معمولا باید رو Automatic باشه.نقل قول:
ولی اگه عکس بگیری و بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد.
Printable View
معمولا باید رو Automatic باشه.نقل قول:
ولی اگه عکس بگیری و بزاری بهتر میشه راهنمایی کرد.
فکر نمیکنم اصلا کاری به حالت اتوماتیک داشته باشه.
چون اصلا نمیتونه فایل رو دان کنه.
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات My Update Center قسمت ------ تغییر خاصی اعمال نکردید؟
نه. هیچ کاری نکردم.نقل قول:
فقط این کار رو کردم که اتفاق خاصی نیفتاد
نقل قول:
توی تنظیمات هم چند بار use proxy server رو فعال و غیر فعال کردم و امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
اين قضيه ارتباطي با لود نشدن سايتها نداره.نقل قول:
شما يكبار در تنظيمات آپديت وارد شويد و تيك Use proxy را بزنيد و با يك برنامه قيلترشكن اقدام به آپديت كنيد.البته بايد شماره IP و پورتي كه آن برنامه قيلترشكن استفاده ميكنه را بايد وارد كنيد.اگر از --- استفاده كنيد نيازي به هيچ تغييري نيست.نقل قول:
نمی دونم دوستان چقدر با این امکان (که در قسمت Security +) در KIS2010 وجود داره آشنا هستن؟
این گزینه یه فایل ISO حدود 120 مگی داونلود میکنه و بعد از داونلود تا زمانیکه KIS2010 روی سیستم شما نصب هست می تونید هر زمان که نیاز داشتید این Image رو با Update همون روز روی سی دی رایت کرده و یک Bootable CD کاملا به روز از KIS داشته باشید.
امیدوارم از این امکان بسیار جالب نهایت استفاده رو ببرید.
شما مطمئن هستی که هر رمان که cd boot درست کنیم با update همان روز این سی دی درست میشه ؟نقل قول:
شلام hamilton عزیز من پاسخ خود رو نگرفتم انتی ویروس من اپدیت به صورت دستی نمیشه ؟
اگر نسخه ها يكي باشند و در يكي از سيستمها آپديت دستي بصورت كامل انجام ميشه و در ديگري خير(با شرايط يكسان)نظر خاصي ندارم.نقل قول:
محصول كاسپر شما چيه و چه نسخه ايه؟
بله دوست عزیز ، ویزارد مربوطه در KIS ، ایمیج رو Update می کنه.البته احتمالا طبق آخرین Update خودش که روی سیستمتون نصبه.نقل قول:
شما هر وقت که خواستید سی دی رو رایت کنید ، یک بار Create Rescue Disk رو انتخاب کرده و گزینه Use existing ISO file رو انتخاب می کنید و خود KIS ایمیجی رو که قبلا داونلود کردید Update می کنه و حالا ایمیج Update شده آماده رایت بر روی سی دی هست.
internet security 2010
من اینکارو کردم ولی حجم فایل ایزو ایجاد شده هیچ تغییری با فایل ایزوی اول نمیکنه اگر آپدیتهای روز بهش اضافه میشد تغییری درحجم ایزوی ایجاد شده میکردنقل قول:
دوستان برای یه مشکل لیست صفحه اول رو نگاه کردم.اتفاقا جواب سوالم هم بود.ولی کامل توضیح نداده بود.
برای بلوک کردن دسترسی یه برنامه به اینترنت در کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2010.
وقتی لیست برنامه ها رو در اون قسمت برنامه نگاه می کنم برنامه مد نظرم نیست.ولی نمی تونم ادش کنم.شاید هم روشش رو بلد نیستم.
ممکن هستش که کسی توضیح بیشتر و کاملی بده در این مورد؟
شما مطابق تصاوير زير عمل كنيد.توجه داشته باشيد كه در تصوير سوم بايد Custom setting را انتخاب كرده و تيك سبز رنگ مقابل network را به علامت ضربدر قرمز رنگ تغيير بديد تا دسترسي آن برنامه به اينترنت قطع بشه:نقل قول:
من آخرین نسخه ی کاسپر رو دانلود کردم چه جوری باید اکتیوش کنم؟
من الان دوباره اینو تست کردم ، به حجم فایل دقت نکردم ولی توی Properties فایل ، Date Modefied تغییر می کنه و این نشون میده که فایل رو تغییر میده.نقل قول:
يا سريال قانوني داريد و قسمت Activation Online را انتخاب ميكنيد(در حاليكه به اينترنت متصل هستيد).اما اگر سريال قانوني نداريد و ميخواهيد از key استفاده كنيد در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد گزينه Activate Trial را انتخاب كنيد.پس از تلاش ناموفق كاسپر براي اتصال به سرور خودش صفحه اي براي شما باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از گزينه Browse كليد مورد نظر خود را وارد كنيد.نقل قول:
دوست گرامی اینکه تاریخ فایل تغییر میکنه دلیل نمیشه تو این فاصله کلی آپدیت اضافه شده به نظر شما منطقیه که حجم فایل ثابت بمونه ؟نقل قول:
من چند بار دیگر با فایلهای مختلف تست کردم به نظر من فقط تاریخشو تغییر میده و فایل ایجاد شده با آپدیتهای آنتی ویروس آپدیت نمیشه
سلام
من از کاسپر 2010 استفاده می کنم (البته ا ین مشکلی رو که عرض می کنم با ورژن 2009 هم داشتم)
کاسپر هنگام اسکن درایوهای یه کم بزرگ (مثلا 200 به بالا ) هنگ میکنه
چند بار هم که این کار رو انجام میدم دقیقا روی همون فایلی هنگ می کنه که قبلا هنگ کرده بود
اینو تو ویندوزهای مختلف هم امتحان کردم فرقی نکرد
سیستم من هم ضعیف نیست
cpu:E 8500
RAM: 2 GIG BUS 1200
MAIN : P45
البته من 5 تا هارد دارم ممکنه علت همین باشه
با تشکر
میشه یه key به من بدین؟نقل قول:
يا سريال قانوني داريد و قسمت Activation Online را انتخاب ميكنيد(در حاليكه به اينترنت متصل هستيد).اما اگر سريال قانوني نداريد و ميخواهيد از key استفاده كنيد در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد گزينه Activate Trial را انتخاب كنيد.پس از تلاش ناموفق كاسپر براي اتصال به سرور خودش صفحه اي براي شما باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از گزينه Browse كليد مورد نظر خود را وارد كنيد.
این جا پر کی هست :31: :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=31
سلام
من الان Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final رو سیستمم نصبه
براش همیشه Key هست و هر روزم اپدیت میکنم
ایا ارزش داره که ورژن جدیدتری رو دانلود کنم به خصوص که اخرین ورژن سکیوریتی که Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.463) باشه ورژن تریال و ازمایشیه و هنوز نسخه فاینال و کاملش نیومده
با این اوصاف ایا ارزش داره؟
راستی بعد از اینکه بر فرض ورژن جدیدی رو دانلود و ورژن قبلی رو پاک کنم از سیستم و این ورژن جدید رو دانلود کنم میشه از مهلت 30 روزه استفاده کرد یا نه باید حتما اپدیت بشه؟
نقل قول:
این نسخه (9.0.0.463) دیگه تریال نیست . کامل شده.
بستگی به خودتون داره
ولی اگه دوست دارید از قابلیت های جدیدش استفاده کنید من بهتون 2010 رو پیشنهاد می کنم.
سرعتش نسبت به 2009 بهینه تر شده.
نسخه 2010 اين محصول متاسفانه بنظر من فعلا براي استفاده مناسب نيست.من خودم از محصول 2010 كاسپر استفاده كردم و اشكالات عجيب و غريبي ديدم كه واقعا باعث تعجب و بعضا اعصاب خوردكني ميشد.توصيه من اينه كه از همون نسخه 8.0.506 استفاده كنيد كه واقعا كم نقص ميباشه و عملكرد خيلي خوبي هم داره.نقل قول:
pakbakhteh عزيز شما مشكل را كامل مطرح كرديد.يك زحمتي بكشيد عين اين مطلب را در تاپيك اختصاصي Spyware Doctor مطرح كنيد تا با كمك هم مشكل را بررسي و جل كنيم.چون اين تاپيك صرفا به مباحث كاسپر اختصاص داره.
با تشكر.
مرسي عزيز
اينجا مطرح كردم
با تشكرکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=212094
دوستان وقتی KIS در حال اجرا هست IDM چیزی دانلود نمی کنه ..... IDM 5.17 و KIS 9.0.0.463 رو سیستمم نصبه .
تنها در صورتی میتونم دانلود کنم که KIS
Exit شده باشه .
چجوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟؟؟
شما برنامه IDM را به گروه Trusted منتقل كنيد و تمام پنجره هاي باز شده را Apply و Ok كنيد تا تغييرات ذخيره بشه.نقل قول:
شما ميتونستيد مشكل خود را در تاپيك زير در همين انجمن نيز مطرح كنيد:نقل قول:
این سوال رو یک بار مطرح کردم کسی جواب نداد دوباره مطرح میکنم :19:
من از وقتی اینترنت سکوریتی 2010 رو نصب کردم تا موقعی که این برنامه فعال هست نمیتونی هیچ چیزی رایت کنم . با چندین برنامه معروف مثل nero , alchol , ashampo,....امتحان کردم . بلافاصله رایتر بیرون میاد و سی دی هم خراب میشه و دیگه نمیشه چیزی رایت کرد . رایتر من ASUSهست وقتی کاسپر غیرفعال هست به راحتی رایتر می کنم اما فعال که هست این مشکل وجود داره .
خواهش می کنم به این سوال پاسخ بدید دوستان عزیز :10:
سلام دوستان من تازه اینترنت سکیوریتی رو ریختم و آپدیت هم کردم ولی میخام بدونم چطوری میتونم آپدیت ها رو تو یه جایی ذخیره نگه دارم بعدا که خواستم دیگه آپدیت نکنم و از همون روش دستی این کار رو انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
سلام دوستان من تازه اینترنت سکیوریتی رو ریختم و آپدیت هم کردم ولی میخام بدونم چطوری میتونم آپدیت ها رو تو یه جایی ذخیره نگه دارم بعدا که خواستم دیگه آپدیت نکنم و از همون روش دستی این کار رو انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
كلا نسخه 2010 كاسپر تا اينجاي كار نسخه خوب و موفقي از كار درنيموده.متاسفانه اشكالات عجيب و غريبي داره كه اميدوارم در Buildهاي بعدي مرتفع بشه.من مشكل شما را با پشتيباني كاسپر مطرح كردم و منتظر پاسخ آنها هستم.نقل قول:
ممنون از لطفت فقط اگه پاسخ دادن برام ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
hamilton ممنون. با اینکه وقتی این دو تا نرم افزارو دانلود و اجرا کردم فقط کار خودشو کرد و چیزی به من نشون نداد ولی بعد از اسکن کردن با کسپراسکای دیگه تروجان پیدا نکرد، حتما پاک کرد دیگه! :20:نقل قول:
عكسها را ديدم.شما كارهاي زير را انجام بديد:
1-شما بايد ابتدا System Restore همه درايوها را غيرفعال كنيد.
2-برنامه Autorun Virus Remover v2.3 را از انجمن نرم افزار دانلود و نصب كنيد و سيستم خود را با آن اسكن كنيد.
3-برنامه آنتي اسپايور قدرتمندي مانند Malwarebytes' Anti-Malware نسخه 1.40 و نيز Super Antispyware را دانلود و نصب كنيد و پس از آپديت آنها سيستم خود را كامل اسكن كنيد.
4-نسخه 2010 كاسپر را دانلود و فعال كرده و بعد از آپديت سيستم خود را كاملا اسكن كنيد.
نتيجه را اعلام بفرماييد.
البته من چون هارد جدید نصب کردم وقتی می خواستم اطلاعات هارد قبلیو کپی کنم کسی این کارو انجام میداد با ناد32 هم اسکن کرد و هیچ ویروس و تروجان و... پیداش نشد. براش تعجب آور بود. :21:
خلاصه بسیار از راهنمایی شما ممنون!:20:
الان ناد 32 روی سیستم من نصبه. میدونم اینجا قسمت کسپراسکای ولی فکر می کنید کسپر جدید نصب کنم یا این آخرین ورژن ناد هم خوبه؟
سلام. یه سوالی پیش اومده واسم. فرق KIS با KAV چیه ؟ کدوم بهتره نصب باشه ؟
دوست عزيز.پاسخي كه دريافت كردم متاسفانه جزء اشكالات و باگهاي نسخه 2010 ميباشه.تنها راهكاري كه داريد اينه كه برنامه اي كه براي رايت استفاده ميكنيد را با راهكار زير در ليست Trusted قرار بديد تا مشكل شما حل بشه:نقل قول:
شما كاسپر را باز كنيد و وارد بخش Settings شويد.
گزينه Threats and exclusions را انتخاب كنيد.
سپس exclusions/settings را انتخاب كنيد.
گزينه Trusted applications را باز كنيد.
حال با استفاده از گزينه هاي add و browse بايد به محل نصب نصب برنامه مثلا Nero برويد و فايل اجرايي برنامه مثلا nero.exe را انتخاب كنيد.مثلا در مسير زير:
C:\Program Files/Nero/Nero X /core/nero.exe
بعد از انجام كارهاي فوق بايد گزينه اول يعني Do not scan opened files را تيك كنيد و تمام پنجره هاي باز شده را Apply و Ok كنيد.
با انجام كارهاي فوق كاسپر ديگه با برنامه هاي رايت شما كاري نداره و بدون مشكل ميتونيد برنامه هاي خود را رايت كنيد.
توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 كاسپر استفاده كنيد.نسخه 2010 محصولات كاسپر با وجود افزوده شدن امكانات جديد هنوز داراي اشكالات و باگهاي عجيب و غريب ميباشه و ممكنه با مشكل مواجه بشيد.برنامه Autorun Virus Remover v2.3 را هم حتما در سيستم خود نصب كنيد.نقل قول:
منم با کاسپر مشکل پیدا کردم ..... از کار افتاد .... ارور میداد ... ریموو کردم که دوباره نصب کنم اما بعدش سیستم مشکل پیدا کرد .... مجبور شدم ویندوز عوض کنم .نقل قول:
الان این برنامه ی Autorun Virus Remover فقط برای حذف ویروسهای Autorun هست ؟؟؟
چه برنامه ای دیگه ای نصب کنم که این مشکلات کاسپر رو برطرف کنه ؟؟؟ ( در واقع مکمل کاسپر باشه )
Autorun Virus Remover در واقع يك برنامه خيلي خوب و موثر براي جلوگيري از آلوده شدن سيستم به ويروسهاي اتوران ميباشه كه بر اساس هوش مصنوعي هم كار ميكنه.بخصوص در زمانهايي كه افراد موبايل يا فلش مموريهاي آلوده خود را به سيستم وصل ميكنند.نقل قول:
وجود 2-3 آنتي اسپايور قدرتمند بصورت غيرفعال و آپديت حداقل هفته اي يكبار آنها و اسكن سيستم با آنها(در كنار اينترنت سكيوريتي كاسپر با داشتن فايروال قدرتمند و قابل اعتماد) بسته امنيتي نسبتا خوبي را براي سيستم فراهم ميكنه.
شما چه آنتی اسپایوری رو پیشنهاد میکنید ؟ Spyware Doctor چطوره ؟نقل قول:
فایروال دیگه ای هم نصب کنم یا فایروال کاسپر مطمئنه ؟