[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم تست کن
Printable View
این رو هم تست کن
2 روز پیش یهو یاهو لاگ اوت شد و بعدشم پیغام میداد اکانت شما بلاک شده !
هنوزم همین پیغامو میده !
چرا ؟
فورا برو رمزت رو وض کن و یک رمز خیلی سخت روش بذارنقل قول:
کاملا اجق وجق
سوالات امنیتی رو هم عوض کن. سوال رو درست انتخاب کن. از خودت سوال نده ولی جواب ها رو هم کاملا مزخرف و کاراکترهای بی معنی بزن
ایمیل فراموشی رو هم وض کن. یه ایمیل مشابه اون بذار. مثلا اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود، عوض کن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگر نه یکی می خواد وارد حسابت بشه و حسابت با کرام الکاتبینه!
نمیشه آخه !نقل قول:
من تو میل هم نمیتونم برم
وارد که میشم ازم از این حروف و عدد هایی میخواد که باید وارد کنم بعدش که وارد میکنم یک سوال امنیتی میاره که یادم نیست جوابش چیه چون 10 سال پیش این ای دی رو ساختم
روش بعدی هم اینه که یک ایمیل بفرسته به همین ای دی که بلاک شده که نمیتونم برم توش !
google مثله اینکه دیگه موبایل ایران رو ساپورت نمیکنه!نقل قول:
من چند وقت پیش رمز عبورم رو گم کردم پیام داد یک بار هم زنگ زد!نقل قول:
چند وقت پیش درست بود.دیروز برای من قبول نکرد.شما هم اگر امکان داره امتحان کنید.شاید مشکل از طرف من باشه.نقل قول:
شاید به خاطر وجود 98 + باشه. بهتره به شکل 0912 وارد کنیدنقل قول:
دوتا سوال دارم.
1: چجوری من میتونم برای میلم یه میل پشتیبان بگیرم؟ من یه میل یاهو دارم میخوام ولی پشتیبان ندارم. چجوری میتونم درخواست میل پشتیبان بدم که وقتی پسوردم رو فراموش کردم از اون میل دوم استفاده کنم؟
2: چجوری میشه پسورد میل یاهو رو عوض کرد؟ من هر چی میلم رو چک میکنم قسمتی برای تغییر رمز میل وجود نداره !
نقل قول:تایید میشه. یعنی تو این تاپیک هیچکی نیست جواب مارو بده؟ متاسفانه منم همین مشکلُ دارم!نقل قول:
با بخش مراقبتهای فوری و ویژه که تماس نگرفته ای جانم. پیام دادی، کمی منتظر باش، کسی اینجا موظف به جواب دادن نیست. بابت جواب دادن هم به کسی پول نمی دن. اگر میدن، بگو، برم پول بگیرم! دور هم هستیم که کار همدیگر رو راه بندازیم، کاملا دوستانه، به دور از منت گذاشتن.نقل قول:
جواب سوال ها:
options
mail options
account information
پسورد رو دوباره وارد می کنی
همچنین می تونی مستقیما به این آدرس بری:
change passord و همچنین contact information برای شماست.
درود
دوستان من یک مشکل عجیبی دارم !
من بوسیله نرم افزار یاهو مسنجر نمیتونم وارد بشم ولی با سایت یاهو همچین مشکلی ندارم و خیلی راحت وارد میشه.
مشکل از چیه ؟!
گاهی وقت ها تاپیک ها خاک میخوره و کسی پست ها رو نمیبینه برای همین تو هر دو قسمت پست دادم تا اگه کسی دید بتونه کمکم کنه.نقل قول:
بابت راهنمایی هم ممنون.
سلام بچه ها
چرا برای بعضی ها نمیشه فایل فرستاد , باز زد یا اسنپ شات فرستاد؟؟؟؟!!!!
چون با ایمیل یا با با webmessenger یا بعضی از مسنجرهای گوشی on شدننقل قول:
دوستان چطور می شه کلا هیستوری یاهو مسنجرتو حذف کنی دیگه هیچی توش نباشه! خیلی ضروریه:n02:
shift + ctrl + Pنقل قول:
Conversation History
اول بزن گزینه دوم رو که هیچ چیزی من بعد ذخیره نکنه
بعد
view conversation history
و از اونجا روی مکالمه ای که می خواهی حذف بشه کلیک کن تا باز بشه. بعد بالا سمت راست سه تا گزینه هست که سمت راستی حذف تمام مکالمه است.
سلام مشکل دارم مسنجر باز نمیشه اصلا اما با وی.پی .ان باز میشه
نقل قول:
نشنیدم
قبلا چطور بود؟
بیشتر توضیح بده
علی الحساب این کار رو بکن
shift + ctrl +p
connection
گزینه اول فقط تیک داشته باشه
قبلا باز میشد بدون دردسر اما الان یه کانکشن وی پی ان دارم وقتی اون رو وصل میکنم مسنجر باز میشه اما وقتی sing out میکنم وی پی ان رو قط میکنم باز نمیشه توی کانکشن هم رفتم قسمت اول تیک داره
سایت یاهو باز میشه اما وقتی sing in رم میزنم اصلا صفحه ای نمیاره که آی دیم رو وارد کنم وارد این بوکس بشم
دوستان یه سوال فنی!
وقتی از قسمت shift + ctrl + P و Conversation History تیک گزینه اینکه هیستوری چیزی ذخیره نکن رو می زنیم به نظرتون ممکنه دیگه اگه کسی برامون آف بزاره برامون نرسه آف طرف؟
خود یاهو به مرور هیستوری رو پاک می کنه. نگران نباش. پس بهتره اصولا تیک باشه. اگر هم نباشه اون وقت آف حذف نمی شه. اصولا هیچ آفی حذف نمی شهتا اینکه خونده بشه. بعد اگر تیک باشه، باز هم قابل دسترسه ولی اگر تیک نباشه حذف می شه. حالا فرض کن لوگ این کردی و آف ها اومد و خواستی بخونی یهو کامپیوتر هنگ کرد، برق رفت، ال شد، بل شد ، ..................نقل قول:
کسی نمیدونه چطوری درست میشه؟نقل قول:
مسنجر هم پاک کردم درست نشده:n03:
سلام
وقتی تو یاهو مسنجر اسمایل میفرستی کپی میشه تو clipboard ویندوز،چطور میشه این حالت رو غیر فعال کرد؟
دیشب به یک نفر کمک کردم مستقیم با چت و بعد بلایی سرم آورد که دیگه توبه کردم در این مورد کمک کنمنقل قول:
ببخشید
جایی چنین امکانی ندیدم. احتمالا نمیشه کاری کرد.نقل قول:
سلام یه سوال راهی هست که تاریخچه گفتگو خودمون از مسنجر طرف مقابل پاک کنیم؟
ایا باپاک کردن گفتگو از مسنجر خودمون برای طرف مقابلم پاک میشه؟
باتشکر فیراوان:n05:
مشکل از چیه که درست نمیشه؟ویندوز ؟مسنجر؟:n13:نقل قول:
خوب چیکار کردی؟؟
سلام. شما فقط می تونید حافظه خودتون رو پاک کنید. برای پاک شدن از حافظه طرف مقابل هم باید صبر کرد! روزی خواهد آمد که ...... . فقط صبر! شاید یکسال !نقل قول:
خیلی خلاصه، مسنجر از تنظیمات IE یا Default Browser برای اتصال به اینترنت اصتفاده می کنه و شما اتصال رو ناجور قطع کردی که در نتیجه مسنجر نفهمیده که شما مستقیم وصل می شید. بنابراین همچنان از همون کانالی که وصل بود وصل میشه و شما هم باید اون رو درست کنید. بیشتر از این نمی خوام چیزی بگم. ببخشید. سر این قضیه خیلی دلخوری برای من پیش اومدهنقل قول:
مرسی...صبرنمیخواد چون این سوال یک سوال پیشگیری بود:n06:نقل قول:
ای مسنجر مزخرف هیچیش به ادمیزادنرفته :n04: ...شوخی کردم:n02:بازم ممنون دوست عزیز....
اهان یه سوال دیگه اون روز چجوری میادش؟؟؟؟:n13:
1.حافظه مسنجر پر میشود
2.ایمیلش مسدود میشود
3.همه موارد
:n16:
اون روز این جوری میاد:نقل قول:
از خود ایمیل چت کنه ، نه مسنجر
مطمئن باشی که ذخیره نمی کنه
حافظه مسنجر همون ایمیل شماست و مکاتبات در ایمیل افراد ذخیره میشه و قابل دسترسی به شکل ایمیل هم هست
اانسداد ایمیل باعث حذف ایمیل نمی شه!
فقط زمان
من الان مموری سال قبلم رو ندارم. مثلا طرف آیکونش رون میشه، نمی تونم ببینم اصلا آخرین حرفهای ما در چه موردی بوده؟!! ازش میخواستم یه نفر رو کتک بزنه؟!! عکس بگیره، اعلانیه بده! مثل خودم پسر بوده و ..............! دختر بوده و ................!
خلاصه فقط زمان!
یعنی صبوری کن صبوری!
سلام دوستان:n13:
میخواستم بپرسم ایا راهی است استاتوس ای دی یاهوی کسی رو بدون اد کردن مشاهده کنی ؟
مثلا از طریق یه نرم افزار یا سایتهایی مثل invisible بودن طرف رو نشون میده
نقل قول:
یه راه داره به طرف یه فحش بده اگه جواب نداد یعنی نیست
من نه میتونم ایمیلمو چک کنم نه میتونم وارد مسنجر شم ! اصلا Login نمیشه ...مشکل چیه دوستان؟
فحش دادن هم یه راهه ولی مثلا نه به آدمی مثل من! ممکنه طرف خانم باشه و ایگنور کردن براش یه امر عادی! ولی سایت هایی مثل زیبر xeeber و چند تا سایت دیگه یه زمانی فال بودند. البته این زیبر شاهکار ایرانی جماعت بود ها!نقل قول:
کافیه مثلا این نوان رو تو گوگل سرچ کنید:
yahoo id invisibility checking site
یا مشابه این
شما که ستاره ها پره چرا دیگه اخوی؟!!!نقل قول:
mail.yahoo.com
login.yahoo.com
از این آدرس ها وارد شو و اگر نشد گزینه
i can't access m account
رو بزن
خو اونا که همش تو حافظه ایمیل هست فقط اسم طرفو بزنی تو سرچ میادش:) برامن که پیش فرض ذخیره میشود ...فکرکنم اون روز هرگز نمیرسه:n08:نقل قول:
درضمنشم ، نکنید اینکارارو چرا تشویق به کتک زدن میکنید ...والا گناه داره جوون مردم:n15:...عکس چیه؟موضوع داره جنایی میشه:blink:....خدابگم این مسجرو چیکارنکنه ریشه تمام جنایتها الان متوجه شدم مسنجر:).:n14:...وای وای وای با دختر مردمم که تو چت حرف میزنید:n04:...:n02:
ممنون از راهنماییتون ...ادم خطرناکی هستینا(شوخی کردما:n07:)....مرسی وقت گذاشتین برای پاسخ سوالاتم...
خوب من دیگه برم فکرنکنم دیگه تو این فرم بیام فقط برای این سوال اومدم....اراستی من میخواستم تشکرکنم از پستتتون اما متاسفانه گزینه تشکرگویا فعال نیست برای من ....امشکالی نداله خودم میزنم...فقط ببخسین امتیاز نداره تشکرم...خوشحال شدم از اشناییتون:n02:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است
-----------------------------------------------------------------------------------------------
saghaigh:n16: