شاتل مثل پی مگ میندازه
Printable View
شاتل مثل پی مگ میندازه
سلام به همه
کسی بوده که خطش PCM بوده ودرست شده؟:n16:
سلام دوستان من صبانت دارم 2 هفته اس تو بازکردن سایت مشکل دارم
میگن این مشکل فیلی مخابراته درسته ؟
شما هم تو باز کردن سایت افت سرعت دارین ؟
اره من خطم pcm بود رفتم مخابرات محلمون برام درستش کردن خدا خیرشون بده سر 1 هفته کارمو راه انداختن:n02:البته از قزوین هستم مننقل قول:
سلام 2 روز اینترنتم کند شده در حد لاک پشت ...صبا نت .. همشم قطعه کسی این مشکل و نداره ...:n14::n28::n21:
با سلام
چطوري ميتونم ميزان مصرف و يا باقيمانده حجم خريداري شده ام را ببينم؟ وهمينطور سرعت را؟ با تشكر
برای مخابراتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
خب بازم شروع شد.طرح بعثت رو برداشتن من زنگ زدم گفتن دیگه نمیشه تمدید کرد.
ولی تعرفه های جدید مخابرات رو دیدین بچه ها؟
طرح الماس : دانلود نامحدود , ماهی 180000 تومن با سرعت 3 مگ:n04::n04::n04: مخصوص بچه پولدارا که هم 180000 تومن پول دارن ماهی بدن و هم پول دارن چندتا هارد اکسترنال بخرن پرش کنن.
بچه بازم نگاه کنین ببینین تعداد صفرهاش رو درست نوشتم.خودم هم باورم نمیشه!:n13::n13: واقعا منظور مخابرات چیه؟
1. مگه شما برای تمدید هربار زنگ میزنید؟
2. داتلود نامحدودش قیمتش نجومیه !!! فک کنم این مخصوص شرکتا باشه ، وگرنه کدوم ادم عاقلی میره ماهی 180 پول بده واسه نت !
حالا طرحاش خیلی واقعا جای تامل داره !! 256ش سرعته دانلودش 1مگه آپلودشم 256Kb ، بد 128شم دقیقا همینه ! :n02: اما اون 2تومن گرونتر از اینه ! حالا اگه کسی دلیلشو فهمید بیاد بگه دوره هم ملتفت شیم!
نه من دیدم تو حساب کاربریم برداشتنش بعد زنگ زدم گفتن دیگه نمیشه.نقل قول:
برداشتن که اره یه 2هفته ای هست دیگه طرح بعثت نمیدن ، اما سایت 2030 تا امروز صبح تمدید داشت که الان اونم نمیشه تمدیده دوره ای کردنقل قول:
شما چه آدرسی رفته بودید؟
من خودم طرح بعثت دارم تا 29 اسفند
الان منم نمیتونم تمدید کنم؟
چون برای من صفحه پرداخت هست .تمدید نکنم بعد پولم خورده شه
بعث رو برداشتن ،اگه تمدید میشه که انجامش بده به نفعته.شاید هم تماس بگیری بهتر باشه.
تمدید نکن ،قبل ش تماس بگیر ببین چی میگن ، انجوری نیست که فک کنی میتونی دورشون بزنی ، فعلا کل ملت دور زدن! من که دوره م تموم شه میرم یجا دیگه
من میرم پنل میخوام وارد شم میگه "برای حساب شما عملیاتی درنظر گرفته نشده است." :n02: یعنی چی؟ :n19:
2030 هم که از کار افتاده می زنه *برای حساب شما عملیاتی درنظر گرفته نشده است.* اصن چه وضعیه.
دیروز ظهر میرفتم دیگه نمینتونستم بعثتو تمدید کنم
عصر رفتم گزینه تمدید اومده بود منم تمدید کردم 3 ماهه
سلام منم چند روزه که تمدید کردم اما از امروز دیگه تمدید ی در کار نیست
سلام
به نظرتون پارس آنلاین خوبه
واسه روزانه و شبانه و دانلود
البته روزا تو کار دانلود نیستم بیشتر وبگردی میکنم
ولی از دانلود شبانه ممکنه استفاده کنم
تا آخر اسفند میخوام ازشون سرویس بگیرم بنظرتون کدوم سرویس بهتره
من مودم هم ندارم کدوم مودم رو بگیرم بهتره؟
سرویس دهیشون خوبه یا نه
البته اگه تا اون موقع منطقمون تحت پوشش قرار بگیره
اگه نگیره مجبورم برم صبانت بگیرم
اگه اینطور شد
کدوم طرح و کدوم سرویس صبانت بهتره؟
منطقه طلابم
من نمیتونم تمدید کنم 3 ماهه تو سایتش اما میتونم شارژ کنم
اگه سه ماهه 8 گیگ شارژ کنم تقریبا 40 تومن میشه
ایا در اون صورت شبانه ام رایگانه؟
از چه تلفنی باید بپرسم بعد شارژ کنم
طرحت چیه ؟نقل قول:
دوستان تو مشهد ک مخابرات مفت نمیارزه!
حالا میخاستم برم بعد تموم شدن سرویس از آسیا تک بگیرم نظرتون چیه؟
شبانه اش هم مهمه واسم!
15 گیگ سه ماهه طرح بعثت تو پست های قبلی گفتمنقل قول:
دوستان اینم forum مخابرات خراسان رضوی
شما طرحت هر چی بوده همونی فقط میتونی شارژش کنی ..... مگر اینکه کلا بری دفتر خدماتی از طرح های جدیدشون بگیرینقل قول:
از تلفن 2020 میتونی بپرسی که سامانه فروششون هست (ازقسمت اوپراتور ، شماره 3 )
موفق باشی ...
دوستان الان طرح خوب که بیارزه و شبانه خوب داشته باشه ..... چی پیشنهاد میکنید !؟؟؟
بستگی داره به موقعیتت.من داشتم شبی 4 گیگ رایگان میگرفتمنقل قول:
کسی اینجا از اسیاتک داره میخوام ببینم ادرسش کجاست تا حالا 3تا بهم ادرس دادن هر کدوم هم فرق داره
سلام به همه دوستان
من تا 14 فروردین سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم که چون دیگه تمدید نمیشه مجبورم سرویسم رو عوض کنم
با بررسی که کردم این طرح هارو پیدا کردم :
اسیاتک - بیکران طلایی - نامحدود- ماهی 25000 تومان- 12 گیگ اول با سرعت 200 کیلو بایت و ماذاد بر این 12 گیگ با سرعت 10-15 کیلو بیت دانلود میکنه ( طبق گفته خود شرکت )
مخابرات طرح کمپین نوروزی - 256 کیلوبیت-ماهی 13 تومن - 4 گیگ ماهانه- 1-7 صبح رایگان
مخابرات طرح برنزی - 5 گیگ ماهانه -128 کیلوبیت- ماهیانه 15500 - اگر بیشتر از 6 ماهه ببندی 1-7 رایگان
مصرفم تقریبا زیاده.معمولا با دانلود و وبگردیام در ماه 35-40 گیگ دانلود و 1-2 گیگ هم اپلود دارم
فکر میکنم اگر دانلود هام رو کم کنم و بزارم برای شب مصرف وبگردیم حدود 7-8 گیگ باشه
بنابراین شبانه رو هم حتما لازم دارم و فکر میکنم بتونم مصرف وبگردیم رو هم کم کنم و ماهی 5 گیگ کافی باشه برام
حالا با توجه به مواردی که گفتم کدوم طرح به نظرتون مناسب تره؟
مرکز صابری وحید هستم - منزل هم خیابان مهدی ( نزدیک سجاد ) هست
ممنون از همه دوستان که کمک میکنند
موفق باشید
نقل قول:
اگه می خوای خودت رو بیچاره کنی ، برو از مخابرات بگیر . همه دارن از مخابرات فرار می کنن ؛ کافیه یه چرخی تو همین فروم بزنی
از شاتل هم نگیر ، دزده
برو از پیشگامان بگیر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=605354
طرح 2020 مخابرات با سرعت دانلود ثابت 200 کیلو بایت 8 گیگ در ماه بدون هزینهی اولی تنها 10000 تومان بر روی قوض تلفننقل قول:
اینا همش تبلیغاته ، گول نخورنقل قول:
مهم ترین چیز ، کیفیته که مخابرات نداره . اگه اینترنت 100 مگابایت هم بده نمی ارزه
گربه برای رضای خدا که موش نمی گیره
دقت کردی پشتیبانی مخابرات همیشه مشفوله ؟ از بس سرویسش بی کیفیته . وقتایی هم که خطش آزاد می شه ، اپراتورهای بی سوادش دری وری تحویل آدم می دن
دوستان یک سوالی برام پیش اومد
الان اگر مخابرات پورت من رو خالی کنه و پورتم رو به یک نفر دیگه بده ، ممکنه شرکت دیگه ای که میخوام ازش بگیرم به دلیل نداشتن پورت نتونه بهم ارائه بده؟
یعنی پورت ها دست مخابراته؟
چون همینجوریش مخابرات سر خالی کردن پورت بازی در میاره
میترسم کلا نزاره پورت بهم بدن
الان انتخابام بین این 2 تا طرح هست
اسیاک نامحدود بیکران طلایی - 128 - 12 گیگ اول با سرعت بالای 200 بقیش با 10-20 - ماهی 25000
اسیاتک ماهی 10 گیگ - 256 - سرعت دانلود بالای 300 روزانه و شبانه بین 40-60 - ماهی 27 تومن
هر شرکتی ، پورت های خودش رو داره ، نگران نباشنقل قول:
اسم این سامانه گلدنت رو باید گذاشت دزد نت.
امروز بعد از به روزرسانی 14 گیگ ازم کم شد ریزکارکردم هم پاک شده که معلوم نشه کجا رفته.
زنگ زدم میگه مسولش فردا صبح میاد.ای لعنت بر این بی شرفهای دزد.
طرح های جدیدشون دانلود شبانه داره یا نه؟
سلام دوستان
من طرح بعثت مخابرات دارم
ولی الان یک هفتست که شبا که میزارم واسه دانلود قطع میشه
یعنی کلا بعد 12 قطع میشه و هرکارم میکنم وصل نمیشه
ارور های 718-619و... رو میده ولی باز صبح براحتی وصل میشه مشکل از چیه؟
معمولا وقتی که اعتبار حجمیتون کمه این اتفاق می افته