همونطور که گفتم بازی قشنگی بود
ولی رئال کلا با تیمای ایتالیایی مشکل داره....دیشب هم که رکورد رئال رو گفت
ولی کلا دیشب با این بازی خیلی حال کردم...خیلی قشنگ بود
همونطور که گفتم بازی قشنگی بود
ولی رئال کلا با تیمای ایتالیایی مشکل داره....دیشب هم که رکورد رئال رو گفت
ولی کلا دیشب با این بازی خیلی حال کردم...خیلی قشنگ بود
نظرت خیلی خوب بود...
به نظرم دیشب باید روبن رو از اول میورد تو زمین همون موقعی که اومد تو بازی دفاع یوه رو ریخته بود به هم
من نمیگم رائول بازی نکنه به نظرم ترکیب باید طوری باشه که رائول پشت نیستلروی باشه
___________نیستلروی_______________
___________________رائول___________
من این ترکیبو بیشتر می پسندم ! :دی
ولی حقمون باخت نبود دوتا اشتباه بد کردیم که گل خوردیم ! وگرنه خیلی موقعیت داشتیم شوت اشنایدر هم که خورد به تیرک !
سلام بچها:
اول که ممد جان خسته نباشی داش یه تنه تاپیک رو میکشی بالا خدا حفظت کنه.
در مورد رائول موافق بیرون بودنش نیستم اما باید یکی در میان اون هم بره رو نمیکت.
رائول اگه نبود مقابل اسپانیول میخواستیم چکار کنیم و کلا بگم رائول رو باید هر بازی تو ترکیب نذاشت خوب حقم داره سنش زیاده و کمی استراحت براش واجبه.
ولی ممد جان وقتی غیر رائول و رود مهاجم دیگه ای نداریم چکار کنیم؟
میخوای هیگواین رو بذاره پهلو فن گل بابا به جان خودم هیگوانی بدتر از رائول بودش.
در ضمن به نظر من مشکل همه اینا شوستره من فقط و فقط شوستر رو بد میبینم و خلاص.
ما نیاز به یه مربی بزرگ در حد و اندازه رئال میخوایم.
من هیچی نمیگم..چون به نظرم شما الان احساساتی شُدید...
دیشب هم گفتم که دلیل حضور رائول تویه زمین همونی بود که الکس داشت بازی میکرد....
هیچی دیگه نمیگم....ایشاا... یه زمان بهتر(وقتی یه برد خوب اوردیم) میشینیم با هم صحبت میکنیم....
همون نشد که ! :دی نیلستلروی رو مگه نمیگی چپ بازی می کرد ....حالا بی خیالنقل قول:
این که باز شد همون! در واقع الان هم تو ترکیب اولیه رائول پشت سر نیستلروی هست ولی اینجا یه سوال مطرحه:
رائول قدرت بازیسازی داره؟ اصلا رائول خصوصیت بازی تو این پست رو داره؟ من که میگم نه!
رائول دیشب اصلا موقعیت خوب نداشت که بخواد گل بزنه
رائول و رود برای این میرن تو زمین که بقیه بازیکنا موقیعیت بسازن این دوتا گل کنن
که متاسفانه دیشب اصلا زیاد موقعیت درست نکردیم
من شوستر رو هم قبول دارمش ...ما یه هافبک خیلی خوب در حد رونالدو می خوایم که با اون بیشتر مشکلات حل میشه تازه همین الانش مشکل خاصی نداریم
یادمون هم نره که بازی تو خونه ی یوه بود...
شوستر: نتيجه و صدرنشيني را با هم از دست داديم.
-----------------
سرمربي رئال مادريد پس از شكست دو بر يك شاگردانش برابر يوونتوس گفت: از واكنشي كه يوونتوس به نتايج ضعيفش در هفتههاي گذشته نشان داد تعجب نميكنم.
برند شوستر در پايان بازي سهشنبه شب رئال مادريد و يوونتوس گفت: متاسفانه در اين بازي استراتژي بازيهاي ما در خارج از خانه عمل نكرد. قصد داشتيم در دقايق نخست يك گل به ثمر برسانيم.
آرايش تهاجمي يوونتوس در شروع بازي ما را شگفتزده نكرد آنها سريعتر از ما توپ را به جريان در ميآوردند و براي همين هم از ما پيش افتادند. پس از 20
دقيقه ما تيم بهتر ميدان شديم. ميدانستيم كه يوونتوس پس از نتايج بد هفتههاي اخير قصد دارد با انرژي زيادي در اين بازي شركت كند تا بتواند برتري خود را به نمايش بگذارد.
سرمربي آلماني رئال مادريد در بخش ديگري از نشست مطبوعاتي پايان بازي گفت: در اين بازي ما نتيجه و صدر جدول گروه را با هم از دست داديم. بنابراين بايد در بازي بعدي برابر يوونتوس با تمركز بالا عمل كنيم و بكوشيم آنها را در مادريد شكست دهيم.
چنانچه در بازي برگشت در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به پيروزي برسيم آن وقت راهيابي به مرحلهي يك هشتم نهايي آسانتر خواهد شد.
هيگواين: بايد واقع بين بود
-------------------------
مهاجم گلزن تيم فوتبال رئال مادريد شكست برابر يوونتوس را حق تيمش دانست.
به نقل از اسپورت كاتالونيا، گونسالو هيگواين گفت: بايد واقع بين بود. يوونتوس از ما بهتر بازي كرد كه به پيروزي رسيد. نبايد پس از شكست، مدام به آمار چنگ بزنيم و ثابت كنيم از حريف بهتر بوده ايم.
وي افزود: شكست خورده ايم و بايد اين حقيقت را قبول كنيم. رئال مادريد بايد در بازي هاي پيش روي خود با قدرت وارد ميدان شود و ناكامي هاي گذشته را فراموش نمايد.
رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل يوونتوس در تورين تن به شكست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشنايدر: شكست در تورين شرم آور بود
-------------------------
مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد شكست در زمين يوونتوس را شرم آور دانست.
به نقل از لارازون، وسلي اشنايدر اظهار داشت: نبايد مقابل يوونتوس، تيم بحران زده سري A ايتاليا، شكست ميخورديم. اين شكست در بدترين شرايط نصيب ما شد؛ اما بايد به سرعت آن را فراموش كنيم.
وي افزود: لاليگا ربطي به ليگ قهرمانان ندارد و بايد با روحيه اي مناسب راهي هفته هشتم شويم.
رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل يوونتوس در تورين تن به شكست داد.
كاناوارو: دوست دارم به ايتاليا برگردم
-----------------------
فابيو كاناوارو پس از ديدار رئال مادريد برابر يوونتوس گفت: آنقدر روي بازي تمركز داشتم كه صداي سوت تماشاگران را نميشنيدم.
تيمهاي يوونتوس و رئال مادريد سهشنبه شب در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا برابر يكديگر به ميدان رفتند كه اين ديدار با رويارويي فابيو كاناوارو مقابل تيم پيشين وي همراه شد.
اين ديدار كه در ورزشگاه المپيكوي تورين برگزار شد با نتيجه 2 بر يك به سود يوونتوس به پايان رسيد و در جريان بازي هر زمان كه كاناوارو صاحب توپ ميشد هواداران يووه دست به سوت زدن ميكردند.
كاناوارو پس از ديدار برابر يوونتوس گفت: من حتي صداي سوتها را نميشنيدم چرا كه روي بازي متمركز بود. اين بازي تمام شد اما، ما دوست باقي خواهيم بود و خدا را شكر من دوستان بسياري در توين دارم.
مدافع 35 ساله ايتاليايي در مورد بازي سهشنبه شب گفت: همواره گفتهام كه در مواقع دشوار، يوونتوس بهترين نمايش خود را به اجرا ميگذارد. در مورد
اينكه ميگويند اين تيم دچار بحران است بايد گفت كه يوونتوس همواره زير ذرهبين است و زماني كه آنها به تساوي رسيده و يا خارج از خانه بازي را واگذار ميكنند، اين مساله براي آنها بحران تلقي ميشود. بازيكنان يووه همواره ارزشهاي بالاي خود را نشان دادهاند.
كاناوارو در پايان پيرامون علاقهاش نسبت به بازگشت به ايتاليا صحبت كرده و گفت: دوست دارم به ايتاليا برگردم. به هر حال، ناپولي در حال حاضر روي بازيكنان جوان متمركز است و بايد به آنها اجازه داد تا كار خود را به درستي انجام دهند، سپس بايد ديد كه در آينده چه رخ دادهايي اتفاق خواهد افتاد.
رائول: در برنابئو جبران مي كنيم
-----------------
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد شكست برابر يوونتوس را اتفاقي و از روي بدشانسي توصيف كرد.
به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو، بازيكن شماره 7 رئال مادريد در پي شكست برابر يووتوس عنوان كرد: رئال مادريد خيلي بهتر از يوونتوس بازي كرد؛ اما حريف بود كه در دو حادثه ناگهاني به گل رسيد.
وي افزود: كنترل ميدان را در اختيار داشتيم. با ارائه يك بازي خوب و تماشاگرپسند، تلاش كرديم فوتبال زيبا را رها نكنيم. در برنابئو جبران مي كنيم و با اقتدار از گروهمان صعود خواهيم كرد.
دل پيرو: همه خوب كار كرديم
------------------
"الساندرو دل پيرو" پس از پيروزي يوونتوس برابر رئال مادريد از بابت اين پيروزي ابراز خوشحالي كرد.
كاپيتان يوونتوس در ديدار سهشنبه شب اين تيم برابر رئال مادريد گل نخست يووه را به ثمر رساند و از اركان مهم پيروزي تيم ايتاليايي بود.
دل پيرو پس از اين بازي گفت: خوشحالم كه گل من نقش مهمي در بازي ايفا كرد و توانستيم لحظههاي دشوار بازي را پشت سر بگذاريم.
وي ادامه داد: همه ما خوب كار كرديم و اميدوارم اين نتيجه قدم نخست و بزرگي باشد و پيشرفت دنبالهداري داشته باشيم.
دلپيرو خاطرنشان كرد: زيباتر از هر چيز چگونگي بدست آوردن اين پيروزي پس از 90 دقيقه تلاش و مبارزه بود.
رانيه ري: رئال مادريد در حد يوونتوس نيست
----------------
سرمربي ايتاليايي تيم فوتبال يوونتوس بازيكنان خود را در پيروزي برابر رئال مادريد مستحق توصيف كرد.
به نقل از رويترز، كلوديو رانيه ري گفت: ضريب مالكيت توپ بيانگر برتري يك تيم نيست. چطور ممكن است تيمي كه بيش از 70 درصد مالكيت توپ را دراختيار داشته، شكست بخورد؟
وي افزود: اين نشان مي دهد يونتوس منطقي تر بازي و رئال مادريد اصولا در حد يووه نيست.
اطمينان دارم در برنابئو نيز برابر اين تيم به پيروزي مي رسيم.
اين ديدار در ورزشگاه دل آلپي تورين و با نتيجه 2 بر يك به سود يوونتوس به پايان رسيد.
---------------------------
یکی این رو جمع کنه تا چیزی بهش نگفتم...
مردیکه ......!
كاسياس: با يكديگر هماهنگ نبوديم
-----------------
دروازبان رئال مادريد عدم هماهنگي را عامل اصلي شكست اين تيم مقابل يوونتوس دانست.
به نقل از رويترز ، ايكر كاسياس گفت: از ديد من رئال مادريد بازي خوبي انجام داد؛ اما با هم هماهنگ نبوديم.
وي افزود: هافبك هاي تدافعي بارها توپ را در اين بازي از دست دادند و همين مسئله باعث شد تا حريف صاحب موقعيت شود.
وي ادامه داد: بازيكنان يوونتوس بسيار با انگيزه بودند و دو اشتباه در خط دفاعي كافي بود تا دو بار گل بخوريم.
يوونتوس با گل هاي آمائوري و دل پيه رو برابر رئال مادريد به پيروزي رسيد.
یوونتوس با شکست رئال مادرید از بحران خارج شد.
---------------------------
مرحله گروهی جام قهرمانان اروپا از گروه H با برتری یوونتوس مقابل پرافتخارترین تیم اروپایی پیگیری شد.
در حساس ترین دیدار شب نخست دور سوم مرحله گروهی، تیم فوتبال یوونتوس در ورزشگاه المپیکو تورین با نتیجه 2-1 رئال مادرید پر آوازه را شکست داد تا بالاتر از پرافتخارترین تیم اروپایی در صدر جدول این گروه قرار بگیرد. یوونتوس بازی را خوب شروع کرد و در دقیقه 5 با شوت تماشایی کاپیتان دل پیرو پیش افتاد، در نیمه دوم نیز آمائوری در همان ابتدا زهر خودش را ریخت و با ضربه سر دروازه کاسیاس را برای دومین بار گشود.
شاگردان برند شوستر برای جبران نتیجه تلاش فراوانی انجام دادند و توسط رودفان نیستلروی در دقیقه 66 یکی از گل های خورده را جبران کردند تا این دیدار با نتیجه 2-1 به سود یوونتوس به پایان پذیرد.
کارت زرد: آمائوری(یوونتوس)
ترکیب یوونتوس: منینگر، چیلینی، آمائوری، دل پیرو، ندود، مارچیسیو، گریگرا، سیسوکو، مالینارو، مارچیونی، لگرتالیه
ترکیب رئال مادرید: کاسیاس، په په، سرجیو راموس، کاناوارو، رائول، گاگو، اشنایدر، هاینزه، ون نیستلروی، هیگواین، ون درفارت
در دیگر دیدار این گروه که زودتر از سایر دیدارها در مسکو برگزار شد، زنیت مقابل باته با نتیجه 1-1 متوقف شد.
جدول رده بندی:
1.یوونتوس 7 امتیاز
2.رئال مادرید 6 امتیاز
3.باته 2 امتیاز
4.زنیت 1 امتیاز
راننده هواداران يوونتوس پيش از ديدار با رئال درگذشت
------------------------
راننده اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس پيش از ديدار سه شنبه شب اين تيم با رئال مادريد درگذشت.
اين راننده 81 ساله سهشنبه شب در تصادف اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس كه خود راننده آن بود پيش از ديدار اين تيم برابر رئال مادريد در تورين درگذشت.
در مجموع كشته شدن دو نفر در جريان ديدار سهشنبه شب دو تيم تاييد شده و گفته ميشود حدود 20 نفر نيز مجروح شدهاند كه وضعيت تعدادي از آنها وخيم است.
در اين بين هويت نخستين فرد كشته شده فاش شده است. اين فرد كه كلوديو كروتاز يكي ازمستمري بگيران دولت بوده كه 81 سال سن داشته است و راننده اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس بوده است. هويت فرد دوم هنوز مشخص نشده است اما گفته ميشود اين فرد يكي از مسافران به تورين به همراه بچههاي خود بوده است.
بيش از 22 مسافر در لحظه وقوع حادثه حضور داشتهاند. اكثر هواداران يوونتوس از سوئد آمده بودند و اين سانحه زماني رخ داد كه اتوبوس آنها وارد ايتاليا شد.
پيش از وقوع اين سانحه كه به برخورد اتوبوس با ديوار يك داروخانه منجر شد مربي يوونتوس از محل وقوع عبور كرد. پيش از ديدار يوونتوس و رئال مادريد هواداران و بازيكنان هر دو تيم يك دقيقه به احترام مرگ دو قرباني سكوت كردند.
چرا کاسیاس اینقدر بد گل می خوره؟
روی دو گلی که یووه زد فقط ایستاد و نگاه کرد!
اصلا نمیخوایمت. چقدر بی تعصب!!!!نقل قول:
كاناوارو: دوست دارم به ايتاليا برگردم
یه چیزی بهش بگمااااا!!!! از بن شدن ترسیدم فقط.نقل قول:
رانيه ري: رئال مادريد در حد يوونتوس نيست
تو یکی نمیخواد نظر بدی. اه اه اهنقل قول:
هيگواين: بايد واقع بين بود
در آخر هم بابت اخبار بسیار خوبت ممنون گاگو جان.
خدا کنه بعضی ها هم مثل تو پر رو نباشن و سعی کنن بازیشونو خوب کنن به جای حرف زیاد زدن.
ممد جان چه والپیپر نازی از ایکر جونم گذاشتی. ایکر چه بد باشه چه خوب دوسش داریم.
خواهش دارم.....انجام وظیفست....
------------
ممد...پسر داری دیوونم میکنی!!!(شوخی)بابا حضور بازیکنی مثه رائول تو تیم ضرر نداره...حالا منم قبول دارم 90 دقیقه نباید بازی کنه اما باید باشه....
ایکر رو هم همون موقعی که بحث بهترین بازیکن شدن بود،من بهتون گفتم که میترسم ایکر مغرور بشه...حالا دقیقا همونطوری شده...البته گل های دیشب رو اصلا نمیتونست کاری کنه....
-----------------------------------------------
دلت میاد؟!فابیو خیلی خوبه....
منم مثه شما...ترسیدم بن شم وگرنه یه چهارتا چیز بهش میگفتم که......!
ایول!اینو خوب اومدی....بیشعور خیلی داره توپ خراب میکنه....پر رو شده....
خواهش دارم....ولی امیدوارم که از گاگو تعریف نشه زیاد تا اونم خدایی ناکرده مغرور نشه.....
راستی من والپیپری نمیبینم!!!کجاست این والپیپر؟!؟!؟!؟
------------------
اما بازم میگم که به نظر من الان ما کاملا داریم ضربه نبود گوتی رو میخوریم...اصلا تیم بازی ساز نداره....
سلام. تا کالدرون هست همینه که هست ! عمرا کالدرون دوره بعد انتخاب بشه !
شوستر هم که واقعا هیچی ! میگم بجاش علی دایی رو بیاریم مربی, جون خودم قهرمان میشیم ! :دی
هنوزم خریدهای بیخود میکنیم. یه هافبک تکنیکی و بازیساز یووه رو نابود می کرد (زیدان کجایی ؟!!!)
و البته یه مهاجم تکنیکی که لااقل بتونه از 1 نفر رد بشه ! حالا خودشم نزد بده مهاجم نوک !
عمرا جزو 8 تیم بشیم! تیم خیلی اشکال داره ! درواقع شوستر اشکال داره ! اشکالش می دونین چیه ؟ اینه که خره !
کاملا با ممد موافقم.
موافقمنقل قول:
البته گل های دیشب رو اصلا نمیتونست کاری کنه...
کاسیاس همیشه شیرجه هایی میره که میدونه میتونه کاری بکنه اون گل هایی که خورد هیچ درواره بانی نمی تونست بگیره
بزرگترین گندی که به تیم زد سر جریان خرید رونالدو بود! رونالدو رو که نخرید هیچ، روبینیو رو هم از دست دادیم!نقل قول:
آره منم تو بازیهاش دقت کردم الکی شیرجه نمیزنهنقل قول:
نقل قول:
این تیم توانایی قهرمانی در هر جامی را داراست
نقل قول:
عمرا جزو 8 تیم بشیم! تیم خیلی اشکال داره !
تو خجالت نمیکشی که دوتا نظر متفاوت میدی؟!؟!؟!مگه مردم مسخره تو هستن؟!؟!؟یه جا تویه مصاحبه میگی که میتونیم با همین شرایط قهرمان هر جامی بشیم و یه بار میگی که بجایی نمیرسیم؟!؟!؟
خودت میدونی چته؟!؟!؟حالت خوب نیستا امین اشنایدر.....
برو یه حموم آب سرد بگیر تا بلکه مخت بیاد سرجاش!: دی
ممد چرا این سایته که میزاری برا من فیل تره؟!؟!؟نمیتونی یه جا دیگه خودت آپ کنی؟؟؟
قهرمان میشیم . تو هر سه جام :دی
با این وضع عمرا جزو 8 تیم بشیم ! زیدان کجایی ! رونالدو رو هم که نتونست بخره !نقل قول:
اونو جلوی خبرنگارا گفتم کیف کنن !
باز با پرز قهرمان اروپا شدیم. این یارو کالدرون خله ! بازیکن بزرگم واسه تیم لازمه اما بجاش !
رونالدو و کریم بیان چی میشه !
خب یه ندا میدادی که بهت گیر ندم....ولی میگم خیلی طبیعی گفتیاااا!هیچکدوم از خبرنگارا شک نکرده بود!نقل قول:
اونو جلوی خبرنگارا گفتم کیف کنن !
باز با پرز قهرمان اروپا شدیم. این یارو کالدرون خله ! بازیکن بزرگم واسه تیم لازمه اما بجاش !
رونالدو و کریم بیان چی میشه !
شما دیوانه کردید مارو!اون موقع که پرز بود،همتون ازش انتقاد میکردید...اما حالا عجیبه که همه طرفدارش شدن!!!
الان این یعنی اینکه مخالف اینایی یا موافق اومدنشونی؟!؟!؟
--------------------------
یکی از دوستام گفت و من فکر کردم داره خالی میبنده!اما مثه اینکه واقعا فیل تر کردنش!!!نقل قول:
فیل تره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این آی اس پی ما اومده tinypic روفیل تر کرده!!! به خاطر همین فعلا سایت مناسبی برای آپلود عکس سراغ ندارم ولی سعی میکنم همه رو بعدا برات آپ کنم
ولی بازم میتونی بجای com از info استفاده کنی....
پرز بهتر از این بود اما شورشو در آورده بود ! اولاش بجا می خرید و قهرمان اروپا شدیم ! اما بعد فقط واسه پول تبلیغات بود !نقل قول:
آره فیل تریدل ! شورشو در آوردن ! کلی فحش نصیب ذاتشون کردم ! :21:
بخاطر همین پرز بود که بازیکنی مثه فیگو رو راحت از دست دادیم...یا خیلی از بازیکنای خوبی که گرفتیم رو خراب کردیم! و اسممون خیلی بد در رفت....نقل قول:
پرز بهتر از این بود اما شورشو در آورده بود ! اولاش بجا می خرید و قهرمان اروپا شدیم ! اما بعد فقط واسه پول تبلیغات بود !
از .info استفاده کنید...نقل قول:
آره فیل تریدل ! شورشو در آوردن ! کلی فحش نصیب ذاتشون کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دلتون بسوره!: دی...
انصافا اینا دیگه واسه خودشون یه پدیده هستن!آدم نمیدونه چه سایتی بازه و چه سایتی بسته!!!
خوب شورشو در آورد دیگه. بازیکن بزرگ ماله باشگاه بزرگه ! اما پرز الکی بازیکن میخرید تو یه پست 2 تا بازیکن عالی !نقل قول:
کاسیاس بدون شک بهترین دروازه بان جهان :دی
خب ممد جان مگه فقط تو این سایت می شه عکس آپ کرد ؟نقل قول:
فیل تره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این آی اس پی ما اومده tinypic روفیل تر کرده!!! به خاطر همین فعلا سایت مناسبی برای آپلود عکس سراغ ندارم ولی سعی میکنم همه رو بعدا برات آپ کنم __________
یه آپلود عکس رو سرج کنی چند تا سایت برا آپلود پیدا می کنی ....
این یکیش ....
اینم یکی دیگه ...کد:http://night-skin.com/up/
حالا برای من قالبه سایته Tinypic ریخته بهم مثله اینکه دیگه باید از آپلود تو این سایت خداحافظی کرد ...کد:http://upload.--------.com/
در ضمن بابته خبر ها ممنون ....
آقا یکی به من بفهمونه که ما این ساویولا رو برا چی خریدیم؟!؟!؟نقل قول:
ارین روبن و گونزالو هیگوئین هر دو مصدومیتی جزیی دارند که به تازگی از ان رهایی یافته اند و انتظار نمی رود که بتوانند در بازی اینده تیمشان از حداکثر توان خود استفاده کنند .
از اینرو شوستر می تواند از رائول به عنوان مهاجم مرکزی و هدف استفاده کرده و فان در فارت را پشت سر او به عنوان مهاجم دوم یا کاذب قرار دهد .
خب از این موقعیت بهتر که بهش یه فرصت کوچولو بدیم؟!؟!؟!داریم نامردی میکنیم...بیچار طی این دوساله فکر نکنم اندازه یه بازی هم بازی کرده باشه! و ما هم هی میگیم که چرا وقتی بازی میکنه گل نمیزنه و بازیکن خوبی نیست!!!
ما کلن گوش راست نداریم!اونوقت این چه انتظاریه که داریم که این سمت خوب کار کنه؟!؟!؟!نقل قول:
ضعف رئال مادرید در پست بال راست در بازی برابر یوونتوس به وضوع دیده شد از اینرو سران باشگاه جهت رفع این مشکل اقدام خواهند کرد .
دیوید کجایی که یادت بخیر....(دیوید خودمون رو هم نامردا محروم کردن و نمیتونه بیاد!)
فیگو جون تو هم کجایی که بدطوری دلم برات تنگ شده....یادت بخیر...
ممد چی بهت بگم؟!دوباره مارو یاد این بچه پر رو انداختی؟!؟!نقل قول:
دوتا عکس از گاگو مربوط به کنفرانس مطبوعاتی 2 روز پیش
قربونش برم چه نازه....ایول به گاگو...میترسم اگه اینطوری پیش بره این بشه محبوبترین بازیکن نزد من...
داره دیوونم میکنه!: دی
راستی برا مصاحبه هم ممنون....همینطور برا اخبار....
ممد دستت درد نکنه برا اخبار...
این مطلب رائول هم واقعا زیبا بود...دست طرفی که ترجمه کرده بود و تو که گذاشتی درد نکنه...پیشاپیش تبریک میگم 15 ساله شدن حضور کاپیتن رو....
سلام:
اقا خییییییلی شرمنده که مدتی هستش سر نزدم .
اخه درگیر وصل کردن اینترنت پرسرعتم هستم واس همون نمیتونم بیام.
اما اول از همه از ممد مادرید بخاطر تمام مطالب خصوصا مطلب مربوط به من تشکر میکنم.
فردا بازی حساسی داریم فکر نکنم بتونم بیام پیشاپیش ازتون عذر خواهی میکنم از خدا میخوام تیممون بازی رو ببره.
یه چیزی رو من نمیفهمم برای چی باشگاه از درخواست عفو کارت قرمز رودی شانه خالی کرده؟
سرخیو راموس، مدافع راست تیم رئال مادرید که به نظر خیلی ها یکی و شاید هم بهترین فرد در این پست در اروپا میباشد در مصابحه با روزنامه AS اعلام کرد که به دلیل قضاوت هایی که ازش میشود، و شرایط کنونی، از بازی اش لذت نمیبرد!
"از نظر شخصی و روحی روانی، احساس خوبی دارم اما با توجه به نظرات و قضاوت هایی که در موردم میدن و میکنن، ناراحت و افسرده ام!" وی اینگونه روع کرد که: " من همیشه سعی میکنم در زمین یک تعادلی داشته باشم، اما هر دفعه احساس تنهایی بیشتری در گوش راست میکنم، مشکلات فقط برای من هست و این اصلا منصفانه نیست."
" شاید یکی از راه حل هایی که به نظر میرسه اینه که شخصی رو در این سمت بزارن تا به من کمک کنه، اما امروز از من فقط دفاع نمیخوان. نکته ی اساسی برای یک مدافع، دفاع کردن هست، اما اگه بتونی در کارهای دیگه هم شرکت کنی، خیلی خوبه."
" عقیده ی من کاملا واضح هست، بیشترین کمک رو به تیم بکن! نکته اینجاست که شوستر از ما میخواد که بیشترین تمرکز رو داشته باشیم، و هر چه در توان داریم رو کنیم. اون به من میگه که خوب دفاع میکنم و در کار حمله شرکت میکنم، اما یکی باید زمانی که در حمله هستم، پشت سرم رو پوشش بده. چیزی که اتفاق نمی افته اینه که ما نمیتونیم هم حمله کنیم و هم در برابر حمله ی تیم ها دفاع کنیم."
" اگه بخوام صادقانه بگم، از بازی کردنم در حال حاضر لذت نمیبرم، در گذشته من بکام و بازیکنان بزرگ دیگه ای رو داشتم که به من کمک میکردن. روزهای بد، با نمره های بد برای سرخیو راموس فرا رسیده و من رو مقصر باخت و دریافت گل در برابر یوونتوس میدونن."
" در لحظات پایانی بازی در برابر یوونتوس من احساس راحتی بیشتری میکردم، چرا که روبن و درنته حضور داشتن و من بهتر حمله میکردم و راحت تر دفاع! ممکنه این سیستم به درد ما نخوره، اما گویا این تنها مشکل سیستم هست، که من رو زیاد ناراحت نمیکنه"
" من شانس این رو نداشتم که بتونم مسیر زیادی رو برای گرفتن جام قهرمانان اروپا طی کنم، ما خیلی وقت هست که به این جام دست پیدا نکردیم، من میخوام این جام رو تصاحب کنم. تیم شایستگی این جام رو داره، طرفداران نیز دارن"
" من فکر میکنم که میتونیم جام رو ببریم، باید خودمون و تیم رو بهبود ببخشیم، و وقت هم برای این کار داریم."
" در حال حاضر تیم بسیار متحول شده و متفاوتی نسبت به گذشته داریم. در گذشته بکام و فداکاری هایش بود، زیدان که یکی از بهترین ها هست، و رونالدو که هنوز هم مثل بهترین ها بازی میکنه. اما حالا انگار یه چیز تو برنابئو نیست، یه چیزی گم شده، شاید نیاز به بازیکنی هست که تیم رو متحول کنه."
این صحبت های آخرش یکم بو دار و خاص میزد! انگار داشت از نقل و انتقالات شکایت میکرد.
سلام خدمت بچهای عزیز و گل:
امشب رئال بازی داره و امیدوارم که رئال بازی رو ببره و ایشالا که میبره.
خدا کنه رئال امشب بازی خیلی خوبی رو به نمایش بزاره و بتونه با اقتدار این تیم رو شکست بده.
در ضمن امشب راس ساعت 11 هر رئالی توجه فرمائید هر رئالی که هستش اگه میتونه انلاین بشه و بیاد تو تاپیک.
بروبکس ایشالا امشب رئال بازیو بدون رودی میبره. من امشب ساعت 11:00 حدودا میام. بین نیمه و بعد بازی هم میام. منتظرتون هستم.
دیشب بارسا هم خوب برد.