سلام دوستان
من می خوام از سایت گلستان کارت ورد به جلسه بگیرم اما با این ارور مواجه میشم :کلا شهریه دانشگاه اول ترم پرداخت شده لطفا کمک کنید چکار کنم (((:42:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
Printable View
سلام دوستان
من می خوام از سایت گلستان کارت ورد به جلسه بگیرم اما با این ارور مواجه میشم :کلا شهریه دانشگاه اول ترم پرداخت شده لطفا کمک کنید چکار کنم (((:42:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
دوباره فرم شهریه رو نگاه کنید ببینید بدهکاری دارید؟نقل قول:
احتمالاً یه مبلغی به شهریتون دوباره اضافه شده.
ممنوننقل قول:
اتفاقا فرم شهریه نگا کردم ولی هیچ مبلغی اضاف نشده خیلی عجیبه اخه الان باید چکار کرد 23 م امتحانه:37:
سلام.نقل قول:
نگران نكن خودتو براي بعضي از واحدهاي دانشگاهي هنوز فعال نشده اين امكان دانشگاه خودم تازه ديروز كارت ها رو رو سايت قرار داده..
از هم دانشگاهيات سوال كن احتمالا براي شما هم همينطور شده باشه.
هرچند توي امتحاناي اول زياد اصرار ندارن براي كارت ازمون...من امروز بي كارت امتحان دادم چيزيم نشد:5:
.
واقعا . اونقدر توضیح میده و میده و میده که آدم از مطلب اصلی جا میمونه و کلا فراموش میکنه که جریان چی بودهنقل قول:
یه بدی هم که کتابهای پیام نور دارن اینه که سر فصل و موضوعات درس خیلی درهم و برهم هست . مثلا همین فیزیک یا برنامه سازی پیشرفته که مثلا باید اشاره گرها رو اول درس میداد بعد میرفت سراغ ارجاع و فلان و .... کلا نظم خاصی نداره .
گسسته میان ترم 6 داده . هر سوال تستی 0.28 نمره داره . بد نبود .
از مبانی کامپیوتر خیلی میترسم
بچه ها امتحان چطور بود
فردا اندیشه 2 داریم که اصلا وقت نداریم
ما رفتیم فعلا
سلام من این ترم میخوام در خواست مهمان به شهر خودمون رو بدم
میخواستم ببینم باید تو سایت در خواست بدم یا کتبی؟
در کل چقدر احتمال داره که باهاش موافقت بشه؟چون اولویت با دخترا هست و دخترای که درخواست میدن زیادن
بچه ها یک سوال تکراری
چقدر طول میکشه نمرات امتحانات رو بزارن رو سایت ؟ ترم پیش که خیلی طول کشید . خدا کنه مثل قبل نباشه
چیزی که من دیدم که تقریبا یک هفته ای گاها زودتر هم بوده . امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!نقل قول:
به نظر 2 تا امتحان دادم تستی ها آسون بودن . تشریحی ها هم نه . زیاد سخت نبود. کلا هر کسی درست و حسابی بخونه خداییش سخت نیست واسشنقل قول:
ولی نمیدونم چرا تشریحی ها همه از فصل های آخر بودن. همین گسسته : از فصل های 1 - 3 اصلا تشریحی نبود .
سلام.نقل قول:
درخواست مهمان رو بايد از توي سايت ثبت كنيد.اگه شهرتون مركز استان نباشه و معدلتون هم خوب باشه فكر نميكنم مشكلي براي مهمان شدن داشته باشيد...ولي اگه از بند پ استفاده كنيد به راحتي مي تونيد حتي انتقالي هم بگيريد :31:.
ترم پيش نميدونم چطور اونهمه طول كشيد تا نمره ها رو بزارن ولي ترم هاي قبل هميشه 2-3 روز بعد از امتحان تستي ها رو ميزدن و تشريحي يه هفته اينا بعدش .نقل قول:
بچه ها یک سوال تکراری
چقدر طول میکشه نمرات امتحانات رو بزارن رو سایت ؟ ترم پیش که خیلی طول کشید . خدا کنه مثل قبل نباشه
ايشالا كه اين ترم زودتر ميزنن.
امروز اولين امتحانم بود(شيوه) بد نبود...اگه با دقت بخوني راحت مي توني جواب بدي...به نظرم از ترم قبل سوالا اسونتر بوده سبكشون...نقل قول:
امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!
ای بابا دقتم کجا بود :دی دقت داشتم کهنقل قول:
نقل قول:
امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!
امسال رو با "ث" نمینوشتم :دی
درس ریاضی یک رو چطوری باید بخونم ؟ فیزیک دو هم دارم ، با اندیشه 1 میشه یک توضیحی بدین :41: مرسی
من فیزیک 2 ندارم ولی مباحثش رو دیدم چیا هستننقل قول:
اندیشه که تستی . کتابش رو بی خیال . فقط یک راهنما بگیر و خلاصه مطلب رو بخون و فقط تست بزن . من واسه اندیشه 1 این کار رو کردم و همچنین واسه 2 . کتابهای راهنما تست زیاد دارن
ریاضی 1 : این ترم تمامی فصل ها میاد . حذفیات نداره . من معمولا فصل هایی که ارتباط دارن با هم رو اول میخونم . مثل مشتق و کاربرد مشتق .مثلا انتگرال معین رو خوندی برو کاربردهای انتگرال معین رو بخون. یا مثلا ضدمشتق که بیشتر فرمول وار و روشهای انتگرال گیری هست رو که تموم کردی برو سراغ فصل روش های انتگرال گیری . فصل های بعدی که مستقل از مباحث دیگه هستن و در واقع بحث جدید هست رو آخر بزار . مثل 2 فصل مختصات قطبی و اعداد مختلط
همه موفق باشید
رفقا تو حساب کردن نمره اگر ، چه محاسبه با میان و چه هفت دهم
استتاد به من 3 داد از 6 بعد اگر از طریق هفت دهم محاسبه بشه نمره بیشتر بشه این 3 نمره در نظر گرفته میشه یا نه؟
اگر میشه من برم بگم باو نخواستیم نمره را برو برش دار:31: امتحان تفسیر 3 را بهم داد نخوندم ولی دیروز رفتم امتحان دادم اگر بر حسب هفت دهم باشه 17 را اوردم ولی بد شانسی این 3 نمره رفته رو اعصابم:41:
در پیام نور تاثیر نمره ی میانترم ها مثبته! اگه تاثیر منفی بذاره حسابش نمیکنن در واقع نمره ی 3 مثل این می مونه که اصلاً میانترم ندارید. و فقط برگه ی امتحانیتون در نظر گرفته میشه.نقل قول:
استتاد به من 3 داد از 6 بعد اگر از طریق هفت دهم محاسبه بشه نمره بیشتر بشه این 3 نمره در نظر گرفته میشه یا نه؟
اگر میشه من برم بگم باو نخواستیم نمره را برو برش دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان تفسیر 3 را بهم داد نخوندم ولی دیروز رفتم امتحان دادم اگر بر حسب هفت دهم باشه 17 را اوردم ولی بد شانسی این 3 نمره رفته رو اعصابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان دیروز مبانی کامپیوتر خیلی سخت بود خدا از طراح سوالاتش نگذره :27: 4 , 5 صفحه فقط سوال نوشته بود
من امروز نرفتم سر امتحان اندیشه یه کاری برام پیش اومد کارمم درست نشد از اونم موندم از امتحانم موندم؟:37:
چکار کنم ؟
گواهی پزشکی بگیرم ببرم کجا بدم؟
نقل قول:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــول :31:
بعضی استادا خیلی نامردن :41: باو یه 5 از 6 میخوایید به دانشجو بدید انگار میخوان جونشون را بیگیرن ولی یه استاد خانم داشتیم که واقعا مرد بود و افتخار میکنم که ایشون استاد بنده هستن و کارشناسی ارشد را از دانشگاه تهران گرفتند و الان هم دارند برای دکتری امتحان می دهند ، امد از ما امتحان گرفت همه زیره 4 شدیم چون درست نخوندیم ولی بدونه اینکه ما چیزی بگیم ، گفت من به همتون 6 را میدم و چون شماها هم زحمت می کشید و استاد نباید اینقدر سره یه نمره دانشجو را از درس زده بکنه و اون هم با وضعیت پیام نور :41:
ای خدااااااااااااااااااااااا
من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟ :دی
در حد لالیگا سخت بود امتحان. یه درس خودخوانه ، 15 فصل 400 صفحه.
عمرا اگه کسی تو کل ایران 60% نمره رو بگیره.
حالا اگه یه زبون درست درمون بود آدم انقد ناراحت نمیشد. پاسکال سال 1987 :2:
نقل قول::دی عجب !!نقل قول:
ولی یه استاد خانم داشتیم که واقعا مرد بود
ولی چیزی که من داخل پیام نور فهمیدم این بوده که اگه استادا تلاش دانشجو رو ببینن 6 میدن ، باور کنید، استاد ریاضیمون میگفت این مثالهارو حل کنید بیارین، میگفت برای من مهم اینکه خودتون اینارو جواب بدین و وقت بزارین برای من مهم نیست که جوابتون درسته یا غلطه. واقعا دم اینطور استادها گرم.
کلا سوالای زبان برنامه نویسیس همینجور میدن استاد برنامه سازی پیشرفته اولین سالش بود اوده بود پیام نور قبلا دانشگاه تهران درس میداد گفت این چه سوالایه هیچ برنامه نویسی همچین برنامه های نمینویسه مخصوصا رو حلقه خیلی ایراد میگیرفت.همشون غیر اصولیا.نقل قول:
ترم قبلم نزدیک 5 سوال برنامه نویسی پاسکال مثبت شد برای همه از بس که غیر اصولی میدن.
معلونم نیست طراح سوالات، از کجا سوالات طرح میکنه که بعضی اصلا جواب ندارن:9:
نقل قول:
هیچی . غایب رد میکنن واستون . تاثیری هم در معدلتون نخواهد داشت . این سوال ترم پیش من هم بود . مثل این میمونه که این درس رو برنداشتید . یا خذف کردید. تابستون بردار
واقعا . ولی تستی ها نسبتا آسون بودا . تشریحی ها خیلی بد بود . چی بود اون ؟ یه برنامه بنویسید که فلان مبلغ رو بریزه تو چک بعد ببره بانک و اگه بانک قبول نکرد دنبال شماره چک بگرده :31:نقل قول:
من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه یه زبون درست درمون بود آدم انقد ناراحت نمیشد. پاسکال سال 1987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کتابش خیلی غلط داره . به قول استاد برنامه سازی پیشرفته ( دکتری هوافضا داره . موندم اینجا چیکار میکنه :31: . ولی خدا شاهد خیلی با سواد هست . مرد واقعی . 6 هم داد میان ترم به اکثرا بچه ها ) ای کاش ترم اول c پلاس پلاس میزاشتن که ما ترمهای بعد بیاییم زبان های دیگه رو بهتون درس بدیم
کتابش خیلی مزخرف هست به معنای واقعی . نمیتونه یه ذره توضیح بده در مورد برنامه . بر عکس کتاب برنامه سازی پیشرفته که اونقدر میگه آدم مغزش پیاده میشه
آره مال ما هم خیلی سخت بود اصلا کتابش هم درست و حسابی نیست میبینی یه مبحثی رو توضیح میده بعد از نصفه ولش میکنه میگه تو فصل های آینده بیشتر توضیح میدیم ! :2:نقل قول:
انگار دارن با دانشجو کشتی میگیرن یه جوری سوالات رو طرح میکنن که انگار سوالات المپیاده :42:
باور کن خود طراح هم جوابا رو نمیدونست.نقل قول:
تستی ها بد نبودن. تشریحیا که اصلا دزاستز بود :دی من فقط اولی رو کشیدم اونم از خودم درآوردم :دینقل قول:
کتابش فاجعه اس خدایی. غلط املایی و غیراملایی که زیاد داره.نقل قول:
میاد به مبحثی رو میگه بعد تو تمرینا و تستاش چیزایی میخواد که ربطی به مطالب اون فصل نداره.
اگه یه روز کاره ای شدم تو این مملکت خراب شده میدونم چیکار کنم :دی
نقل قول:
:42::31::31:
رفقا هیچی نگید
داغ دل ما را زیاد نکنید ! ایشالا دانشگاه پیام نور ( دانشگاه روانی ) بیرون بیایم و برای ارشد چه دولتی و چه ازاد یا غیرانتفاعی که هم شان در یه وجه هستند قبول بشیم ، من که گول خوردم و رفتم پیام نور و دارم شکنجه میشم با اینکه پوست کلفت هم هستیم:27: من که هرکس بیاد از من بگه پیام نور چطوره ، میگم شکنجه دوست داری یا نه ؟؟ میگه نه منم میگم پس فکر پیام نور را از ذهنت بیرون بیار !
اخه اونجا ادم میسوزه :41:.....من جر میخوره و باید کل کتاب را بخونم انونم با نمرات شخمی :2: بعد طرف بره دانشگاه غیرانتفاعی اونم با 200 تومن بالا تر از شهریه من و بعد یه جزوه 20 صفحه ای بخونه و بعد معدل کل بالا بیاد و کار براش باشه و منی که خودما دارم جر میدم هیچی نشم !
گاهی وقتا مادرم به من میگه چرا نسبت به دبیرستان و پیش دانشگاهی کمتر درس میخونی ، میگم پیام نور همه انگیزه های من را نابود کرد !!!!
پشیمونم ولی راه بازگشتی نیست و باید راهی که شروع کردم را به پایان برسونم:7:
:27::31:نقل قول:
به سلامتی 3 کــَـس :
طالقانی .. مطهری .. هیچکس !!
.
.
.
... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دکتر شریعتی در حالِ مشروب خوری
اوففففففففففف...دل ماهم از دست پاسكال خون بود...خودمو كشتم اخرشم ناپلئوني پاسش كردم....
به قول خواهرم واسه امتحاناي پيام نور كل كتاب رو ميخوني ولي طراح ميره از جلد كتا و لاي چسب سوال طرح ميكنه مياره:9::9:سخ
سخت ترين درس رشتهي كامپيوتر به نظرم همين پاسكال بوده تا الان...اينو به سلامتي رد كنيد ديگه ميوفتيد توي خوشي و راحتي :دي
48 ساعت از اولین امتحان گذشته ولی هنوز نمره سوالات تستی نیومده ! :19: معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن :31: قبلا ها 24 ساعته نمره تستی رو میدادن ولی الان ...
اگه نمره های روز اول رو دادن یه ندا بدین ببینم چی شده چه غلطی کردم تو امتحان روز اول :27:
نقل قول:
ای بابا دقتم کجا بود :دی دقت داشتم که
نقل قول:
امسال رو با "ث" نمینوشتم :دی
درس ریاضی یک رو چطوری باید بخونم ؟ فیزیک دو هم دارم ، با اندیشه 1 میشه یک توضیحی بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی
نقل قول:
اگر میشه من برم بگم باو نخواستیم نمره را برو برش دار:دی امتحان تفسیر 3 را بهم داد نخوندم ولی دیروز رفتم امتحان دادم اگر بر حسب هفت دهم باشه 17 را اوردم ولی بد شانسی این 3 نمره رفته رو اعصابم
نقل قول:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــول
نقل قول:
من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟ :دی
حالا اگه یه زبون درست درمون بود آدم انقد ناراحت نمیشد. پاسکال سال 1987
نقل قول:
عجب !!
ولی چیزی که من داخل پیام نور فهمیدم این بوده که اگه استادا تلاش دانشجو رو ببینن 6 میدن ، باور کنید، استاد ریاضیمون میگفت این مثالهارو حل کنید بیارین، میگفت برای من مهم اینکه خودتون اینارو جواب بدین و وقت بزارین برای من مهم نیست که جوابتون درسته یا غلطه. واقعا دم اینطور استادها گرم.
نقل قول:
رفقا هیچی نگید
داغ دل ما را زیاد نکنید ! ایشالا دانشگاه پیام نور ( دانشگاه روانی ) بیرون بیایم و برای ارشد چه دولتی و چه ازاد یا غیرانتفاعی که هم شان در یه وجه هستند قبول بشیم ، من که گول خوردم و رفتم پیام نور و دارم شکنجه میشم با اینکه پوست کلفت هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که هرکس بیاد از من بگه پیام نور چطوره ، میگم شکنجه دوست داری یا نه ؟؟ میگه نه منم میگم پس فکر پیام نور را از ذهنت بیرون بیار !
اخه اونجا ادم میسوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....من جر میخوره و باید کل کتاب را بخونم انونم با نمرات شخمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد طرف بره دانشگاه غیرانتفاعی اونم با 200 تومن بالا تر از شهریه من و بعد یه جزوه 20 صفحه ای بخونه و بعد معدل کل بالا بیاد و کار براش باشه و منی که خودما دارم جر میدم هیچی نشم !
گاهی وقتا مادرم به من میگه چرا نسبت به دبیرستان و پیش دانشگاهی کمتر درس میخونی ، میگم پیام نور همه انگیزه های من را نابود کرد !!!!
پشیمونم ولی راه بازگشتی نیست و باید راهی که شروع کردم را به پایان برسونم
نقل قول:
چیزی که من دیدم که تقریبا یک هفته ای گاها زودتر هم بوده . امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!
نقل قول:
سلام.
احتمال زیاد بخاطر مرورگرت هست، منم این مشکل رو داشتم دادم دوستم برام کارتمو گرفت.. سایتش با نفت کار میکنه.
بهترین آرزوها..
نقل قول:
سلام..
فکر نمیکنم حذف بشه چون اگه اینطوری حذف میشد که دیگه حذف اضطراری رو نمیزاشتن.. اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مگه قصدتون این هست که سر جلسه نرین ؟ : دی
نقل قول:
سلام رفیق
سرچلسه هم که نرید ، درس براتون حذف میشه
من دو تا واحدهام را سرجلسه نرفتم و نمره ش صفر در نظر گرفته نشد ، بلکه به عنوان حذف اضطراری در نظر گرفته شد و ختی میان ترم هم دادم ولی نمرم شد 5 از 6 ولی بخاطر اینکه امتحان پشت سره یه امتحان دیگه بود ، مجبور شدم سر جلسه نرم
کف ترمیها دلم براتون میسوزه:27:
در ضمن دکی چقد تو ارزو داری میکنی:27:
برنامه ریزی
برگزاری کلاس ها
کتابای مرجع بی غلط
کتاب های کمک درسی بی غلللللللللللللط تر
جزوه های رویایی اساتید
امکانات فول آپشن کمک آموزشی دانشگاه
امکانات فرهنگی تفریحی ورزشی دانشگاه
بوووغ های دانشگاه
خلاصه ما موندیم چیه این دانشگاه به هاروارد رفته که این اساتید:3:
موقع نمره دادن که میشه فکر میکنن توی هارواردن
یا تحقیقات ایکس صفحه ای میخوان و یا باید روی توپ راه بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از حلقه آتیش بپریم تا بتونیم نمره رو بگیریم .
این طرح تجمیع هم که همینجوری پیش بره فردا (مورچه شناسی دشت کویر لوت) با (مهندسی هوافضا) یکی میشه
خلاصه دلم خون شده
وااااای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از فنی حرفه ای طرف بدون کنکور میره آزاد کرج و مهندسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخونه اونوقت ما با کنکور اینجاییم .
بازم سلامتی پوست کلفت ترین دانشجوهای جهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال
مبانی چقدر سخت بود لامصب :-(
استاد ما هم که اصلا" نمره میان ترما رو برا هیچکی وارد نکرده :-(
آقا اگه اینو قبول نشیم تکلیفه گسستهه چی میشه ؟
چون به گسسته امید دارم ولی به این نه :-(
سلام رفقا...
تا 23 خرداد وقت داشت ثبت ميان ترمانقل قول:
استاد ما هم که اصلا" نمره میان ترما رو برا هیچکی وارد نکرده :-(
اگه ثبت نشده احتمالا بعد امتحانا يه مدت باز ميكنن...
اونو پاس ميكني ترم بعد دوباره پاسكالو بر ميداري :دينقل قول:
نقل قول:
مگه هم نیاز برنداشتی ؟
من اینجور شنیدم که اون درس رو باید از دوباره برداری . یعنی تمام زحمات بر فنا میره
بابا شما هم دیگه پیام نور رو اینقدر پایین نیارید . بچه های پیام نور در عوضش خیلی هم باسواد میان بیرون و اکثر قبولی های کارشناسی ارشد هم بچه های پیام نور تشکیل میدن . این رو من نمیگم البته . از هر کی میخواهید بپرسید
هیچ میدونستید سیستم گلستان یه بار توسط خود بچه های پیام نور هـ ک شده که حالا دارن از پروتکل امن https استفاده میکنن ؟ :27:بچه های پیام نور لرستان که نمراتشون رو تغییر داده بودن :21:
pnu for ever:31:
یک سوال هم خودم دارم بچه ها . تابستون درسهایی مثل ریاضی 2 ارائه میشه ؟
درستهنقل قول:
بابا شما هم دیگه پیام نور رو اینقدر پایین نیارید . بچه های پیام نور در عوضش خیلی هم باسواد میان بیرون و اکثر قبولی های کارشناسی ارشد هم بچه های پیام نور تشکیل میدن . این رو من نمیگم البته . از هر کی میخواهید بپرسید
ولی شاخ تو جیب بچه ها نگذار:31:
پیام نوری چون تو خود پیام نور دهنش صاف شده اینقدر میخونه برای ارشد که فقط دولتی بیاره و مشکلات کارشناسی نباشه:27:
سلام
این نمرات پس کی وارد می کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
امروز 23امه هنوز خبری نیست :-(نقل قول:
چرا هم نیازهنقل قول:
یا ابالفضل واقعا ؟
پس نفر قبلی چی میگه ؟ :دی
اونو که میدونم بیشترشون بچه های پیام نورن
چون از بسسخت میگیرن که باید مثل... بخونی :دی (ولی در نهایت تو امتحان هیچ فرقی نمکنه هر چقدر بخونی نمیشه جواب داد)
:-((
سلام
اگه تو پیام نور بیشتر از 2 بار مشروط شیماخراج میشیم؟
جواب درست رو این دوستمون دادند:نقل قول:
فقط باید ترم بعد حتماً پاسکال رو بردارید.حتی اگه ترم بعد هم پاسش نکردید میتونید ترم بعدش برشدارید.مشکلی نیست.نقل قول:
اونو پاس ميكني ترم بعد دوباره پاسكالو بر ميداري :دي
اغلب دوستان من بیش از سه بار مشروط شدن ولی اخراج نشدن.نگران نباشید.نقل قول:
سلام
اگه تو پیام نور بیشتر از 2 بار مشروط شیماخراج میشیم؟