سلام به دوستان . من می خواستم یه فایل واسه ی صحافی آماده کنم که برگه های زوج و فردش اندازه ی حاشیه ی هاش باید برعکس باشه وقتی می خوای دوروبزنی این تنظیمات توی page layout پیدا نکردم دوستان میشه بگید چطور باید درستش کرد؟
Printable View
سلام به دوستان . من می خواستم یه فایل واسه ی صحافی آماده کنم که برگه های زوج و فردش اندازه ی حاشیه ی هاش باید برعکس باشه وقتی می خوای دوروبزنی این تنظیمات توی page layout پیدا نکردم دوستان میشه بگید چطور باید درستش کرد؟
با سلام
من برای پروژه آخر ترم با ید یک فایل word , pdf بدهم و می خواهم در قسمت
فهرست وقتی بروی یکی از موضوع ها کلیک می کنم مستقیما به روی آن موضوع برود
چطوری می توانم این کار انجام بده هم
سلام ودرود به همه
من یه برگ تو ورد داشتم پرینت که میگیرم حاشیه پایینش نمیافته...........؟چه کار کنم..........
به عکس نگاه کنید متوجه میشیدنقل قول:
کاغذ رو باید در حالت A4 بزارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم نشدنقل قول:
تمام جوهرم رفت ...........
سلامنقل قول:
باید از Bookmark استفاده کنید .
اینم اموزشش
موفق باشی
نقل قول:
بله تشکر خودش بود منم دقیقا همینو میخاستم و فرقی نمی کرد تو ورد باشه یا هرچی
سلامنقل قول:
واسه صحافی صفحات فکر میکنم باید از قسمت Page Layout و سپس Page Setup و گزینه Marjins و گزینه Custom marjins استفاده کنید .
شما باید توی این صفحه گزینه multiple page را روی mirir marjin قرار بدید و سپس گزینه Gutter را مثلا روی 1 قرار بدید
موفق باشید:)
سلام
چند تا فونت نستعلیق استاندارد میخواستم
ممنون
با سلام میشه چگونگی استفاده از check box را در word توضیح بدید ...ممنون
نقل قول:
كسي نميدونـــــــــــــــــــ ـــــه ؟
سلامنقل قول:
استفاده از CheckBox در Word 2007
ابتدا در گوشه سمت چپ و بالای برنامه Word روی دکمه Office Button کلیک کنید و سپس دکمه Word Options را بزنید و از صفحه باز شده تیک گزینه Show Developer tab in the Ribbon را بزنید .
همون طور که مشاهده می کنید در قسمت بالای برنامه Word یک تب به اسم Developer اضافه شده است .
در این تب در گروه Controls زبانه ابزار Legacy tools را باز کنید و به CheckBox و سایر کنترل ها دسترسی پیدا کنید .
موفق باشید :)
سلامنقل قول:
چطوری میتونم برای اشکال و جداول مانند عنوانها به صورت خودکار فهرست ایجاد کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ( چکار کنم که این علائم حذف بشن برای همیشه ) عکس رو ببینید
منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نتوانستم کار بکنم با هاش ممنون میشم ساده تر راهنمایی کنید با تشکر
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ( چکار کنم که این علائم حذف بشن برای همیشه ) عکس رو ببینید
منتظرمکد:http://up.--------.com/Files0/6e2f92433b6a4f5887f3.JPG
بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کننقل قول:
سلام، خسته نباشید.
دوستان من با تایپ فارسی در برنامه Word مشکل پیدا کردم.
این مشکل بعد از نصب ویندوز جدیدم بوجود اومد، اون هم این هستش که نوشته های فارسیم این حالتی میشه:
«جوجه ها را آخر پاییز میشمارند!»
در نصب زبان فارسی هیچموقع مشکلی نداشتم.
من چون یه سری مشکلات دیگه با ویندوز جدیدم داشتم، بهانه ای شد تا حتی یکبار دیگه با یک سی دی دیگه ویندوز (xp) رو نصب کردم، اما باز هم همان مشکل.
جالب اینجاست که توی هیچ برنامه ای، حتی پاور پوینت هم این مشکل رو ندارم.
حتی آفیس رو هم مجددا نصب کردم، آفیس ورژن پایینتر (97) را هم نصب کردم، همچنان همین مشکل پابرجاست.
امیدوارم راهنماییم کنید.
پست را اشتباه زدم ببخشید دوستان
واقعا ممنون من خیلی در موردش گشتم و پیدا نشد خیلی لطف کردید این جزوه واقعاً یکی از جزوات ناب هستش :11:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
واقعاً علتش چیه
مثلا من یک فایلی داشتم که ابتدای آن سه نوع سکشن ایجاد کردم در سکشن اولی که شامل عنوان لاتین و فارسی پایان نامه بود من شماره صفحات را برداشتم، در سکشن دوم را در قسمت های فهرست و چکیده اعمال کرده و شماره صفحات این صفحات را :31: ابجد زدم، و در نهایت آخرین و سومین سکشن مربوط می شود به .... به متن اصلی پایان نامه که شماره 1 الی آخر را می خورد
خیلی جالب است من ص 4 و 5 فایل را که (دو صفحه از فهرست بودند) را پرینت گرفتم اما صفحات 4 و 5 متن اصلی ام پرینت گرفته شد که شماره صفحات 4 و 5 پایینشان درج شده بود درصورتی اگر در قسمت پایین ورد نگاه میکردی این صفحات در کل فایل صفحات 8 و 9 بودند !!!!!
و نمی دونم آیا دوستان هم وقتی سکشن ایجاد می کنند با مشکل پرینت مواجه هستند من که هروقت سکشن ایجاد می کنم باید تک تک و صفحه جاری را پرینت بگیرم :11:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
سلام دوستان عزیز
من این سوال را بارها پرسیده ام
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال دارم
1- چرا بعضی اوقات دریک جدول که قبلاً تایپ شده وقتی درون آن می نویسم جدول به اندازه متن بزرگ نمی شود مقداری از متن پنهان می شود و باعث اعصاب خوردی
2- چرابعضی اوقات کادرهای متن طوری عمل می کنند که می گذارند متن ازآن هابیرون بزند (خیلی بد است) چکار باید کرد که از این حالت دربیاید:11:
سلام دوست عزیز:11:نقل قول:
یک درخواست داشتم امیدوارم عملی بشود
اگه این کتاب ارزشمندرو در تایپیک آموزش بگذارید خیلی عالی می شود :11:
سلامنقل قول:
شما ابتدا تمامی صفحات را ایجاد کنید .
حالا به انتهای صفحه 3 رفته و سپس از تب Insert گزینه Break را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Next Page را انتخاب کنید .
با این کار اشاره گر موس به ابتدای صفحه 4 می رود .
حالا به ابتدای صفحه 8 رفته و سپس باز از تب Insert گزینه Break را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Next Page را انتخاب کنید .
با این کار شما صفحات را Section بندی کرده اید .
حالا به ابتدای صفحه اول رفته و از تب View گزینه Header and Footer را انتخاب کنید . با این کار یک ابزار نیز برای شما باز می شود که شما باید گزینه link To Previous را از حالت انتخاب خارج کنید و سپس متن خود را در هدر یا فوتر بنویسید .
حالا به ابتدای صفحه 4 رفته و روش بالا را انجام دهید .
و سپس به ابتدای صفحه 9 رفته و روش بالا را انجام دهید .
این هم یک نمونه که واستون اماده کردم که میتونید اونا ویرایش کنید .
موفق باشید :)کد:http://490056.20upload.net/files/1389/aban2/12901811971.rar
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
من کتابی به این کاملی که شما می خوهید ندارم .
فقط بعضی قسمتها که احساس می کنم نیاز به توضیح بیشتر دارد را به صورت pdf در می اورم .
البته واسه شاگردهام این کار را می کنم و یک نسخه از اون را هم توی سایت میزارم واسه استفاده همه دوستان .
التماس دعا
دوستان راهی نگاهی چیزی..نقل قول:
شاید یه تنظیم خیلی کوچیک نیاز داشته باشه.
خودتون بودید چیکار میکردید؟
باور کنید نیاز شدیدی به ورد دارم.. :10:
راستش من هم زیاد شنیدم که این حالت برای دوستان پیش آمده ولی برای خودم پیش نیامدهنقل قول:
خیلی هم دوست جواب کاملی پیدا بشه :11:
سلام
برای پروژم باید خط به خط یه برنامه رو توضیح بدم که به شکل زیر دربیاد
#include <mega16 . h> معرفی میکروکنترلر استفاده شده / / #include <dealy . h> معرفی کتابخانه تاخیر زمانی/ /
البته این جاهم درست نشون نمیده،میخوام برنامه رو به انگلیسی بنویسم روبه روش به فارسی توضیحاتشو بنویسم که آخرش مثل حالت بالا میشه.هرچقدرم با چپ چین و راست چین ور میرم درست نمیشه:19:
اول متن انتخاب کن بعد از تب home گزینه ی right to left رو انتخاب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما یه جایی تنظیماتش به هم خورده .نقل قول:
مثلا یه چیز تو مایه های پست زیر
موفق باشی
یه جدول دو ستونه درست کن بعد ستون سمت چپ رو به صورت چپ چین و ستون سمت راست رو به صورت راست چین بزار در آخر هم برای اینکه جدولت معلوم نشه جدول رو به صورت no border بزارنقل قول:
سلام دوستان ، من تو world 2010 یه مشکل پیدا کردم و هر کاری می کنم نمی تونم راه حلش رو پیدا کنم :41:
وقتی می خوام فارسی تایپ کنم کلمات قبل از یکدیگر قرار می گیرند !!! مثال :
دهید توضیح مشکل این با رابطه در کنم می خواهش
ویندوزم هم سون هست ، به تب Home هم رفتم و در گروه Paragraph ابزار Right to Left Direction را هم انتخاب کردم ولی درست نمیشه .
نقل قول:
دوستان میشه بک مارک را واضح تر توضیح دهید یکی از دوستان راهنمایی کردند ولی نتونستم کار کنم
ممنون میشم واضح تر توضیح دهید
سلامنقل قول:
قبل از گذاشتن عکس عکس مورد نظر خود را کوچیک کنید...
الان تاپیک خیلی سنگین شده
شاید بدون انتخاب متن Right to Left Direction رو انتخاب می کنی . اول متن مورد نظر انتخاب کن بعد Right to Left Direction امتحان کننقل قول:
نه دوست عزیز ، متن رو هم انتخاب می کنم هیچ تغیری نمی کنه :41:نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
باشه واضحتر توضیح میدم .
من واسه word 2007 را توضیح میدم که البته با دیگر ورژن ها فرقی ندارد .
مثلا فرض کنید شما توی فهرست نوشتید آموزش Word و قصد دارید با کلیک کردن روی این نوشته شما به صفحه 3 بروید . زیرا اموزش word از صفحه 3 شروع می شود .
ابتدا شما در ابتدای صفحه 3 کلیک کنید و سپس از منوی Insert و گروه Links گزینه Booklmark را انتخاب کنید .
از صفحه باز شده در قسمت Bookmark Name یک نام به آن اختصاص دهید . مثلا بنویسید Word و سپس روی دکمه Add کلیک کنید . حالا صفحه را ok کنید .
نکته مهم : شما موقعی که اسمی در قسمت Bookmark Name می نویسید نمی توانید از کلید Space ( فاصله) استفاده کنید .
یعنی شما نمیتوانید مثلا بنویسید Ms Word . اما میتوانید بنویسید Ms_Word . یعنی کلا فاصله بین کلمات نباید باشد .
حالا به صفحه اول روفته و در قسمت فهرست کلمه اموزش Word را انتخاب کنید . یعنی باید هایلایت بشه .
حالا به منوی Insert رفته و در گروه Link گزینه HyperLink را انتخاب کنید .
از صفحه باز شده اگه دقت کنید سمت راست یک دکمه وجود داره به اسم BookMark که شما باید اون را انتخاب کنید .
با زدن اون دکمه یک صفحه باز میشه که شما میتونید اون کلمه ای که در قسمت Bookmark انتخاب کردید را ببینید . حالا کافیه اون کلمه را انتخاب کنید و صفحه را ok کنید .
تموم شد .
حالا اگه شما پروژه اتون را به pdf تبدیل کنید و روی فهرست کلیک کنید شما را به قسمتی که می خواهید می برد .
در حالتی که پروژه شما به صورت work است اگه کلید Ctrl را پایین نگه دارید علامت اشاره گر ماوس به شکل یک دست خواهید شد که با کلیک بر روی فهرست شما را به قسمتی که مد نظر شماست هدایت خواهد کرد .
نقل قول:مرسی دوستان عزیز:11::11:نقل قول:
من این گزینه ای که شما مد نظر داشتید رو قبلا توجه کردم، اما درست نشد.
در ضمن این گزینه right to left مربوط به زمانی میشه که قرار باشه جمله ما کلمه لاتین رو هم داشته باشه، از این گزینه استفاده میکنیم که ترتیب جمله به هم نخوره. ولی من با شخص لغت فارسی مشکل دارم!
راه دیگه ای به ذهنتون برسه ممنون میشم بگید.:40:
دوستان عذر می خوام ، هیچکس هیچ راه حلی برای رفع این مشکل نداره ؟نقل قول:
لطفا کمک کنید ...
نقل قول:اگه یه فایلی رو که اینجوریه رو آپلود کنید شاید بهتر بتونیم به نتیجه برسیمنقل قول:
دوستان عذر می خوام ، هیچکس هیچ راه حلی برای رفع این مشکل نداره ؟
لطفا کمک کنید ...