در تکمیل حرف دوستمون 6ستاره هم دیگه به پست بستگی نداره 6ستاره برای ناظرین و بالاتر هست.:46:نقل قول:
Printable View
در تکمیل حرف دوستمون 6ستاره هم دیگه به پست بستگی نداره 6ستاره برای ناظرین و بالاتر هست.:46:نقل قول:
آقا دمتون گرم خیلی ممنوننقل قول:
سلام من وقتی با Firefox یا Google Chrome وارد سایت میشم این تبلیغاتها میان ( با Internet Explorer مشکلی نداره ) مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من با کروم میام همیشه ولی همچین مشکلی تاحالا نداشتم.....
منم دو روزه این مشکلو پیدا کردم اعصابمو به هم زده لطفا یکی کمک کنه.نقل قول:
انگار یا از قبل بوده که نمیشه تاپیک های قدیمی رو ویرایش کرد یا جدیدا اومده؟! لازم که نمیشه ولی اتفاقی دیدم :31: یعنی یه چند ماه پیش رو و پیش ترشون
دوستان نمیشه ادیتور پست ها رو به حالت قبلی یعنی نسخه قبلی سایت درآورد ؟
این ادیتور جدید چندتا که نه ، خیلی مشکل داره .
یکیش اینه که وقتی مثلا خط اول رو مینویسی بعد میای خط دوم میخوای وسط چینش کنیم میره تو خط اول و باهم قاطی میشن ، اینگار که نه اینگار یه اینتر زدیم .
الان فرق این دوتا رو ببینید :
با دوتا اینتر :
با سه تا اینتر :نقل قول:
آواتار کاربر Kiar ، عکس بازیگر مارلون براندو در نقش پدرخوانده ساخته 1972 از کمپانی پارامونت به کارگردانی فوردکاپولا است
متنی که نوشتم برای تست هست .نقل قول:
آواتار کاربر Kiar ، عکس بازیگر مارلون براندو در نقش پدرخوانده ساخته 1972 از کمپانی پارامونت به کارگردانی فوردکاپولا است
مرسی از کمک بزرگتون
منم با هردوشون کار می کنم و چنین چیزی ندیدمنقل قول:
احتمالا شما تو کروم یوزر و پسورد ایمیل تون رو ست نکردین
به اینم یه نگاه بنداز
حل شد دوستان
من یه مشکلی با ورود به انجمن با مرورگر اپرا دارم.
شما هم این مشکل رو دارید.
اینجوری که وارد هر صفحه و لینکی که میشم نزدیک به 1 دقیقه طول می کشه تا صفحه لود بشه
ولی با مرورگرهای دیگه سریع باز می کنه
دلیلش چیه؟
سلام دوستان.برای تعویض نام کاربری باید به کی پیام بدم؟مدیریت سایت؟
فکر نکنم بشهنقل قول:
salam
modele gooshiye man
sisteme gooshim ro dast kari kardam v vaghti roshan mikonam faghat arme htc miyad v dige hichi..hamintory mimoone..agar momkene be zabane sade baram tozih bedid ke chi kar konam..be tamir kar ham dastresi nadaram...majbooram khodam dorostesh konam..fekr konam hame chi az too gooshim pak shode..to ro khoda rahnamaim konid ta dorostesh konam..mamnoonetoon misham..
سلام hoomanshafie جان، اولا عضویتتون رو در انجمن تبریک میگم!
دوما برای فعالیت توی انجمن باید از زبان فارسی استفاده کنید و فینگلیش ممنوعه
سوما سوالتون رو باید در یکی از شاخههای انجمن موبایل مطرح کنید
انجمن موبایل و پاکتپیسی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، این تبلیغات چیه میاد رو پست اولا ؟؟؟
قبلا اینطوری نبود ، من یه لحظه فکر کردم خودم گذاشتمش هی میخواستم ویرایش کنم پاکش کنم .
دیگه تبلیغاته دیگه!
تکلیف و دلیلش روشنه
فقط امیدوارم بیشتر از این نشه
این "تازه چه خبر؟" اسمش رو عوض کنین ممنون میشم. :31: آدم فک میکنه اخباره :31:
تغییر به "آخرین ارسالات" یا آخرین پست ها.
اگه دقت کنی عبارت پست های جدید زیرش هست :31:نقل قول:
جنبه انتقاد هم ندارن.همینه که پیشرفت نمی کنن
نقل قول:
دوست عزیز شما انتقادی داری از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرحش کن /
اصولا برای ما خیلی راحته بدون در نظر گرفتن خیلی مسائل انتقاد کنیم ؛ مثلا بدون اینکه بدونیم فقط هزینه ی ماهیانه ی سرور انجمن چقدر هست و از چه طریقی باید تامین بشه بیایم و از تبلیغات در انجمن ایراد بگیریم ! هزینه ای که بازگشتی نداشته باشه در مودبانه ترین حالت " عقلایی نیست " !
درسته سروش جان ، این رو میدونیم که اداره ی فرومی با این تعداد اعضا مطمئنا متحمل هزینه هایی می باشد و دوستانی هم که اعتراض کردند با اصل تبلیغات مشکل ندارند ،نقل قول:
با وجود آن در پست اول صفحه تاپیک ها مشکل دارند و به نظرم خیلی هم بیجا نیست چون:
معمولا برای پست اول صفحه تاپیک ها زحمت کشیده میشود( بیشتر منظورم پست های استارتر تاپیک ها است) و وجود تبلیغی این چنینی مقداری بر شکل و شمایل و زیبایی آن پست
تاثیر می گذارد...
به نظرم هرچی تبلیغ هست رو به پست اول به بعد و نه داخل پست ها انتقال بدیم بهتره:11:
سلام
سیستم گوشیم رو اشتباهی سیستمش رو پاک کردم..مدلش اچ تی سی دیزایر اچ دی است..وقتی روشنش میکنم فقط آرمش میاد رو صفحه و میمونه ..راهنمایم کنید به زبانه ساده که چه کار کنم..دسترسی به تعمیرکار هم ندارم..چون آلمان هستم..تو رو خدا راهنمایم کنید..که چی کار کنم و چه چیزهایی رو دانلود کنم..و کلی چی کار کنم..اگه به زبونه ساده بگید ممنون میشم..
سلام /نقل قول:
به انجمنهای پی سی ورلد خوش اومدین .
از انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
موفق باشید .
پس انجمن های همسایه چطور هزینشون رو در میارن؟تبلیغات وقتی معنا داره که آمار بازدید کننده ها و رضایتمندی اونا رو ببرید بالا نه اینکه قدیمی ها رو ناراضی کنه و جدیدا رو فراری بده و حتی بعضی قدیمی ها رو هم دلسرد کنه از فعالیت چه بسا اونها هم روی گردان بشن.هدف اکثر کسایی که میان و نظر میدن پیشرفت انجمنه نه صرفا ایراد گرفتن
به عنوان مثال من یه سوال تو انجمن x پرسیدم که ظرف چندساعت پاسخ داده شد ولی اینجا3هفتس کسی جواب نداده.فک میکنم این به دلیل آمار پایین تر بازدید کننده هاتون باشه که برمیگرده به روشی مدیریتی که شما انتخاب کردید ولازمه تغییراتی بدید
ویا یه مثال دیگه بزنم واون اینکه من یه ماهه میخوام نام کاربری عوض کنم ولی هیچکی جواب نمیده درحالی که تو انجمن ایکس کمتر از24ساعت نام کاربری عوض کردم
امیدوارم انجمن روز به روز پیشرفت کنه نه....
سلام
در مورد تبلیغات پست اول ،
واقعا بهتره که برداشته بشه ، نه اینکه حذف بشه ، منتقل بشه به جای دیگه
واقعا روی زیبایی پست تاثیر میذاره
توی خیلی از انجمن ها تاپیکایی که زده میشه پست اولشون باید زیبا باشه
مثل انجمن بازی
این تبلیغ زیبایی پستهارو خراب می کنه:13:
ساعت فروم رو چطوری به شکل جدیدش تبدیل کنم؟
سلام دوستاننقل قول:
من این رو توی پست اول دیدم فقط چند قسمتش کامل نشده چون دیگه حال ندارم 500 صفحه رو بگردم تا ببینم آموزش کاملش توی کدوم صفحه هست حالا اگه کسی آموزش کاملش رو داره لینک دانلودش رو لطف کنه بذاره
ممنون
جهت پیشگیری یه مورد رو بگم
برای تصحیح ساعت و تغییر اون از حالت تابستانی به زمستانی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و گزینه مورد نظر رو روی حالت مورد نظر قرار بدین
اون فایل فکر کنم هیچ وقت تکمیل نشده!نقل قول:
ولی شما هر سوالی داشتی تو همین تاپیک بپرس دوستان جواب میدن
اون که آره ولی گفتم اگه تکمیل شده لینکش رو بذارین که دانلود کنم ولی اگه تکمیل نشده که هیچنقل قول:
دستت طلا
سلام
ببخشین چجوری میتونم وقتی تایپیکی رو ایجاد میکنم، پست اول همیشه نشون داده بشه و تو تمامیه پست ها سرخط اول باشه؟
ممنونم
این یکی از امکاناتی هست که توی ویبیلیتون هست که تو این انجمن فعال نیست.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید چطوری میشه تشکر کرد چون من دکمه ای نمیبینم مرورگرم هم کرومه
سلامنقل قول:
شما اول باید یه مقدار در فروم فعالیت کنید و فکر کنم پست هاتون حداقل باید به 10 تا برسه تا دکمه ی تشکر برای شما فعال بشه!
سلام دوستان من یک گوشی چینی مدل 9220i خریدم می خوام روش نرم افزار نصب کنم سیستم عاملش جاواست چطور میشه این کار را کرد
از پاسخگوییتون ممنون.:20:نقل قول:
دوستان برای اینکه انجمن رو با سرعت بسیار بالا و بی نقص لود کنید و لذت ببرید ، از مرورگر chrome 23 استفاده کنید.در این مورد (کاربا این سایت) فقط این مرورگر توانایی پاسخگویی داره.
باتشکر
دوستاني كه به دلايلي اخطار مي گيرن و بن مي شن باز هم مي تونن به انجمن بيان و پست بدن؟؟؟
بله اگه تو بعضی از تایپیک ها دقت کنین میبنین که میتونن وارد محیط کاربریشون بشن و پست بدن
ولی فک کنم با محدودیت باشه! دقیق نمیدونم