ویندوزتون چون کرک شده هست، باید کرکش و فعال کنید.نقل قول:
معمولا داخل سی دی هایی که عرضه میشه، یه فایل واسه کرکش هست که اون و میبایست فعال کنید و یه دور سیستم رو ریست کنید تا مشکلتون حل شه
موفق باشید.
Printable View
ویندوزتون چون کرک شده هست، باید کرکش و فعال کنید.نقل قول:
معمولا داخل سی دی هایی که عرضه میشه، یه فایل واسه کرکش هست که اون و میبایست فعال کنید و یه دور سیستم رو ریست کنید تا مشکلتون حل شه
موفق باشید.
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه ...
برای یکی از دوستان مودم adsl نصب کردم مدل d-link 200 کار من تموم شد و همه چیز به خوبی و خوشی گذشت یک ساعت بعد زنگ زدن که بیا سیستم بالا نمیاد رفتم سیستم حتی از sefmod هم بالا نمیومد و وضع خیلی خراب بود ویندوز رو عوض کردم چند تا درایور هم نصب کردم هنوز مودم رو نصب نکرده بودم که این ارور ظاهر شد : windows cannot access the specified device path.or file. you may not have the appropite permissions to access the itemاز اون به بعد هر بار خواستم نرم افزاری نصب کنم باز این ارور رو میداد خلاصه مودم رو نصب کردم و امدم دوباره امروز بعد از گذشت یک روز سیستم بالا نمیاد رفتم ویندوز عوض کردم باز این ارور رو میده ...
لطفا کمک کنید خیلی واجبه
راستی تو نت دنبال ارور گشتم به یه صفحه بر خوردم زیاد حالیم نشد چی میگه اگه کسی فهمید مارو بی خبر نذاره
Error: Windows cannot access the specified device, path or file.
The full message, "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." may be seen on Windows XP SP2 systems with certain security restrictions in place. This is normally due to a flag placed on the file as a result of being moved from another computer or network.
Right click on the executable and choose "Properties" and look to the bottom of the "General" tab. Here you should find an "Unblock" button provided to allow normal access to the executable.
از این کرک استفاده کنید.نقل قول:
:11:کد:http://rapidshare.com/files/385202130/Windows_XP_Crack.rar.html
سلام.من امروز خواستم ویندوز نصب کنم مشکلی پیش امد که ویندوز را در قسمت داس نصب می شود منظورم در صحفه ای است که نوار زرد رنگ پر می شود بعد از ریستارت شدن سیستم در صحفه set up که یک نوار کوچک از دقیقه 39 شروع به پر شدن می کند در ان لحظه در دقیقه 34 دیگر سیستم گیر می کند و هیچ عکس العملی نشان نمی دهد ..مشکل از چیست ( منظور م از دقیقه 39 صحفه ای است که در ان سیستم شروع به نصب سریال نامبر و استارت منو و غیره را انجام می دهد )
سی دی ویندوز رو عوض کنید احتمالا مشکل حل بشه ...نقل قول:
کسی جواب مشکل ما رو نمیدونه ؟ ...
سی دی ویندوز را عوض کردم نشد
sallam
dostan man sp3 ro nasb kardam ama to ghesmati ke bayad baraye kibord zaban entekhab konim zabon farsi(persian) nistesh
chi konam?? nemitonam farsi benevisam
این تاپیک رو ببین : :11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
1سلامنقل قول:
2- فارسی را پاس بدارید// که فارسی نصب نیست
3- در همون تنظیمات در سر پیج Languages تیک گزینه اول رو بزنید. سی دی ویندوز باید در دستگاه باشه.
که بعد نصب اینجوری میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون دوستان همونطور كه ميبينيد درست شد
مشكلم اين بود كه اون تيكرو ميذاشتم اما ok نميكردم(چه كار احمقانه اي :دي)
ممنون
آقایونه پروفشنالها مشکل من هنوز حل نشده. یعنی هیچ راهی وجود نداره؟نقل قول:
از گزینه Last Good Unknown که در Boot Menu وجود داره استفاده کنید.نقل قول:
:11:
سلامنقل قول:
شما مي تونيد وارد safe mode بشيد؟repair رو امتحان كرديد؟اگه اينها جواب نداده مي تونيد ازsfc /scannow توريكاوري كنسول هم استفاده كنيد.
وقتی دارم با گیتار پرو 5 کار می کنم اول این ارور میاد که قبلا سوال شده:
بعدم برنامه این ارور رو میده:
و دیگه نمی تونم برنامه رو ببندم حتی از تو تسک منجر هم بسته نمی شه. و کلی ارور می ده و حتما باید رستارت کنم
اگه میشه راهنمایی کنین!
سلامنقل قول:
حافظه ی مجازی ویندوز کم شده و با نرم افزار زیر میتونی مشکل رو حل کنی :
RamCleaner 7.0
موفق باشید :40:کد:http://www.noorportal.net/javan/soft/SoftWare/RamCleaner_7.0.zip
درود به همه
من به یه مشکل برخوردم که امیدوارم اینجا حل بشه
من چند روزی بود که نرم افزار yor freedooom روی سیستمم نصب کردم که بعد از نصب تنظیمات نتم رو ریخت بهم و یه چند روزی ازش استفاده کردم ولی الان که اونو پاک کردم IE ایم دیگه کار نمیکنه یعنی دیگه هیچ page رو باز نمیکنه و فقط فایرفاکس کار میکنه .
میخواستم ببینم چطوری میتونم تنظیمات قبلی رو بیار بدونه اینکه ویندوزم رو عوض کنم؟؟؟
راستی یه کانکشن ساخته که قبلا نبود ولی الان پاک نمیشه
اینم عکسش
سلامنقل قول:
ببینید system restore می تونه سیستم رو به حالت قبل از نصب این نرم افزار ببره.
سلام.نقل قول:
در برنامه IE ، از منوی Tools گزینه Folder Options رو باز کنید.
بعد به تب Connections برید و در اون قسمت، روی کانکشن ای که باهاش کاکت میشید گزینه Setting رو بزنید.
در پنجره ای که باز میشه براتون، دقت کنید که هیچ یک از گزینه ها نباید تیک داشته باشند.
نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید :11:
نقل قول:
بله درست شد تمام تنظیمات lan رو پاک کردم و هم چنین پرت هاشو :31:
ببین اگه میتونی taskmanagerبالا بیار ALT+CTRL+deletنقل قول:
در تب processec -explorer.exe را end process کن باز دوباره از run در مقصد پوشه ویندوز اونو باز کن
شاید درست شه
سلام
خواهشا کمکم کنید
دو تا فایل به نام های pagefile و hiberfil اومدن توی درایو ویندوزم و 3.49 گیگ فضا گرفتن
الان فقط 60 مگ فضای خالی دارم.کامپیوترم شده تراکتور
کمک کنید
سلامنقل قول:
فضای هارد شما رو حافظه مجازی رم پر کرده!
برای پس گرفتن این حافظه از چنگال حافظه ی مجازی مراحل زیر رو دنبال کنید:
روی my computer کلیک راست کنید، سپس به تب advanced بروید از اونجا دکمه ی setting قسمت performance رو انتخاب کنیدحال از پنجره ی ظاهر شده، به تب advanced رو انتخاب کنید.
حال از دکمه ی change پایین رو بزنید و حافظه ی مجازیتون رو از قسمت custom size کم کنید!
و اما برای اون فایل دیگه!
روی دسکتاپ کلیک راست کنید و به تب screen saver بروید و از اونجا دکمه ی power رو انتخاب کنید.
حال به تب hibernate بروید و تیک enable hibernation رو بردارید/
موفق باشید.
دوست عزیز ازتون ممنونم:11:
یه سوال دیگه:
حافظه مجازی من روی 2046 بود گذاشتمش روی 1046
احیانا مشکلی بوجود نمیاره؟
و یه سوال دیگه:(ببخشید)
من با اینکه سیستمم ذغالیه و کسپر نصب کردم ولی هیچوقت مثل این مدت سیستمم کند نبوده
نمیدونید مشکل من از کجاست؟
بازم ممنون
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
حتی کمتر هم اگه میکردی بهتر بود بازم
خوب شاید ویندوزتون خیلی وقته که نصب شده و نرم افزارهای زیادی توی رجیسترتون لونه :31: کردن و سرعت سیستمتون کند شده
موفق باشید.
نمی دونم سوال رو درست در جای خوش مطرح می کنم یا نه
بهرحال جدیداً ویندوز ریختم و برای وصل شدن به اینترنت هم از موزیلا استفاده می کنم IE هم هست. ویدئوهای یوتیوب رو بدون صدا دریافت می کنم درحالی که همون لحظه موزیک اگه بگذارم مشکلی نیست خیلی هم تلاش کردم و مطالب مربوط به این مشکل که تعدادش هم زیاد بود رو خواندم ولی جواب نداد اگر راه حل یا راه حل هایی دارید ممنون می شوم دراختیار بگذارید. در ضمن CODEC KLITE هم ریختم ولی جواب نداد. مخ ام دیگه کار نمیکنه
ویندوز وقتی در حالت screen saver و monitor power قرار می گیره(یعنی حالتی که چند دقیقه به کیبورد و موس دست نزنیم) مصرف برق کامپیوتر میاد پایین؟
و پاور هم کمتر کار می کنه و بهش کمتر فشار میاد؟
و اگر حالت screen saver رو غیر فعال کنیم برای کامپیوتر ضرر داره یا حداقل برای منبع برقش؟
این قسمت برای تنظیم نمودن مصرف انرژی هست. یعنی در زمانی که از سیستم استفاده نمیکنیم مصرف انرژی بیاد پایین و هزینه کمتری به اداره برق پرداخت کنیم.نقل قول:
من به شخصه خودم در هر دوره چیزی حدود 15 هزار تومن بابت هزینه برق به اداره برق پرداخت میکنم.
آخه سه تا سیستم دارم که هر کدوم در حال دانلود کردن هستند. 24 ساعت شبانه روز.
بنابراین برای کمتر شدن هزینه، اسکرین سیور رو غیر فعال کردم و مانیتور سیستمم در عرض 5 دقیقه خاموش میشه.
به غیر از کمتر شدن هزینه فعالیت پاور و کامپیوتر هم کمتر میشه دیگه؟نقل قول:
سلام..ایا اپدیت ویندوز ایکس پی یا ویندوز 7 را می شود بعد از اینکه از طریق اینترنت اپدیت کردیم ان را مثل اپدیت انتی ویروس نود 32 یا غیره.. به صورت یک فایل در بیاوریم و در هارد ذخیره کنیم و هر موقع که ویندوز عوض کردیم ان اپدیت را دوباره نصب کنیم....ممنون می شوم بیشتر توضیح دهید..
شما قبل از آپدیت ویندوز باید این نرم افزار Windows 7 ultimate - WUtool 1.16 رو اجرا کنی و بعد آپدیت ویندوز رو فعال کنی خودش به صورت خودکار آپدیتها رو برات ذخیره میکنهنقل قول:
بله از فعالیت پاور و سیستم کاسته میشه.نقل قول:
سلام
يه لپ تاپ هست ، كه طبق عرف معمول ايران از ويندوز غير از اورجينال استفاده ميكنه ، حالا پيغام Genuine ويندوز مياد و نميزاره وارد ويندوز بشم ... توي حالت safe mode مياد بالا ... ولي هر كاري ميكنم و Windows XP Genuine Patch هاي مختلف رو تست ميكنم جواب نميده.
حتي سريال ويندوز رو از توي ريجستري هم عوض كردم ، ولي جواب نداد ...
دستم به دامنتون :31:
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز :31::27:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4764872&postcount=420
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4514372&postcount=401
می دونید چرا اینو پرسیدم؟نقل قول:
چون من یکی دو هفته بود حالت screen saver ویندوزمو غیر فعال کرده بودم و منم معمولا کامپیوترم زیاد روشنه
و یکی دو هفته بعد از اون پاور کامپیوترم سوخت.
واسه همین کنجکاو شدم که ممکنه از اون باشه !؟
اصلا ويندوز بالا نمي ياد. اين كليدها هم كار نميدن .نقل قول:
نقل قول:screen saver هزینه ی شما رو از طریق کم کردن مصرف مانیتور پائین میاره و درصد تائیری که روی مصرف پاور میذاره کمه.(فقط در صد کمی از فشار روی کارت گرافیک کم میکنه)چون cpu و HDD بیشترین منابع پاور رو مصرف میکنند.بنابراین وقتی که سیستم رو screen saver میره توقع نداشته باشین تاثیری روی پاور سیستمون بذاره.نقل قول:
پاور شما هم که سوخته مارک دار بوده یا از این متفرقه های چینی؟ من سیستمم از این سر سال تا اون سر سال روشنه و مشکلی ندارم.
دوستان سلام عکس زیر هنگام بالا اومدن سیستم هست چی کار کنم که این صفحه نیاد؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
جوابتون :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=338843
ممنون از جواب سریعتون ، سوال اینه که چرا این اتفاق افتاده؟
یوزر جدیدی که به اسم ASP.net رو سیستم من ایجا شده چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2174573