد براي موتور و...بوسيله نشانگر وضعيت دور موتور با شرايط استاندارد اون، قابل تشخيصه.
براي حرارت جاي نصب زيادي توي موتورهاي 6 و 8 آمريكايي وجود داره، اما براي روغن( حرارت و فشار) به نظرم بايد سنسور خود ماشين رو دست نزنيم و سراغ يه جاي ديگه بريم، البته توي 8 سيلندر مهم نيست چون استفاده از اين وسيله مفيده اما توي 6 سيلندر( نوا) گويا اون فشنگي روغن وقتي فشار رو كم حس كنه، برق موتور رو هم قطع ميكنه و ديگه موتور روشن نميشه تا صدمه نخوره. اگر اين قابليت رو در اين وسيله هم گنجانده باشن خيلي خوبه.
براي دور موتور، منفي دلكو مناسبه كه پالسهاي تناوبي اون براي اين وسيله استفاده ميشه. توي كامارو من كه دور موتور داشت، محل نصب فيش در روي دلكو و روي پايه TACH بود كه مخفف تاكومتر tachometer ( سرعت سنج) قرار گرفته بود.
حالا این آمپرکجا گیرمیاد چه کسانی دارند لوازم فروشا شورلت دارند؟یا از جای دیگه باید تهیه کرد؟
چند تا تصوير زيبا از آفرودهاي آمريكايي در ايران پيدا كردم، با هم ببينيم و لذت ببريم...
سلام
چیز خیلی خوبیه.منم قبلا دیده بودم ولی اطلاعاتی دربارش نداشتم ممنون از اطلاعاتی که دادید.
فقط خدا کنه گرونتر از این نشده باشه.
اینا که عکس های برو بچ مشهده!:5:
همه تو پیست ثامن شاندیز هست
این امپر رو از اسپرت فروشیها میتونید تهیه کنید من امروز از اسپرت فروشیهای چراغ برق خریدم به قیمت 75000 تومان
در ضمن این امپر برای خودروهای 3 یا 4 یا 6 یا 8 سیلندر کاربرد داره به صورت کدهای 6 رقمی در پشتش تنظیم میشه.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در مورد چراغ قرمزي كه روي نشانگر سوار شده توي بروشور توضيحي نداده؟
احتمالا بايد چراغ تنظيم موتور يا همان چراغ دلكو (Timing Light) باشه،
البته اين چراغ بطور معمول بايد سيار بوده و زماني كه ميخواهيم تنظيم انجام بديم، نور اون رو روي پولي سر ميل لنگ بندازيم تا در هر لحظه فلاش زدن( كه معمولا نور سفيد هم داره) علامت سر ميل لنگ رو با علامت روي سيني جلوي موتور در يك راستا ببينيم و ادوانس و ريتارد بودن دلكو را از اونجا متوجه بشيم.
حالا شايد اين فرم ديگه اي از تنظيم رو بطور ساده تر نشون بده. شايد هم اصلا كار اون چيز ديگه اي باشه.
مثلا زمان مناسب تعويض دنده رو با روشن شدن نشون بده( بر اساس دور موتور)
و يا شايد هم چراغ اخطار چيزي مثل كمبود فشار روغن يا حرارت بيش از حد موتور باشه.