من که بازیش رو ندارم به خاطر کاورش گفتم : (عکس کاور در زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید اون پایینش نوشته که نیامند اینترنته ! من واسه این گفتم !!
Printable View
من که بازیش رو ندارم به خاطر کاورش گفتم : (عکس کاور در زیر)
همونطور که می بینید اون پایینش نوشته که نیامند اینترنته ! من واسه این گفتم !!
دوستان کسی اینجا میدونه از کجا میشه بازی های پلی 3 رو دانلود کرد؟
میخوام Sport champions رو دانلود کنم (ترجیحا لینک با قابلیت Resumeداشته باشه)
خب ممنون از توضیحاتت:11:نقل قول:
راه حل چیه؟
هارد رو داخل کنسول در بیارید و Low Level Format کنید . اگر باز هم نشد هاردتون رو عوض کنید .نقل قول:
كسي تا حالا skim guard واسه كنسول چسبونده؟؟؟خيلي مشكله بدون حباب در بياد!!!آدمو شكنجه ميده!!!
من برای Ipad تا حالا 6 تا خریدم هر 6 تاش خراب شده :31:نقل قول:
فقط این رو میدونم که باید جایی باشید که هیچ گرد و غباری توی محیط نباشه چون همون گرد و غبار ها تولید حباب میکنند .
من تا الان سه تا خريدم--يكيش همون اول خراب شد---يكيرو الان زدم روش يكمي حباب داره---اما بهتر شده---سومي رو هم جرات ندارم باز كنم!!!اما گرد و غباري كه گفتي خيلي مهمه (فكر كنم تو اون اتاقهايي كه استريل شده و بيماراي تحت مراقبت رو نگه ميدارن بايد اينكارو كرد)!!!!!!!---و اينكه بايد خيلي آروم چسبوند و كم كم برچسبو ازش جدا كرد---اما چيزه خيلي خوبيه تا 10 سال هم رو دستگاه بمونه نميزاره حتي يه خش روش بيافته!!!
چیزه خوبیه!چند گرفتی؟من همون موقع که گرفتم مغازه داره واسم چسبوند حباب هم زیاد ندارهنقل قول:
قبلا 6 تومن---الان 8 تومنه--
منم فتم رو که خریدم ، طبق عادت به مغازه دار گفتم چیز اضافه ای لازم نداره ! گفت اگه دوست داری از اینا بخر بچسبون روش خش نیافته ! گفتم اگه خودت می چسبونی بخرم ، گفت می چسبونم خریدم و خودش چسبوند یه دونه حبابم نداره : دی
آفرین آفرین!:31:نقل قول:
این محافظ فقط یه بدی داره اونم اینه که روی نوشته Playstation 3رو نمی پوشونه و اون قسمت خط میفته
منم برا آیپادم دادم خود یارو زد یه دونه هم هوا نداره! ولی برا گوشیم رو خودم زدم! تیکه تیکه هوا داره!نقل قول:
---
راستی اکانت PSN من هم اینه:
fptrainer
هرکی خواست Add کنه.
تاپیکشو هرکاری کردم پیدا نکردم!
دوستان این مبحث کپی خور کردن ps3 چرا تاپیک نداره؟
مبحث به این مهمی.:31:
هـک PS3 به کمک PS Jailbreak
:18::18::18:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432669
تاپیک داره ها!:31:
سلام دوستان عزیز
چجوری هارد PS3 را در بیارم و Low Level Format کنم راستی مدل PS3 من SLIM 250 GB است
سلام دوستان من هم امروز یه فرمون G27 خریدم الان بازش کردم از شانس من رو جعبه فرمونش یه چند تا خط داره اما پلمپ بود بنظرتون ببرم گارانتی یا مهم نیست؟
راستی ۳۶۶ تومن خریدم و گارانتی آواژنگ از همون مغازه همکف پاساژ ایران
خوب الان یه مشکله جدی هم خوردم این فرمون توی خیلی از بازیها که کار نمیکنه !!! مثلا همین DIRT2 رو امتحان کردم اول بازی فرمون میچرخه اما فرمون رو تو بازی اصلا نمیشناسه !!!! فقط دسته رو میشناسه تو خیلی از بازیهای دیگم همینه ... چیکار کنم راهنماییم کنین دوستان عزیز....بازی ها و PS3 هم هکک شده هستند...
كسي ميدونه كالكشن پرنس رو كجا ميتونم پيدا كنم؟؟؟فقط يه جا سراغ دارم اما 100 تومن!!!
دوستان سلام
من حدود 1 هفته میشه که ps3 slim 250GB گرفتم
دیشب داشتم metal gear بازی میکردم یهو یک صدا مثل زدن کلید رو میز از PS3 اومد.5 ثانیه بعد دوباره تکرار شد. مشکلی تو بازی ایجاد نشد و PS3 کار میکنه. البته PS3 رو عمودی گذاشته بودم
امروز صبح افقیش کردم بازم یک بار صدا داد. خیلی نگرانم
کسی به همچین چیزی برخورده تاحالا؟
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
هاردش خیلی راحت در میادنقل قول:
کافی اون نوار پلاستیکی که پایین سمت راست پایه PS3 هست و روش لوگو blueray - hdmi .... هست رو با یک چیز تیز در بیاری و بعد زیر PS3 بک درب کوچیک هست که لبه داره. اونم باز کنی یک پیچ آبی هست. باز کن اونو و هارد رو بکش بیرون
دوستان بازیهای ps3 مثل قبل گرون هست؟؟؟؟(چون من شنیدم که کپی خورش کردن و ارزون شده بازیهاش)...
در ضمن میخوام یکی بخرم،به نظرتون کدوم مدل رو بخرم...
قیمتش رو هم بگین....در ضمن کمترین قیمتش الان کدوم مدل و چند هست؟؟؟؟؟
اسلیم ذاتا زیاد سرو صدا می کنه ! طبیعیه ! منم اولاش هی نگران بودم ولی یه بار دستگاه هیدجه ساعت روشن بود خیالم راحت شد که مشکلی نداره !نقل قول:
دوستان سلام
دیشب داشتم metal gear بازی میکردم یهو یک صدا مثل زدن کلید رو میز از PS3 اومد.5 ثانیه بعد دوباره تکرار شد. مشکلی تو بازی ایجاد نشد و PS3 کار میکنه. البته PS3 رو عمودی گذاشته بودم
مال منم همینطوره اون صدا در اثر گرم و سرد شدن دستگاه هست و اصلا مهم نیستنقل قول:
[QUOTE=BATMAN-LOVE;5746060][QUOTE=sony_W810i;5744354]دوستان سلام
خيالت راحت باشه---من يه 80 و يه 60 گيگ دارم---هر دوشون اين صدارو دارن---بعضي وقتا ال سي دي هم همين صدارو ميده---به فت يا اسليم بودن مربوط نيست---به خاطر تاثير دماي محيطه----
[/COLOR]خيالت راحت باشه---من يه 80 و يه 60 گيگ دارم---هر دوشون اين صدارو دارن---بعضي وقتا ال سي دي هم همين صدارو ميده---به فت يا اسليم بودن مربوط نيست---به خاطر تاثير دماي محيطه----[/QUOTE]
دیروز 11 ساعت یک ضرب باهاش MGS4 زدم. اخ نگفت. بعدشم تا صبح گذاشتم Demo دانلود کنه D:
یه چیز جالب: من تو account psn کشور رو israel انتخاب کردم.
بعد تو store نوشته these services are not avalable in your country / region
یک psn account با UK ساخنم Ok شد
شماها چه انرژي دارين!!!من تا حالا بيشتر از 4 ساعت با كنسول بازي نكردم---
شما تمرین نداری بدنت آماده نیست:31:نقل قول:
یه 1 سال تمرین کنی بت قول میدم 10 ساعت هم بازی میکنی!:10::27:
من یک کابل HDMI 1.3 دارم
و یک مانیتور LED AOC
تو اکثر بازی ها مرز بین رنگ ها خیلی مشخص هستش
مثلا تو NFS:Hot Pursute اون اولش که یک لوگو با صفحه قرمز میاد مرز بین رنگها خیلی توچشم میاد
تو PS3 تنظیمات خاصی وجود داره که این مشکل حل بشه؟
سلام عزیزان
من هارد ps3 رو در اوردم حال چجوری Low Level Format کنم
حالا چرا فرمت؟نقل قول:
با خود ps3 هم می شد هااا
سلام به دوستان گل :11:
چند وقتی بود از دنیای بازی بدور بودم حالا میخام بدونم بعد از حــک با PJ روش راحت تری نیومده....؟؟؟
چرا! Custom Firmware که اومد یه خورده ادیگه صبر کنید homebrew و ..بیاد دیگه دانگل نخریدنقل قول:
بله ببخشید.نقل قول:
دوستان کسی برنامه ای داره که بشه با پی اس پی پی اس تری بازی کرد.یعنی ببه عنوان دستش.
با تشکر
سلام اخه میگه هارد شما خرابه و باید رستارد کنی هاردت رو من هم رستارد میکنم اما یاز هم همین ارور ور میده مشکل اینه مه حتی وارد منو هم نمیشه حال چگونه Low Level Format کنم
دوست عزیز تو قسمت remote خود ps3 مگه نمیشه تعریفش کرد؟نقل قول:
نقل قول:
سلام اخه میگه هارد شما خرابه و باید رستارد کنی هاردت رو من هم رستارد میکنم اما یاز هم همین ارور ور میده مشکل اینه مه حتی وارد منو هم نمیشه حال چگونه Low Level Format کنم
وقتی کدی رو مربوط به مثلا یه بازی ریجین دو وارد می کنید باید اکانت PSN تون هم ریجین دو باشه ! اگه اکانت PSN تون به ریجین بازیتون نخوره کد رو قبول نمی کنه ...نقل قول:
دوستان توی PSN اصلا ایران رو نداره از کدوم کشور استفاده کنم ؟
دفعه پیش زدم تگزاز :31:
دوستان من و برادرم دو هر کدوم جدا بازی می کنیم. حالا اون می خواد انلاین هم جدا باشه و بتونه با نام جدا بازی کنه.
می تونه یه اکانت جدا و با ریجن جدا بسازه؟
ممنون.
بله یه یوزر دیگه ت دستگاه ایجاد کنید برید تو PSN یه اکانت دیگه بسازید مشکلی نداره ! ریجینشم فرق کنه مهم نیست !