Printable View
مرســـــــــــی
خسته نباشـــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
متشکرم ، خیلی ممنون :11::11::11::11::11::11::11:...
نقل قول:
:13:چند ساعت در روز میشینی پاش؟
ببین حال اون bundigandi رو بگیر.راند قبلی حالم رو گرفت.
1 روستاش هم بگیری بسه.
تمام روز پاش بودم امروز.البته روز اول 2 ساعت نبودم دهه اولمو گرفتن.دهه 10 هزار امتیازی!اگه اونو نمی گرفت الان جز 10 نفر بودم.فردا ظهر 2 ساعت وقت دارم برای کشور گشایی.ببینم چی میشه.اصلا هست یا نیست:3:
آخه سه نفر بودند اگه همون یارو تکی می یومد نمی تونست روستام رو بگیرهنقل قول:
جمعا تعداد سرباز هاشون به 30 هزار تا می رسید سرباز های من 12 هزار تا بود چی کار می تونستم بکنم
یه نگاهی به این لینک بندازید ، دیشب نهم بودم ولی چون دیگه log in نشده pont ثابت موند و رنکم اومد پایین... من Sr.senator هستم (:
http://www.tribalwars.net/sds_ranking.php?round_id=16
آقا وحید شما پیریموم دارید یا جز اون 300 نفر اول هستید که وارد بازی شدید