آیپی مال کجاست آخه ؟ کشکی که نمیشه برادر :|نقل قول:
Printable View
آیپی مال کجاست آخه ؟ کشکی که نمیشه برادر :|نقل قول:
امروز من سایت رو نگاه کردم از خودشون هم پرسیدم که تو منطقه ما پورت خالی دارن یا نه
هم تو سایت زده بود و هم خودشون گفتن که بله فوری انجام میشه.
الان رفتم دیدم نوشته "به علت محدودیت با اولویت ثبت نام انجام میشود"
یک مورد دیگه اینکه ،
من گفتم خودم نصب می کنم که 15 تومن رو ندم طرف به من گفت در هر صورت باید 10 تومن رو بدی برای رانژه ....درسته؟
تو سایت هم که ثبتکردم دیدم یکی از این دو گزینه رو حتما باید انتخاب کنیم:
1 - نصاب حضوری
2 - کمک تلفنی
که اولی 15 تومن و دومی 10 تومنه.
دوست عزیز من همین دیروز یه سرویس جدید گرفتمنقل قول:
و حرفی از لولویت نبود
بله در هر صورت باید 10 تومن رو بهشون بدینقل قول:
من گفتم خودم نصب می کنم که 15 تومن رو ندم طرف به من گفت در هر صورت باید 10 تومن رو بدی برای رانژه ....درسته؟
دوستان چرا گوگل وا نمیشه؟
بعد من خودم رفتم نمایندگی و گفتم خودم نصب می کنم،بعد 10 روز بالاخره خط رانژه شد ولی همون 15 تومنو ازم گرفت
یعنی برم ا حلقومش بکشم بیرون؟
دوست عزیز این تاپیک مربوط به اینترنت شرکت آسیا تک هست پس ای پی من هم مربوط همین شرکته که اینجا پست دادمنقل قول:
شهر و نوع سرویس هم که مشخصه .
چی کشکی نمیشه اونوخت؟:13:
سرویس های اسیاتک که صد در صد از پارس گرونترن نمیدونم چجوری حساب میکنید میگید اسیاتک ارزونتره!؟
1- سرویس های شبانه ی نیم بهای اسیا که کلا از رده خارجن و حساب نمیشن
2- یک مگ پارس سرعت دانلودش 220 هست البته در بعضی ساعات شب 100 هست ولی سرعت اسیاتک واقعیه
دوست عزیز مثلا من خودم از 128 با ترافیک 10 گیگ استفاده میکنم که قیمتش با مالیات و .... میشه 24000نقل قول:
سرویس های اسیاتک که صد در صد از پارس گرونترن نمیدونم چجوری حساب میکنید میگید اسیاتک ارزونتره!؟
و پارس 128 با ترافیک 8 گیگ با مالیات و ... میشه 26000
در ضمن سرعت دانلود من با 128در روز تقریبا همیشه روی 210 هست ولی در شب تقریبا 30نقل قول:
یک مگ پارس سرعت دانلودش 220 هست البته در بعضی ساعات شب 100 هست ولی سرعت اسیاتک واقعیه
اگر سرویستون ماهی 2 گیگ یا کمتر باشه نیم بهاستنقل قول:
سرویس های شبانه ی نیم بهای اسیا که کلا از رده خارجن و حساب نمیشن
ولی اگر 5 گیگ یا بالاتر باشه رایگانه
خوش یحال شما مال من روزانه 150-180 شبانه 15 کیلوبایت هستنقل قول:
در ضمن سرعت دانلود من با 128در روز تقریبا همیشه روی 210 هست ولی در شب تقریبا 30
کجاش گرونه ؟؟؟
2مگ ماهیانه میشه 36900 فک کنم البته!!! یادم نیس دقیق!!! شبانه هم رایگانه ولی حوصله ندارم از خواب پاشم!!!
500 مگ بزاری تو دانلود ساعت 2 تا صب ساعت 7 نزدیک 480-90 مگش رفته بعضی اوقاتم کامل میشه!!!
فکر کنم به مرکز مخابراتی هم ربط دارهنقل قول:
مرکز ما خیلی خلوته(اشرفی اصفهانی)
من فقط در مورد شبانه رایگان حرف میزنم بله میدونم اسیا 5 گیگ بالاتر فقط رایگانهنقل قول:
1 مگ پارس که همون 2 مگ هست 60 تومن میشه 3 ماهش البته با 6 گیگ ولی 2 مگ اسیا بالای 100 تومن میزنه با البته 15 گیگ و این سرویس مورد علاقه ی منه که شاید مورد علاقه ی خیلیا نباشه
البته شبانه ی پارس از 12:30 شروع میشه و تا 7 ادامه داره ولی اسیا از 2 تا 8
آهان راست میگی مال من باهنر هست یادمه از وقتی ADSL اومده بود این جا پرت هاش پر بود. بخواطر پرت آدم هم مکشن :27:نقل قول:
1 مگه آسیا تک با 6 گیگ ترافیک سه ماهه در میاد 52000 هزار توماننقل قول:
دوست عزیز شما میگی 1 مگ پارس مثل دو مگه آسیا تکه
128 آسیاتک که منم دارم مثل 1 مگه پارس آنلاینه چون سرعت دانلودم روی 210 هست
البته همشون مزخرفن.انتخاب بین بد و بدتره
برای ما تا دلت بخواد پرت خالی وجود دارهنقل قول:
آهان راست میگی مال من باهنر هست یادمه از وقتی ADSL اومده بود این جا پرت هاش پر بود. بخواطر پرت آدم هم مکشن
اصلا سرعت روز مهم نیست سرعت روز 10 مگ هم باشه وقتی حجم محدوده چه فایده ای دارهنقل قول:
سرعت شبانه ی 1 مگ پارس 220 است و البته بعضی ساعات 120 (البته شاید تمام ساعات برای بعضیا 220 باشه)
ولی سرعت 1 مگ شبانه اسیا بالاتر از 120 نمیره
و بین 1 مگ پارس و 2 مگ اسیا اختلاف قیمت متاسفانه زیاده
شاید سرعت روز برای شما مهم نباشهنقل قول:
اصلا سرعت روز مهم نیست سرعت روز 10 مگ هم باشه وقتی حجم محدوده چه فایده ای داره
سرعت شبانه ی 1 مگ پارس 220 است و البته بعضی ساعات 120 (البته شاید تمام ساعات برای بعضیا 220 باشه)
ولی سرعت 1 مگ شبانه اسیا بالاتر از 120 نمیره
و بین 1 مگ پارس و 2 مگ اسیا اختلاف قیمت متاسفانه
ولی برای من و خیلی از کاربرهای دیگه هم خیلی مهمه
خب مهم باشه چه فرقی کرد تو اصل ماجرا؟ :31:نقل قول:
سرعت روزانه و شبانه ی 1 مگ پارس دقیقا مثل 2 مگ اسیاست
خوب 128 منم مثل 1 مگه پار آنلاینه:5:نقل قول:
دوست عزیز شما فقط میخواین روی حرفتون پافشاری کنید
کسی شماره پشتیبانی 24 ساعته دنیا نت کرج رو داره ؟؟
من یه هفتس که سرعتم نصف شده هر چی زنگ میزنم پشتیبانی میگه که مشکل از طرف ما نیست
این سری هم میگفت خطت نویز داره میشه راهنمایی کنید چی کار کنم دیگه اعصابم خورد شده
سرویسم 2مگ هست
همیشه با 230 دان میکردم اما الان اومده رویه 117
ممنون میشم کمک کنید
باید صبر کنی خودش درست شه . واسه من هم همینطور شده بود یه مدتی قبلا که با زنگ زدن هیچی درست نشد.:20:نقل قول:
ممنون که جواب دادی یعنی مشکل از طرف خوده اسیاتک هست؟نقل قول:
مشکل تون چیه دوستان ؟
شما دو لینک بذار همزمان دانلود شده سرعتت مجموعا میرسه به 230-240نقل قول:
دوستان برای اینکه بتونید از ماکزیمم سرعت شبانه ی سرویستون استفاده کنید باید همزمان 2 یا 3 لینک رو با هم دانلود کنید
گاهی اوقات تک لینک بخواید دانلود کنید سرعت کمتر از حد تعریف شده برای سرویستون میشه
ولی با این کار ماکزیمم سرعت رو دریافت میکنید
یه اسکرین شاتی از تنظیمات و وضعیت مودم و خطت بذارنقل قول:
تمام سرعتهای حجمی در روز در تمام ISP های ایران بالاست دلیلشم واضحهنقل قول:
پافشاری هم نکن
اقا اینم عکس راهنمایی کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما خطتون مشکل دارهنقل قول:
یعنی به احتمال 99% سیمکشی داخلیتون مشکل داره و نویز زیادی دارید و همگراییتون هم بالاس که خوب نیس
در هر حال اگر میتونید(که با توجه به وایرلس بودن حتی با گوشی هم به راحتی می تونید چک کنید) مودم رو به سر کنتور ببرید و اونجا چک کنید
SNR Margine باید حداقل به 20 برسه و Line auttenuation هم باید بیاد پایین
CRC مربوط به Downstream هم خیلی بالاس که اونم قطعا باید بیاد پایین
اگر اینجوری شد،باید فکری به حال سیم کشی داخلیتون بکنید
ضمنا دوست عزیز،سرویس شما روی یک مگ بسته شده و حتی 2 مگ هم نیس
در روز اصولا روی 4 مگ میبندن،یعنی رو 4096 و در شب واقعی میشه
مثلا من خودم 1 مگ دارم،در روز روی 4 مگ میگیرم (یعنی سرعت دانلود 460 و اینا)،شب هم 120-30 که واقعیه
با توجه به اسکرین شاتی که گذاشتی،گویا روی 1024 بسته شده خطتون،حالا مربوط به نویز بالاتونه یا نه،دقیق نمیدونم،ولی احتمالش فک کنم کم باشه
در هر حال بهترین کار اینه که شما یه جوری نویزتون رو کم کنید و در اون حال چک کنید تا فکر چاره کنید
دوستان، کسی چیز پی ان داره؟
مثل اینکه بازم L2TP رو بستن؟
منم امروز مدارکم رو کامل کردم اینترنتی ثبت نام کردم گفت یه هفته طول میکشه ، بعدش ما هم به جمع شما می پیوندیم : دی
512 با حجم 5 گیگ
امیدواریم سرعت مناسب باشه.
راستی مودم هنوز نگرفتم اگه چیز خاصی پیشنهاد می کنید معرفی کنید.
فرق Bridge و PPPoE در چیه؟ و کدوم بهتره؟
در PPOE مودمتون کانکت میشه به اینترنت و هر وسیله ای که بهش وصل باشه به نت هم وصله،چه از کابل،چه وایرلس یا یو اس بینقل قول:
در Bridge شما علاوه بر اتصالتون به مودم از طرق ذکر شده،نیاز دارید تا یه کانکشن broadband هم بسازید و اونو در پی سی کانکت کنید
اصولا دردسر PPOE کمتره و مخصوصا وقتی چنتا وسیله میخوان وصل باشن،کارتون راحت تره.مخصوصا که فک کنم با توجه به مشخصاتتون با موبایل هم وصل میشید به نت
ولی در برخی موارد که مثلا یوزر نیم و پسورد شبانه تفاوت داره و ... ازbridge استفاده میشه.ضمن اینکه وقتی بریج کنید،اگر هم کسی احیانا بتونه به شبکه وایرلس شما دسترسی داشته باشه و هکش کنه(!) باز هم نمیتونه از اینترنتتون استفاده کنه که خب احتمالش کمه
حاجی،خلاصه کلام،PPOE:46:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
خوش اومدی،گرچه خودمم یه 2 هفته است اومدم و قبلا قاطر (شاتل) داشتمنقل قول:
یحتمل سرعت روزت رو رو 4 میبندن که حال میده،فقط باید مواظب حجمت باشی که زود نپره.یه سایت وا می کنی،تا جد و آبادشم واست لود می کنه سریع:31:
در مورد مودم هم خودم واسه 5 تا از آشنایان TP Link گرفتم،بدی ندیدم ازش خداییش
قیمت مد نظرتون چیه؟وایرلس یا معمولی؟4 پورت یا تک پورت؟
در کل هم جنس خوبیه،هم 3 سال گارانتی داره(اصولا،بعضیاش یک ساله است) ،هم قیمتش مناسبه
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
دقیقاًنقل قول:
با PPTP به زور و زحمت وارد میشه
کاربردتون چیه ؟؟؟ لپ تاپ و موبایلم دارید ؟؟؟نقل قول:
اگه خونتون کوچیکه و تبلت یا لپ تاپ دارید توصیه من به شما
TP-TD-8901G
اگه خونتون بزرگه و 2 طبقه توصیه من به شما
TP-TD-8961nd
عجب من با جيميل و ياهو ميل مشكل دارم اين چند روزه ، چرا ؟ همش بايد از چيچين استفاده كنم.
شما وضعت خوبه باز،من گاهی با گوگل سرچ هم مشکل دارم :31:نقل قول:
من بازی استارکرافت2 آنلاین بازی می کنم بازی های آنلاین زیاد پهنای باند نمی خواد اما در عوض پینگ مهمه و همینطور نداشتن تایم اوت
الان حدودا یکی دوهفته می شه وضعیت خیلی خرابه با اینکه پینگ عالی دارم و معمولا وری 300-400 هست و تایم اوت هم خیلی کمه ... اما وارد بازی که می شم مرتب قطع می شه و پرت می شم بیرون و به هیچ وجه نمی شه بازی کرد و لگ هم زیاد داره اوایل فکر می کردم بخاطر سرعت هست اما با چیز پی ان که وارد شدم با اینکه سرعتم افت محسوسی داشت اما اصلا از بازی خارج نشدم وپرت نشد بیرون و خلاصه حداقل توی بازی آنلاین موندم هر چند نمی شه بازی کرد
حالا اگر کسی می دونه
1- دقیقا مشکل فنیش چیه یعنی اگر خواستم جایی مطرح کنم باید بگم مشکلم در چه مورد شبکه ای هست؟
2- با توجه به اینکه درشهرستان ما عوامل فروش آسیاتک هستند و از نظر فنی مسایل رو متوجه نمی شن دقیقا باید با کجا تماس بگیرم و مشکلم مطرح کنم؟
3- آیا امکانش هست با دستکاری تنظیمات شبکه و کانکشن توی پی سی خودم این مشکل رو حل کنم؟
والله من استار کرافت رو نمی دونم،خودم کانتر بازی می کنم و مشکلی ندارم اصولا
فقط سرور باید مربوط به داخل باشه تا پینگم بالا نباشه و لگ نداشته باشم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این پورت رو نبسته آسیاتک. من الان دارم از همین پورت استفاده می کنم سرعتش هم خیلی خوبه.