نه اونی که توی لیت نایت بود نسخه ی اینترنتی بود یعنی فرق داره کلا با اون سیمز اصلی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت به اون سیمز اینترنتیه نیاز هست و سیمز اولی هم که کلا نیاز هست واسه همین فکر کنم سه تاشونو باید نصب کنم!!:13:
Printable View
نه اونی که توی لیت نایت بود نسخه ی اینترنتی بود یعنی فرق داره کلا با اون سیمز اصلی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت به اون سیمز اینترنتیه نیاز هست و سیمز اولی هم که کلا نیاز هست واسه همین فکر کنم سه تاشونو باید نصب کنم!!:13:
ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !
دقیقا من هم میخام همینو بگم:31:نقل قول:
مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم
کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :نقل قول:
setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
دوست عزیز برو اینجا:نقل قول:
تاپیک اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا نسخه ی شما از اون نسخه های دستکاری شدس که نمیتونید نصبش کنید.نقل قول:
بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
یعنی لازمه و شما هم همه ی اون مراحل رو انجام دادین یا نه؟
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
وقتی روش کلیک میکنید یک بازی سیمز باز میشه یا ....
منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
یا اینکه یک بازیه جداگانه نصب میشه و ربطی به سیمز پایه نداره؟
مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :
نقل قول:
باید سیمز پایه نصب باشه یک شهر خیلی بزر با کاباره اضافه میشه :27: من که کارای پست اولو انجام ندادم:31:نقل قول:
سلام
یکی از مراحل Sims World Adventures تو چین هست به اسم Grand Master's Fight که گفته Win the tournament و هیچ علامتی هم تو نقشه نیست که کجا باید بری.(Level کاراته هم 10 هست )
لطفا هر چه زودتر جواب بدین.
بله باید انجام بشهنقل قول:
بله درسته. به سیمز اصلی اضافه میشه و در واقع بازی کامل میشه
شما اگه این مشکلو داری اون فایل 700 مگابایتو دانلود کن که تورنتشو گذاشتم.نقل قول:
اون هیچ مشکلی نداره
سلام دوستان من پک جنریشن رو گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیمز 3 نصب باشه در حالی که نصبه ! برای اپدیت کردن هم همین ارور میده . مشکل از چیه ؟ ممنون
همه چیز توی پست اول توضیح داده شده.نقل قول:
اول باید نسخه ی سیمز اصلیتون آپدیت بشه
خب من اون فایل 10 مگی رو دانلود کردم ولی فکر کنم درست نصب نمیشه اینم عکسش ببینید درست نصب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شاید سی دی خراب باشه :31: من راحت نصسب کردمش:31:نقل قول:
چرا درست نصب میشهنقل قول:
حالا این فایل یک سری فایل ها رو باز کرده که شما باید اونا رو بریزید توی محل نصب بعد آپدیت رو بزنید
سلام دوستان
من سیمز 3 generation رونصب کردم، اما روی جعبش عکس یه دختر بچه با لباس شاهزاده و یه پسر با لباس و مدل موی دایناسور داره که تو بازی نیست،کسی علتشو میدونه؟
سلامنقل قول:
مگه میشه !!!!!
خوب شما باید لباس سیمستونو عوض کنین
روی دختر بچه کلیک کنین بعد روی یه صندلی هم کلیک کنین چندتا گزینه میاد اون یکی که عجیبه رو بزنین ( نمیدونم اسمش چیه .اهمیت نمیدم. ) بعد دختره میره روی صندلی وایمیسه مثل شاهزاده ها رفتار میکنه لباسشم خودش تغییر میکنه
اون لباس موی دایناسور هم باید از داخل Creat a sim درست کنین
همین اگه اینارو نداره ! یعنی اینکه بازی تقلبیه ! البته شما میتونین همون موقعی که نصب میشه بفهمین که واقعا حالا این جنریشن هست یا نه !!
:46::46:
دوستان من دوباره تمام سیمز هارو پاک کردم و الان همه رو درست نصب کردم و کرک هم کپی کردم...
وقتی روی سیمز اصلیه کلیک میکنم یک پیغام Important میده که میگه باید به اینترنت متصل بشم...
وقتی وصل میشم این پیغام که عکسشو گذاشتم میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی کدی که توی کادر نوشته شده اولش یه چیز دیگه بود که خودم عوضش کردم و اون کدی که اول بود فکر کنم اصل بود چون خود بازی اونو زده بود...
در هر صورت وقتی کلید دان رو فشار میدم 3ثانیه بعد دوباره همین پیغام هی میاد...
اون دونت کانتینیو رو هم که میزنم همون پیغام Important میاد...!!!!:13:
اگه پک نصب کردین سیمز 3 اصلی نمیاد اگه هم بیاد با خود پک اجرا میشه!نقل قول:
نیازی به این کارا نیست شما فقط کرکو بریزید و روی خود ایکون کرک کلیک کنین میاد
من هم همین مشکلو داشتم !
همونطوری که شما گفتین روی خود کرک کلیک کردم و بازی اجرا شد ولی...نقل قول:
ولی بازی تا اونجا میاد که باید شهر انتخاب کنی ولی اونجا یک پیغام میده که متنشو این زیر نوشتم:
No game disc found
Please insert The Sims 3 Late Night game disc before proceeding
و دو گزینه پایینش هست که یکیش نوشته Retry و یکیش نوشته Quit ....
وقتی سی دیه لیت نایتو میذارم و Retry رو میزنم چند ثانیه طول میکشه و دوباره همین پیغام میاد...اینو با سی دی های مختلف مثل سی دیه سیمز اصلی هم امتحان کردم ولی بازم نشد...
و Quit رو که میزنم از بازی خارج میشه...
نمیدونم چطور از شر این پیغام خلاص شم ولی اون پشت پیغامه عکس اون شهر جدیدی که اضافه شده رو میبینم آخه قبلا شهر Sunset vally بود ،ولی هر کاری میکنم نمیتونم اون دکمه ی پلی رو بزنم چون پیغامه نمیره:19:
فقط یک نکته ای رو بگم که توی دی وی دیه بازیه لیت نایت چنتا فایل فشرده شده هست که اول اون فایلارو روی کامپیوترم اکسترکت کردم و از توی اونا setup رو زدم تا لیت نایت نصب بشه واسه همین میگم شاید وقتی سی دیه بازی رو میزارم چون فایلای داخلش فشرده شده هست بازی نمیتونه بخونش؟؟؟!!
میخواین فایل های اکسترکت شده رو روی یک سی دی رایت کنم و اونو بذارم شاید درست بشه؟؟؟؟
تو سیمز 3 یه آهنک هست به اسم می Steve Jablonsky- building a nest for eggs میخوام تو کامپیوترم بیارمش بلد نیستم یا یه لینک دانلود باشه مرسیییییی
آخرین پکی که نصب کردین چی بوده؟نقل قول:
مشکلتون از کرکه
همون فایل patch رو باید الان بریزم تو محل نصب ؟نقل قول:
+
از کجا بفهمم نسخه ای که من دارم reloaded هست یا razor ? ممنون
درست شد:5:نقل قول:
دوست عزیزم camry که گویا خودشم همین مکشلو داشته راه حلشو بهم گفت...
واسه اونایی که همین مشکلو دارن بگم که باید کرک رو توی پوشه ای که لیت نایتو نصب کردن هم کپی کنن...
راستی اون فایلای لیت نایت که توی کامپیوترم اکسترکت کرده بودم تا از روی setup اونا لیت نایتو نصب کنم رو پاک کردم چون حدود 7 گیگ بود و فکر کنم به درد نمیخوردن دیگه ؟درسته؟
راستی اگه یه سیمز توی شهر سانست والی بسازم و بعد بیام بیرون و اون یکی شهر رو انتخاب کنم سیمزم اونجا هم هست یا توی هر شهر باید سیمزهای جداگانه ساخت؟
ممنون:40:!نقل قول:
اره اون فایل ها به هیچ دردی نمیخوره من امتحانشون کردم فرقی متوجه نشدم !
شما هر سیمسی که بسازین حالا میخواد توی سانست والی باشه یا توی اون یکی شهر سیو میشه !
حتی من یه بار سیمزمو پاک کردم دوبار ه نصب کردم دیدم همه ی سیمسها و خونه هایی که ساختم هستن !!! :18::18:
آها مرسی...نقل قول:
راستی چون فایل سیوتون که توی مای داکیومنت وجود داره رو پاک نکردین اون سیمزها و خونه هاتون هنوز بودن...
Late Night چطوری نصـب میشـه ؟
میگـه بایـد آپدیت کنـی .
آپدیـت هم داره خودش کـه اررور میده باید جای خاصـی کُپی کرد ؟
توی پست 5441 صفحه ی 545 اولین پست !نقل قول:
این روش سالم خودم برای نصب late night هست
ببینین کمکتون میکنه !
سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک :19:
من سیمز ورلد رو نصب کردم کرکم کردم:8: ولی اصلا چیزی باز نمیشه مینوسسه : thesims 3luncher is stopped working check onlin clous program :44::19::37::45::29::sad::thumbsdow:grrr:
سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشهنقل قول:
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
لطفا دقیقا توضیح بدین باید کجا وایسن و چکار کنن که مردم ازشون عکس بگیرن من هرچی میگردم پیدا نمی کنم . مرسی
برای هنرپیشه ساختن و معروف شدن شما باید پکیج Late Night رو داشته باشید وگرنه نمیتونید بسازید.:46:نقل قول:
ورژن بدون آپگریدشو؟نقل قول:
سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یادآوری :
از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هستنقل قول:
حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
اره صد در صد !نقل قول:
البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !
مرسی از کمکتون ولی مشکلم حل شد اول نصب کردم کرکشو از دوستم گرفتم ارور داد بعد سیمز 3 و تاون لایف پاک کدمدوباره سیمز 3 نصب کردم دیدم 8 تا پچم نیست :19: بعد تاون لایف نصب کردم همه اومدن!!!!:31: همه این کارها برای درست شدن دور بین عکاسی world adventures بود چون بعد از عکس گرفتن سیم من از جاش تکون نمیخورد!:31:
ورژن بدون آپگریدشو؟[/QUOTE]
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
کسی میدونه ورزن جدید سیمز 3 world adventures چه فرقی داره؟؟؟
باز دوباره وقتی عکس میگیرم سیمم تکون نمیخوره کمکککککککککک:19:
من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید :20:
باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا :10:نقل قول: