شما رجيون پال (pal) رو بگير كه بهتره .....نقل قول:
براي ريختن ixtream 1.51 بستگي به انصاف طرف داره 10 تومن بيشتر نيست !!!
شما رجيون پال (pal) رو بگير كه بهتره .....نقل قول:
براي ريختن ixtream 1.51 بستگي به انصاف طرف داره 10 تومن بيشتر نيست !!!
حالا این frimware 1.6 می یاد یا بدیم 1.51 نصب کنن؟
نقل قول:
شما همين 1.51 رو نصب كن خيالت راحت باشه 1.6 حدود 2 الي 3 هفته ديگه مياد !!!
مگه هر چند هفته به چند هفته درایور جدید میاد؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که هر ماه باید درایور رو آپدیت کرد
نه بابا نهايتا 10 تومن !!! بچه نشي بري 25 تومن پول بديا !!! اگه تهراني ببر nextgenنقل قول:
تو ايران تمام Region ها موجود هستش كه بهترين PAL هستش بعد J !!!
نه بابا ديگه رفت تا خيلي وقت ديگه !!! همين 1.51 بريز حله چون معلوم نيست 1.6 كي بياد !!!نقل قول:
همه ي ريجن ها پيدا ميشن ولي اكثر مغازه ها pal دارند منم pal گرفتمنقل قول:
خرجي نداره اگر همون موقع كه ميخواي كنسول رو بخري به فروشنده بگي واسم آپديت رو
بريز اين كار رو مجاني انجام ميده ميتوني بعدا كنسولت رو ببري يه جايي كه آپديت رو برات بريزه ولي فكر نكنم 25 تومن
ازت به خاطر آپديت كردن بگيره :18:
بابا خود مایکروسافت گفته بود از 2009 اینجوری میشه ...نقل قول:
حالا ولش کن ...
منظورم آپدیت نقل و انتقالات و اسم بازیکنها و تیمهاست .
تو کامپیوتر اون پچ گیمینگ اکسس رو ریختم ، تو 360 چطور میشه درستش کرد ؟
فكر نكنم همچين چيزي براي xbox360 باشه !!! :ينقل قول:
کسی تو اصفهان مغازه ای نمیشناسه که x360 رو ارزون بده چون من کسی رو تو تهران ندارم بگم برام بخره !!!!!!!!!
سلام دوستان
من می تونم هر چیزی رو تقریبا از آمریکا خرید کنم البته واسه فروش
لطفا بهم بگید که چه مدلی چه اسمی و چه چیزی از xbox بهتره و فروش داره و لطفا قیمتش هم بگید بهم(قیمت فروش بازار)
با تشکر
بای
نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه میخوای بخری و بیاری اینجا بفروشی فک نکنم کار خیلی عاقلانه ای باشه چرا؟
چون xb360 سه تا مدل داره( ارکید پرمیوم الیت) که به ترتیب 199.9 دلار 299.9 دلار و 399.9 دلار هستن ولی تو ایران تقریبا هر سه تای این مدلها 50 دلار ارزونتر بفروش میرسن در نتیجه شما 50 تومن هم ضرر می کنی ولی فقط مدل arcade که 199.9 دلار هست اینجا گرونتره و تقریبا ارزش فروش داره
یک سری بزن..نقل قول:
بابا خود مایکروسافت گفته بود از 2009 اینجوری میشه ...
حالا ولش کن ...
منظورم آپدیت نقل و انتقالات و اسم بازیکنها و تیمهاست .
تو کامپیوتر اون پچ گیمینگ اکسس رو ریختم ، تو 360 چطور میشه درستش کرد ؟
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21328
اسمش سرزمین رایانه هست.. ولی آدرسشو نمیدونم..نقل قول:
کسی تو اصفهان مغازه ای نمیشناسه که x360 رو ارزون بده چون من کسی رو تو تهران ندارم بگم برام بخره !!!!!!!!!
نمیدونم چرا ولی تو دبی ارزونتر در میاد.. البته به صورت عمده..نقل قول:
سلام دوستان
من می تونم هر چیزی رو تقریبا از آمریکا خرید کنم البته واسه فروش
لطفا بهم بگید که چه مدلی چه اسمی و چه چیزی از xbox بهتره و فروش داره و لطفا قیمتش هم بگید بهم(قیمت فروش بازار)
با تشکر
بای
مدل پریمیوم 60 گیگ از همه بیشتر فروش داره..من توصیعه میکنم از فکر دستگاه بیرون بیایی و بیشتر وسایل جانبیش رو وارد کنی..
تهران ارکید جاسپر چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشت شهرداري 250 تومن ...نقل قول:
بچه ها دیشب که رفتم توی ---------- یک تاپیک پیدا کردم به نام "پیش فروش مرحله دوم آرکید جاسپر " که آقایی به نام "مجید شامی" این کنسول رو میفروخت! البته مدل پرمیوم هم آورده بود و من کاملا تصمیم گرفته بود که امروز هزینه رو براش کارت به کارت کنم!
ولی الان که میرم داخل سایت ---------- انگار این تاپیک پاک شده!
و وقتی از طریق گوگل آدرسش رو پیدا کردم این ارور رو میده:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21554
نقل قول:
آدرس مورد نظر وجود ندارد. ممکن است آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید و یا این آدرس توسط مدیر سایت پاک شده باشد!
چنانچه فکر می کنید که آدرس درستی را وارد نموده اید، لطفا با مدیر سایت تماس بگیرید.
جالب اینجاست که خیلی ها استقبال کرده بودند و خیلی ها هم هزینه رو واریز کرده بودند!
جریان چیه به نظرتون؟
اگه من باشم هرگز همچین چیزی رو از یه فروشگاه مجازی نمیخرم .نقل قول:
دوست عزیز حالا شما بگو معتبر ترین کسیه که تو کل دنیا داره کنسول از طریق اینترنت میفروشه
اومدیم یه موقع خدایی نکرده خدایی نکرده طرف افتاد مرد !!! شما میخوای بری پولتو از کی پس بگیری !!!!؟؟؟؟
شما قشنگ پولتو بردار برو یه جای خوب که هم ببینی چی داری میخری هم با خیال راحت باهاش بازی کنی
[quote=samgun;3675550]نقل قول:
كاملا تاييد ميشه!!!!
طريقه صحيح فروش اينترنتي اينجوريه كه شما جنس رو انتخاب ميكنيد..مامور پست جنس رو براي شما مياره بعد پولش رو به مامور پست ميدهيد !!!
هرگز قبل از خريد پول به كسي ندهيد!!!!!!!!!!!!!!:11:
راستی روح الله این xboxامضات قضیه اش چییه ؟؟با فتوشاپ درستش کردن یا واقعا" با این طراحی هستش ؟؟
همچین کنسولی واقعا وجود داره و تنها به همین طرح هم محدود نمیشه... طرح های زیادی دیدم که از بینشون طرح های Gears و سیمپسون ها از همشون قشنگ تر بودن.نقل قول:
منم موافقم با دوستان شما راحت میتونید برید پشت شهرداری یا همون توپخونه خرید کنید
پیسی من جان من خیلی میخوام با مانیطور بازی کنم ولی یه مشکلی که دارم اینه که صدا ندارم آخه speaker های من ورودیه av رو نداره که بشه وصلش کرد. راهی هست که این مشکلم بر طرف بشه ؟
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتورنقل قول:
پست منفرد زیر:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2726304&postcount=61
سلام من پلی 3 دارم خیلی وقته که میخوام ایکس باکس بگیرم اما میترسیدم سه چراغه بشه ایا الان که این مادر بوردهای جاسپر و فالکون اومدن دیگه سه چراغه نمیشن؟
عزیز من نگفتم که میخوام با مانیتور بازی کنم باید چیکار کنم !؟ گفتم واسه داشتن صدا با شرایطی که گفتم باید چیکار کنم !!
من با کنسولم به مانیطور وصله ولی به خاطر اینکه نمیتونم با صدا بازی کنم مجبورم با یه lcd 46 اینچ بازی کنم که اصلا دلم نمیاد با همچین تلویزیونی بازی کنم.
کنسول با این طرح تو ایران موجوده ؟؟اگه اره قیمتش چنده ؟؟تفاوت زیادی با قیمت کنسولهای معمولی داره ؟؟؟نقل قول:
با اين طرح كه فكر نكنم باشه مگه به كسي سفارش بدي براتون بياره !!!نقل قول:
اما قاب كنسول با رنگ هاي متفاوت هست كه اون هم به قيمت هاي بالايي ميفروشند..
البته فكر كنم طرح gears of war و evil5 موجود باشه كه خيلي كم گير مياد..
دوستان پس میگید از ---------- نخرم؟
آخه من شهرستان هستم (رشت)
اینجا فقط یکی دوجا xbox داره که اون هم گرون میده!
من تهران رو بلد نیستم! وگرنه میومدم میگرفتم!
تهران هم پریمیوم جاسپر 215 کپی خور شدش هست؟
دوستان هارد لپ تاپ با قاب 360 از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
مدل پریمیوم 60 گیگ از همه بیشتر فروش داره..من توصیعه میکنم از فکر دستگاه بیرون بیایی و بیشتر وسایل جانبیش رو وارد کنی..[/quote]
سلام دوست عزیز
لوازم جانبیش چیه ؟؟؟(مثال بزنید)
با تشکر
بای
نقل قول:
ببین دوست عزیز به خودت بستگی داره من ارکید جاسپر رو از خود اقا مجید که مرحله اول پیش فروششو میکرد خریدم (همون تاپیکی شما میخوان ازش خرید کنین)
هم خودش خوش قوله و هم دستگاهش داره مثه تانک کار میکنه من خودم اگه تهران بودم می رفتم از اون جاهایی که بچه ها گفتن می خریدم ولی چون شما هم مثه من شهرستانی هستی شرایط فرق میکنه
حالا تصمیم با خودته
آره خيلي مدل هاي خوشگلي داره !!! در ضمن دوستان من كه ديگه ازين خريد هاي اينترنتي نميكنم !!!نقل قول:
يكي كه بايد پول بريزي به حساب يكيم كه موقع تحويل ازت پول ميگيره 4 5 روز تاخير داره !!!
با اينكه ارزونه ولي نميصرفه !!! من خودم برا بازيه ps3 زنگ زدم nextgen بعد 30 دقيقه بعد بازي رسيد دستم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چجوري ميشه ايكس باكس رو اين شكلي كرد؟
آخه تو فاميلامون بچه زياده ميخوام يه كاري كنم هر كي ايكس باكس رو ديد وحشت كنه :27:
اینا سفارشی هستند !نقل قول:
مثل ماشین هایی که مثلا فلان کارخونه به سفارش فلان پولدار میاد طلاکوبی میکنه و فقط یک یا دو نسخه ازش تولید میشه!
احتمال میدم شما باید همون کشور تولید کنندش تشریف ببرید تا بتونید به بروبچه هاتون این خوف رو نشون بدید!
راستی دوستان
چه ریجیونی خوبه؟ fat یا...?
من الان زنگ زدم به آقای شامی (همونی که در ---------- کنسول میفروشه)
راستی ما تلویزیونمون samsung معمولی هست! میشه باهاش xbox 360 رو بازی کرد؟
3تا Region داريم !!! PAL , J , UC كه PAL ازهمه بهتره بعد J !!!نقل قول:
بله شما رو tv معمولي هم ميتوني بازي كني !!! اگه 6تا فيش داشته باشه كه چه بهتر ...
نقل قول:
pal از همشون بهتره
بله میشه بازی کرد
ممنوننقل قول:
واسه ما 2 تا فیش بیشتر نداره:d
کسی شما رو مجبور نکرده از این فروشگاه ها خرید کنینقل قول:
من بیشتر از 10 ماه هست که دارم از چند نفر از این فروشنده ها بار ها و بارها در
حد 40 یا 50 تومان در هر سری فیلم و کنسرت و بازی میخرم
کنسول هم خریدم
دسته هم خریدیم
psp و wii و ps3 هم گرفتیم
گیتار هم خریدیم حتی گوشی موبایل
همیشه با بالاترین کیفیت بسته بندی
بالاترین سرعت ارسال
و کمترین قیمت در کل ایران
بدستم رسیده و فوق العاده عالی هم دارن کار میکنن
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
اگه تاپیکی از این سایت پاک میشه
برای اینه که فروشنده اون اون هزینه ماهانه رو به موقع پرداخت نکرده
و تاپیکش موقت قفل یا پاک میشه
و با دادن اجاره دوباره ایجاد مکیشه
با تمام پست های داخلش
بار ها و بار ها این اتفاق افتاده
سلام دوستان چند روزيه سرعت اينترنتم به طور وحشتناكي بالا رفته !!!
يه سايت معرفي ميكنيد كه بازي xbox360 به صورت iso براي دانلود بزاره؟؟؟؟
سلام
دوستان این مدل halo چیه داره میشه توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟