امروز 3.2 گیگ زدم .
b1234 به پشتیبانی زنگ بزن بگو من 2 مگ گرفتم اگه می خوایین این سرعت رو بدین من میام پولم رو می گیرم .
Printable View
امروز 3.2 گیگ زدم .
b1234 به پشتیبانی زنگ بزن بگو من 2 مگ گرفتم اگه می خوایین این سرعت رو بدین من میام پولم رو می گیرم .
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟
نقل قول:
سلام دوستان.
قضیه تخفیف ماکسنت چی هست؟
من با خودم 5 تا از دوستامو بردم اونجا اینترنت گرفتن.
تخفیف میدن برای این کار؟
میتونه اشکال از مودم باشه چون من مودممو از مکس نت نگرفتم:13: وقتی سرعت128 16 ه ( 128/8=16) باید 2mb بالای 200 باشه ( 2024/8=253):41:
2mb
30Gb
310 تومن سه ماهه
کسی چیز پی ان اینجا داره؟ اگه دارین:
سرعت اینترنت رو پایین نمیاره؟
از کجا گرفتین؟ خودم یه سایت رو پیدا کردم ولی چندان مطمئن به نظر نمیاد
.................
رفتم و تنطیمات مودم دیدم نوشته 1024 به پشتیبانی زنگ زدم گفتن مخابرات به جای 1m 2m به شما داده!!!!!!:19:
چند روز دیگه درست میشه :20:
بستگی داره به سرویس دهنده و تعداد افراد و سرور طرف . من دارم .نقل قول:
مشکل من حل شد سرعتم 2048 شد :20::8:
سرعت دانلودمم از 200 پایین نمیاد...:31::11:
از کجا گرفتی؟
سرعت تو رو کم نکرده؟
اونایی که دارن بگن ببینیم سرعت کدوم یکی بهتره......
بابا مگه می شه اینجا گفت .نقل قول:
سلام! دوستان پینگ ما 2 روز به شدت بالا رفته! 500 600 برای یاهو!
هیچکس هم جوابگو نیست!
اگه سرویستون 2 مگ هست سرعتتون تو حالت ایده آل باید 256 باشه.ولی دیگه نباید از 230-240 پایین تر بیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم با 230 دانلود می کنم .:20:
:31:به نظر من کس نت بهترینه هم سرعتشم بالاست من از همارا ومبین نت هم گرفتم ولی هیچکدوم مثل مکس نت نمیشه شبام سرعتش کم نمشه که هیچ بیشترم میشه (ولی تو همارا شبا 2 به بعد سرعت از 10 به بالا نمیره) الاندارم با سرعت 275 1 گیگ دان میکنم :46:
دوستانی که ماکسنت دارن لطف کنن الان یه تست از یاهو برای پینگشون بگیرن و بگن چنده؟
چون پینگ من خیلی بالا رفته و isp میگه سراسری هست و من بعید میدونم! ممنون میشم این کارو انجام بدید!
الان پینگ من در ساعت 12 بین 460 تا 500 هست که خیلی بالاست!
مال منم دقیقا همین طوریه!!!نقل قول:
پینگ منم از دیشب خیلی بالا رفته:41:
به نظر شما قیمت اینترنت کی کاهش پیدا می کنه؟
خوب PM بدهنقل قول:
بابا مگه می شه اینجا گفت .
دوستانی که ماکس نت دارن ازش راضین؟
سرعت دانلود تون چقدره؟
می خواستم اگه بشه یه سه ماه نا محدود بگیرم
این شاتل پدر مارو در آورد!
بابا شما خر پولین ما چیکار کنیم . شما دارین ماهی 70 تومن واسه 2 مگ می دین . ما داریم با ماهی 13 تومن نصف سرعتتون رو می گیریم .نقل قول:
دوستان پینگ همه ماکسنتی ها بالا رفته دیگه درسته؟
فقط مکس نت نیست کل تبریز همارام پینگش بالاست ولی مال من( مکس نت ) شبا درست میشه ولی صبا خیلی بالاست همارام اینطوریه :46:
من یه سوال دارمنقل قول:
میشه ادم 2 تا خط تلفون داشته باشه + 2 تا مودم+روی هرکدوم از همین مکسنت128 بگیره
بعد یکیو با لن اون یکیو با یو اس بی وصل کنه به کامپیوتر سرعت دانلود 2 برابر میشه ؟
در ضمن من هر شب با این مکس نت حداکثر 1.92 گیگ این روزها دانلود میکنم شما چقدر دانلود دارید ؟
من 2.5 می زنم . سرعتم کم نشده .نقل قول:
جواب سوال اولت رو نمی دونم . ولی اگه بشه چی می شه . به نظرم مستقیم تو اینترنت و شبکه یه تاپیک بساز .
سرعت اینترنت همارا ساعت 12تا2خیلی افت کرده بود مال شما هم.
سلام
دوستان من دانشجو ام تازه اومدم تبریز می خوام یه adsl که 3 ماهه باشه بین سرعت های 512 تا 1 مگ بگیرم. چیزی که برام مهمه شبانه هست که می خوام شبی حدود 1.5 گیگ تا 2 گیگ دانلود داشته باشم. قطعی نداشته باشه و سرعت پایین نیاد. قاعدتا باید 1 مگ بگیرم ولی از اونجایی که بعضی شرکت ها سرعت رو توی شبانه کمتر یا بیشتر از قرارداد می بندن نمی دونم کدوم سرعت رو از کدوم شرکت بگیرم.مثلا همین مکس نت که ازش حرف می زنین سرعت شبانه 512 ش چنده؟ از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
اینم بگم که الان از شرکت اریانا رسانای تبریز که نماینده شاتل هست eco1024 دارم ولی چون شدیدا دزد تشریف دارن این دوستان طوری که 6 گیگ رو توی 1 ماه ازم کم کردن می خوام بیام یه شرکت دیگه.
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنین
چی شد به جواب رسیدی:8:؟نقل قول:
بنده مکس نت 128 حجمی 3 گیگ در ماه 16900 تومنی دارم و هر روز 1.92 گیگ از ساعت 2 تا8 دانلود میشه کردنقل قول:
و سرعت 512 با 128 با 256 تو مکسنت هیچ فرقی نمیکنه
هنوز از کسی نپرسیدم ولی اگه بشه چی میشه:31:نقل قول:
دوستان من می خواستم adsl رو تمدید کنم همارا 128 رو !
رفتم دیدم بانک سامان غیرفعال شده این درست میشه دیگه ؟
و در ضمن سرعت 128 نامحدود الان حدودهای چند هستش خوب شده یا نه ؟!!:18::31:
ماکسنت رسما گند زده! 5 روزه پینگم با یاهو 400 500 600 700 هست! افتضاحه!
چی میشه:5::5::21::21:!!نقل قول:
میشه باقلوا.................:26:
با سلام بر تمام دوستان و زحمت کشان
باید به تمام دوستانی که مشکل کندی سرعت یا بالا رفتن پینگ در شبکه خود را دارند بگویم که یک مشکل کلی در شبکه شمال غرب کشور در چند روز گذشته وجود داشته و هنوز هم هست که امیدوارم هرچه سریعتر حل شود این مشکل مربوط به یک شرکت خاص نمی باشد و تقریبا در تمام شرکتها وجود دارد البته بعضی از شرکتها به غیر از این مشکل، مشکل پرشدن پهنای باند را نیز دارند که باعث قطعی و وصلی مداوم یا ساعتی در شبکه خود دارند که انشاء الله این مشکل نیز بر این دوستان حل شود
سلام دوست عزیز!جوابتون اصلا قانع کننده نیست! چرا؟ چون توی بعضی ساعات پینگم عالی میشه توی اکثر ساعات افتضاح!
دقیقا مثل اینکه برنامه ریزی شده! هرچی به پشتیبانی ماکسنت زنگ میزنم میگن میشکلی نداریم و به هر دلیلی میپیچونن!
خب این جوری که ورشکست میشن. هیشکی ازشون 512 نمیگیره اونوقت با پول ارزون 128 شبی 1.92 گیگ هم مجانی میده؟؟ یکمی غیر طبیعی میاد به نظرمنقل قول:
شما الان کدوم سرویس رو دارین دقیقا؟ و سرعتتون رو توی idm شبانه و روزانه چند نشون میده؟
تفاوت سرعت128K~512K Max Class با 128 معمولی با 128 نامحدود چقدره؟
سوال اخر : باید پاشی بری شرکت یا اینترنتی هم میشه مدارک رو پر کرد؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
ان شالله بعدا جبران می کنم
هیچکی بار اول این نکته رو نمیدونه که :31:نقل قول:
در ضمن اگه اینها رو 128 سرعت کم بدن از رقیبشون یعنی همارا عقب میوفتن
من سروریسم در صفحه تعرفه خدمات مکس نت همون اولیه
128/128 3 گیگ درماه 16900 تومنی
سرعت هم روز و شب در idm بین 112 تا 115 می چرخه
در ضمن بهتره حضوری بری اونجا
سرعت دانلود 128 همار نامحدود جدیدا چطوره ؟ و چنده سرعتش خوبه یا نه ؟:31:
مرسی کامران جان
پشتیبانی مکس نت چی؟ این طوری هست که پشت خط نمونی یا دردت رو بفهمن و مشکلتو حل کنن؟
البته خدا کنه رد دم هیچ بنی بشری به هیچ پشتیبانی نخوره
سلام به همه دوستان
من مشترک صبانت هستم. تا چند روز پیش سرعت اینترنت عالی بود(1.7 mb) ولی الان حدود 0.2-0.4 mb دانلود دارم. می خواستم بدونم که مشکل از خط منه یا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند.
ممنونم