شرمنده من ندیدم :)نقل قول:
Printable View
شرمنده من ندیدم :)نقل قول:
خب به سلامتی امسال پاییز هم این آلبوم 13 نیومد
فکر کنم نحسیه 13 بد جوری دامن گیر این آلبوم شده
دقیقا مثل پارسال
هی گفتن 13 پاییز میاد، میاد، میاد
نیومد، نیومد، نیومد
محرم شد،
بعدم که خبر پرچم سفید اومد و بعد هم که اصلا همه 13 رو یادشون رفت و
شب عبد هم که پرچم سفید اومد
ولی یه موضوعی که پارسال این موقع خیلی بحثش داغ بود و امسال باز به دست فراموشی سپرده شده،
موضوع کنسرت گذاشتن چاووشیه
این روزها که همه خواننده ها از ریز تا درشت کنسرت دارن،
مایی که کارهای چاووشی رو هم دوست داریم بدجوری این خلاء رو حس میکنیم...
آهنگ سنگ صبور محسن چاوشی در نظرسنجی 100 ترانه ماندگار موسیقی ایران به انتخاب بینندگان شبکه من و تو رتبه 59 را به دست آورد...
شبكه ي "من و تو1" در ارديبهشت ماه سال 1391 اقدام به برگزاري نظرسنجي براي انتخاب 100 ترانه ماندگار در موسيقي ايران بزرگي كرد
در اين نظرسنجي كه حدود يك ماه به طول انجاميد ، حدود يك و نيم ميليون راي داده شد و از بين 600 آهنگ ماندگار ترين ها انتخاب شدند
پخش اين برنامه از 27 مهرماه ، شروع شده كه تا 5 هفته هم ادامه خواهد داشت و هر پنج شنبه ساعت 22 ميتونيد اين برنامه رو از شبكه "من و تو" تماشا كنيد
دانلود قسمت سوم :: از 60 تا 41
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
owl.li/eXhpK
مشاهده آنلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای توضیحات بیشتر در مورد این برنامه و دانلود 100 ترانه و... برید اینجا :
محتوای مخفی: G.IS
از کنسرت گذاشتن شدیدا متنفرم
اینو پارسال هم گفتم اتفاقا :31:
یکی از دلایلی که محسن رو دوست دارم نذاشتن کنسرت و ارتباط نداشتنش با مردم هست
که البته الان FaceB00k هم عضو شده و دیگه زیادی ارتباط داره با این و اون
به همین خاطر شدیدا از علاقم نسبت بهش کم شده :20:
اصلا یه خواننده باید کنسرت بذاره....
خواننده ای که کنسرت و اجرای زنده نداشته باشه خواننده نیست..حتی هر چقدر طرفدار و محبوبیت داشته باشه...
به نظرم نصف هویت هنری یه خواننده رو کنسرت تشکیل میده..به نوعی به امتحان خیلی مهم و زوری هست برای یه خواننده..چه بخواد چه نخواد..
نمیشه به دلایل و بهانه هایی یه خواننده هیچ وقت کنسرت نذاره..
اصلا یکی از دلایلی که محسن چاوشی اینقدر بعضی ها ازش انتقاد میکنن همین قضیه نداشتن کنسرت هست..
همین اواخر هم محمد رضا عیوضی گفت فلان خواننده که منظورش محسن چاوشی بود تا حالا یه بار اجرا زنده و کنسرت نداشته..و همش پشت استودیو چند بار پلی بک میکنه تا یه آهنگ ضبط کنه.
خوب منم خودم طرفدار چاوشی هستم ولی انصافا حق داره اینو بگه..
چند ماه پیش تو برنامه NEXT PERSIAN STAR یه نفر اومد آهنگ سنگ صبور چاوشی رو خوند بعدش داورهای مسابقه که امید و منصور بودن گفتن این چی بود خوندی ؟ اون که همش دستگاست..!
ولی اگه چاوشی فقط یک بار کنسرت گذاشته باشه کسی جرات نمیکنه همچین حرفی بزنه..چون صداش تو اجرای زنده شنیده شده...دیگه دهن همه بسته میشه..
امیدوارم یه روز این اتفاق بیفته
اگه یه روزی بفهمم که همه ش دروغ بوده و واقعا صداش دستگاهه .......... :41:
امیدوارم همچین چیزی نباشه.
من مطمئنم محسن چاووشی اینقد خوب و با شخصیت هست که نخواد این همه هوادارو علاف خودش کنه (یعنی واقعا صداش دستگاه نباشه)
تا وقتیم که کنسرت نزاره بیشترین ضربه رو طرفداراش میخورن ...
الان با هیچ کی سر محسن چاووشی نمیشه بحث کرد، تا صحبتش میاد وسط همه میگن اون که صداش افکته اصا بی خیال !
حتی کساییکه کلاسای موسیقی میرن، میگن استادامون بهمون ثابت میکنن که صدای محسن افکته !
یکی از دوستام میگفت خشی که توی صدای محسن هست طبیعی نیس و با افکت این کارو میکنه.
از اونطرفم آدم فکر میکنه میبینه کاملا حق دارن این حرفارو بزنن ... آخه یه خوننده با کنسرت گذاشتنش میتونه کلی در آمد داشته باشه، واقعا چه دلیلی داره که فقط از راه آلبوماش بخواد پول در بیاره و هیچ کنسرتی نزاره !
فقط امیدوارم این صدایی که اینقد دوسش دارم دروغ نباشه :41:
شخصا فکر نمیکنم زیاد افکت مشکل کنسرت باشه
اما به نظرم نفسو تحریر زدن های طولانی و ادا کردن طولانی اشعار مشکل باشه براش. از چیزی که توی اون اجرای زنده زخم شنیدم میگم این حرفو
باید >؟!نقل قول:
این همه خواننده توی دنیا هستن که خیلی خیلی موفق تر از چاووشی هستن و کنسرت هم نمیزان اونوقت شما میگی باید ؟!
البته شما که امید و منصور رو خواننده میدونی چنین حرفی هم بعید نیست
اولا که حتی 1 درصد هم امکان نداره دستگاه باشهنقل قول:
+ دستگاه باشه چی میشه ؟
اسمون میاد زمین ؟
اصلا فکر کن این صدای ادم نیست صدای یه ادم اهنیه چه اشکالی داره واقعا ؟
مهم اینکه تو ازش لذت میبری.. .
در ضمن مگه فقط صداست که باعث شده اهنگ های چاووشی خوب باشه ؟
بخش مهمی از موزیک های چاووشی رو متن و اهنگسازی ـه که تشکیل میده و باعث شده همیشه خاص باشه :sq_13:
--نقل قول:
الان با هیچ کی سر محسن چاووشی نمیشه بحث کرد، تا صحبتش میاد وسط همه میگن اون که صداش افکته اصا بی خیال !
شما میخوای از شنیدن صدای محسن لذت ببری یا با این و اون کل کل کنی ؟ اصلا همه دنیا بگن صداش افکته و مسخرست وقتی خودت قبولش دای حرف بقیه چه اهمیتی داره ؟
بیخیال ...
شما تصور کن محسن بیاد کنسرت بزاره مثل مجالس عروسی بیاد جو رو گرم کنه :sq_2:
دقیقا کنسرت توی ایران یعنی مجلس عروسی
کنسرت های همه خواننده های معروف رو هم رفتم ( از خواجه امیریتون بگیر تا یگانه و ... ) اینقدر خنده داره که ادم به حال این جور کنسرت ها فقط تاسف میخوره :sq_11:
اساتید موسیقی اگه فکر میکنن صدای چاوشی افکته :لول: خواننده خوب ! که کنسرت ( بهتره بگم جنگ شادی ) هم زیاد میذارن زیاده تو این مملکت زیاده میتونن برن همونا رو گوش کنن و شرکت کنن در این کنسرت ها لذت وافی و کافی رو ببرن
کل همکاراش اومدن گفتن صدای چاوشی همینه باز یه سری کارشناس ! موسیقی میان اظهار نظر میکنن واسه خودشون
اگه کنسرت به این جنگولک بازی تو داخل ایران میگید همون بهتر که هیچ وقت کنسرت نذاره بدون کنسرت هم صد تا خواننده انگشت کوچیکش نمیشه
ایول داداش با پستت حال کردمنقل قول:
دمت گرم
+++++
صدرصد مطمئنم که صدای محسن چاوشی عزیز افکت نیست و مال خودشه
کلا" حال میکنم بعضی از خوانندگان ازش انتقاد میکنند میدونی چرا چون نشون میده اینقدر موفقیت بدست اورده که اون شخص داره اونجاش بد جور میسوزه
در مورد اون امید و منصور حیف نیست اسم اونها رو خواننده گذاشت اونا اینقدر شعور نداشتن که جوون رو ضایع کردن که هیچ جلو میلیون ها تماشگر تلویزیونی شخصیت خودشون رو نشوند دادن . وقتی پسره خوندنش تموم شد و اون دو تا شخص به حساب مثلا" خواننده با هم دیگن گفتن حال کردی چطور الشو گرفتم و تیکه رو زدم
و در مورد کنسرت محسن چاوشی هم بگم امیدوارم حداقل یه کنسرت بذاره نه واسه اینکه دهن این منتقدین رو ببنده نه . فقط واسه طرفدارانش بیان همین بس
با اهنگهای چاوشی زندگی کردم :40: و شخصیتش هم همینطور
ببخشید زیاد شد
موفق باشید
منم خیلی دوست دارم چاوشی کنسرت بده و این مساله مطمئنا آرزوی خیلی از طرفدارا هست ولی اونجوری هم نیستم که اگه این کارو نکنه ازش زده شم
من طرفدارای چاوشیم چون آهنگاش برام لذت بخشه و وقتی میشنوم حال میکنم. حالا اینکه صداش چقدر افکت داره برام زیاد مهم نیست
درباره اون حرفای امید و منصور هم این خیلی جالبه که همون قطعه ای که میگفتن دستگاهه حالا تو همون شبکه جزو 100 آهنگ ماندگار شناخته شده!
داریوش به اون بزرگی از چاوشی تعریف کرده. اینا که انگشت کوچیکشم نمیشن
خلاصه حسادت بد دردیه
دوستان شما اصل رو فراموش كردين چسبيدين به فرع....
اصل اون موزيكيه كه ما ميشنويم كه بي نقصه و فرع جزئيات كاره كه شامل صداي محسن عزيز ميشه.....
ما از اون موزيك لذت ميبريم پس ديگه دليلي نداره خودمون رو الاف اينكه آيا صداي محسن افكته يا خير بكنيم.....
تازه اگر افكت باشه اين افكت در دسترس تمام خواننده ها هست ولي يا اين وجود ما فقط يه دونه محسن چاووشي داريم بقسه هم اگر ميتونن برن با افكت به محسن برسن كه نميرسن.
و بگم دوستان من با نظر محسن كاملا موافقم در مورد كنسرت نگذاشتن. اون دوستاني رفتن كنسرت ميدونن كه تو كنسرت اون حسي كه تو موزيك به آدم منتقل ميشه وجود نداره كه دقيقا نقطه قوت كار هاي محسن اون حسيه كه به خواننده منتقل ميكنه.
برنامه next persian star برای شبکه tv persia1 هست و ربطی به شبکه manoto1 و اون نظرسنجی 100 ترانه ماندگار نداره...نقل قول:
درباره اون حرفای امید و منصور هم این خیلی جالبه که همون قطعه ای که میگفتن دستگاهه حالا تو همون شبکه جزو 100 آهنگ ماندگار شناخته شده!
میشه از این خواننده ها مثال بزنید لطفا !نقل قول:
در ضمن حالا یکی خواست بیافته تو چاه ! خواننده های ما هم باید همون کار بکنند ؟
شاید شما با کنسرت نداشتن محسن چاوشی موافق باشید..ولی بالای 90% طرفدار های ایشون میخوان که کنسرت بذاره ! حداقل فقط یکبار برای همیشه !
در ضمن یکی از در آمد های اصلی یه خواننده کنسرت هست..اگه اینجوری پیش بره طی چند سال اینده هر سه ماه یکبار محسن چاوشی باید یه آلبوم بده تا اموراتش بگذره...
من اگه میگم محسن باید کنسرت بذاره برای اینکه ثابت کنه توانایی هاش بیشتر اون چیزی هست که تو اتاق استودیو میگذره..
.
.
.
.
.
.
نقل قول:
دستگاه باشه چی میشه ؟
اسمون میاد زمین ؟
اصلا فکر کن این صدای ادم نیست صدای یه ادم اهنیه چه اشکالی داره واقعا ؟
چه اشکالی داره ..؟!!
اشکالش اینجاس که مخاطب داره فریب می خوره..
اگه محسن چاوشی روی صداش چند نوع افکت داره باید بیاد بگه آره صدای من افکتی هست..میخوای گوش کن میخوای نکن..این قضیه اش فرق میکنه
ولی اینکه یه خواننده سال ها بخونه و آلبوم بده در مورد افکتی بودن صداش سکوت کنه..این دیگه فرق میکنه..
مثل این میمونه که یه نوازنده بره تو اتاق و در رو ببنده و پیانو بزنه و شما خوشت بیاد و سال ها با پیانو زدن این طرف حال کنی و لذت ببری
و اینجوری اسم و رسمی برای خودش به دست بیاره.
ولی بعد چند سال از اتاق بیاد بیرون ببینی یکی دیگه داشته پیانو میزنه و اون طرف فقط سیم پیانو رو میزده به برق !
دقیقا همین قضیه افکت و آدم آهنی که شما میگی همینه..
اگه اینجوری باشه هر آدمی میاد محسن چاوشی رو معیار قرار میده. و میگه اگه اینجوریه منم میتونم هزار تا افکت بذارم رو صدام و بشم یه خواننده خیلی خوب و صدای عالی..
البته بازم میگم صدای چاوشی هم بدون شک ذره ای افکت نداره و نداشته ..اینو میشه تو اون تراک اجرای زنده "زخم زبون" تو استودیو فهمید...
منظورم خواننده های بلاد کفر بود که اسم ببرم شما نمیشناسی :sq_18:نقل قول:
اها یعنی چون محسن کنسرت نداده افتاده تو چاه ؟ LOL
خب شما که خودت قبول داری افکت نیست دیگه .. پست کنسرت واسه چی میخوای ؟ میخوای به دیگران ثابت کنی که افکت نیست صداش ؟ خب حالا به دیگران هم ثابت کردی چی میشه ؟نقل قول:
صدای چاوشی هم بدون شک ذره ای افکت نداره و نداشته ..اینو میشه تو اون تراک اجرای زنده "زخم زبون" تو استودیو فهمید...
مهم اینکه خودت لذت ببری نه اینکه بقیه بگن اها ایول این خواننده صداش افکت نیست ... هر چند همون افکت گذاشتن هم اٌرضه میخواد :sq_2:
در ضمن محسن 3 سال یه بار هم که البوم بده اموراتش راحت میگذره و احتیاجی نیست واسه خالی کردن جیب ملت تند تند کنسرت بزاره که اخرشم گشت ارشاد بریزه همه رو بگیره:sq_2: (اشاره به کنسرت مازیار فلاحی که همه رو گرفتن LoL )
به هر حال کسی با کنسرت های ایرانی حال میکنه عروسی زیاده :sq_18:
قسمتهایی که آبی کردم رو موافقمنقل قول:
متاسفانه کنسرت ها شدن محلی برای تخلیه انرژی یی که جای دیگه ای برای تخلیش نیست...
یکی از دلایلی که گروه آریان توی زمان خودش انقدر محبوب شد کنسرتهای موفقش بود
اون زمان شخصیت کنسرتی خیلی خوبی داشتن
و متاسفانه به سن من قد نمیده زیاد اون زمان. فقط ویدئوهاش رو دیدم
اما پارسال رفته بودیم کنسرت آریان، واقعا شبیه والت دیزنی شده بود اون وسط...
===================================
به هر حال، حرف من از اول اینه که من شخصا دوست دارم
یه محیطی باشه که همه طرفدار چاووشی باشن
و خودش باشه
و صداش باشه
و آهنگش هم باشه
و خلاصه یک شب عشق کنیم با صداش و حضورش و همه چیزش...
خداییش دلمون میخواد خب
حالا صداش اصلا افکت باشه
مگه چاووشی فقط صداشه اصلا؟اون لحنی و حسی که توی صداش هست چی؟ میشه اون هم افکت باشه؟
میدونم منظورت خواننده های خارجی بود...نقل قول:
منظورم خواننده های بلاد کفر بود که اسم ببرم شما نمیشناسی :sq_18:
لطفا اسم هاشون رو بگو...بگو دیگه ...:31:
لطفا همون چند نفر خیلی خیلی معروف ها و موفق ها رو بگو....!
به نظر من محسن به خاطر شخصیتی که داره دوس نداره کنسرت بزاره !
آدم گوشه گیریه و دوست داره تنها باشه. شاید تصور اینکه باید برای یه جمع خیلی زیادی اجرای زنده داشته باشه اذیتش میکنه.
یا شایدم این سیاست کاریشه ...
دوست داره یه جورایی خاص به نظر بیاد.
میخواد با بقیه متفاوت باشه.
البته توی اون مصاحبه در مورد اینکه اگه کنسرت بزاره پول توی جیب افراد سودجو میریزه گفته بود.
کاملا باهاش موافقم ... و همینطور کیفیت کنسرت ها.
الان کیفیت کاراش خیلی رفته بالا و امکان این که همون آهنگارو با کیفیت بالا برای بقیه زنده اجرا کنه وجود نداره و مثل بقیه خوننده ها دوس نداره این اتفاق برای آهنگاش بیفته.
به نظر من اینجا قضیه ی وجدان در میونه.
شاید خیلی از خوننده ها براشون مهم نیست وقتی کنسرت میزارن و کیفیت کنسرتاشون اینقد پایینه.
من ویدئو کنسرتهای یگانه رو دانلود کردم واقعا مزخرف بود و به قول دوستان عروسی بود!! :20:
انتشار آلبوم من خود آن سیزدهم چاوشی به بعد از محرم و صفر موکول شد
کلا انگار این سیزده جوری طلسم شده که باز نمیشه! آلبوم اواخر شهریور همه کارهاش از طرف محسن انجام شده بود واقعا نمیدونم چرا مسعود دهقان اینطوری رفتار میکنه!
اون از توزیع ضعیف پرچم سفید این هم که از این
اگر جز این میشد من که شاخ در میاوردم
بیخودیه این کارا باباجون
13 امسال هم نمیاد خیالتون تخت
به نظر بهترین کار بود که آلبوم به بعد از محرم و صفر منتقل شد ..
چون با انتشار دو تا آلبوم حباب و عاشقانه ها دیگه نمیشه آلبوم مهم دیگه ای منتشر بشه و یه جورایی آلبوم میسوخت (با توجه به اینکه البوم پاپ سنتی هست..)و بازار موسیقی باید یه تنفس هنری می گرفت تا آماده بشه برای سینزده !
نقل قول:میسوخت:لول: عاشقانه ها که البوم خوبی بود میشه گفت ولی حباب و مهم ؟؟؟ اگه دست چاوشی بود که همین الان البوم میداد و طلسم 5 ساله این البوم میشکست چاوشی سیدی خامم بده از این البوما بیشتر فروش میره و شنیده میشه همانطور که هیچکس جرات البوم دادن تو 22 اسفند نداره ولی چاوشی البوم میده و بازم مطابق معمول بهترین و پرفروشترین البوم سال میشهنقل قول:
چون با انتشار دو تا آلبوم حباب و عاشقانه ها دیگه نمیشه آلبوم مهم دیگه ای منتشر بشه
البوم خشایار اعتمادی هم منتشر شد البوم مهدی یغمایی هم هفته بعد
من میگم طرفدارهای افراطی و پان چاوشی ها منطق ندارن ..همین قضیه شماس..!نقل قول:
میسوخت:لول: عاشقانه ها که البوم خوبی بود میشه گفت ولی حباب و مهم ؟؟؟ اگه دست چاوشی بود که همین الان البوم میداد و طلسم 5 ساله این البوم میشکست چاوشی سیدی خامم بده از این البوما بیشتر فروش میره و شنیده میشه همانطور که هیچکس جرات البوم دادن تو 22 اسفند نداره ولی چاوشی البوم میده و بازم مطابق معمول بهترین و پرفروشترین البوم سال میشه
البوم خشایار اعتمادی هم منتشر شد البوم مهدی یغمایی هم هفته بعد
من چی میگم ، تو چی میگی...:eh:
خوب نبودن آلبوم چه ربطی به مهم بودن داره ؟
میگم 1-آلبوم خاصه فضای آلبوم پاپ سنتی هست 2-دوتا آلبوم مهم از دو تا خواننده شناخته شده اومده بیرون..دو تا آلبوم نیمه دیگه ام دارم میاد...3-یه مدت دیگه ام محرم و صفر و همه نوحه و سینه زنی...
آلبوم کمتر شنیده میشه..:9:
نه بابت آلبوم ۱۳ دستمزد آنچنانی گرفتم و نه از فروشش چیزی عایدم میشه . ۱۳ یه آلبومه خیلی ساده است که نه احتیاج به تبلیغ داره نه هیچ چیز دیگه ای ...خودش راهشو تو قلب آدماش پیدا میکنه ... بابت تاخیرش مقصر نیستم و خودمم لایق سرزنش نمیبینم ..هر چه کردم با عشق بود و بی هیچ منتی ....می تونید هر جوری که دوس دارید قضاوتم کنید اما منتظر قضاوت شدن هم باشید.. باز هم از صبوریتون حمایتتون عشقتون زخمتون سپاسگذارم .
محسن چاوشی
لوح تقدير اهدا شده به محسن چاوشي از سوي جشن دنياي تصوير ( حافظ )
اقا البوم جدیدی نداده بیرون یا قرار نیست بیاد؟ اسمش چی هست ؟
آلبوم من خود آن سیزدهمنقل قول:
اشعارش از شاعرای قدیمی ایرانی هست
الان برا دانلود هست . میشه لینک بدین
هنوز نیومده. ایشالا بعد از ایام محرم و صفر میادنقل قول:
25 آبان ماه 1391 روزی که محسن چاوشی پدر شد!:sq_8:
امروز برای محسن چاوشی روزی به یاد ماندنی خواهد بود .
به اطلاع تمامی شما دوست داران ایشان می رسانیم ، فرزند محسن چاوشی در تاریخ 25 آبان متولد شد .
ایشان صاحب پسر شدند .
Admin
منبع :
تبریک هواداران محسن یگانه به محسن چاوشی
کافه سینما- محسن چاوشی، موزیسین بسیار پرطرفدار عرصه موسیقی پاپ و راک ایران، پدر شد. این خبری بود که لحظاتی پیش به خبرنگار کافه سینما و کافه موسیقی رسید. شاید او به دلیل تولد فرزند در آغاز ماه محرم، نام فرزندش را حسین بگذارد، هر چند انتخاب اصلی امیرعلی بوده است.این خواننده محبوب که سینمادوستان ایرانی، خاطره خوشی از ترانهی "سنگ صبور"ش در فیلم سنتوری داریوش مهرجویی دارند، این روزها، آلبوم سیزده را در راه انتشار دارد. کافه سینما و کافه موسیقی، این اتفاق خوب را به محسن چاوشی تبریک میگویند.
نام فرزند محسن چاوشی ، زانکو است
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیام تبریک یگانه به چاوشی:
سلام ....الان مشهدم ... چاوشی تبرییییییک ... پیر شدیما !!!!!!
بزرگترین شانسی که پسرت میتونه بیاره اینه که صورتش به تو نرفته باشه ....
اصلا اومدم واسه همین موضوع دعا کنم .... بازم تبریک .....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان امروز (91/9/1) در برنامه ای که بعد از اذان مغرب از شبکه 2 صداسیما پخش شد حاج محمود کریمی ( مداح اهل بیت) مهمان برنامه بودند ، ایشان صحبت های بسیار جالبی در باب محسن چاوشی و خصوصا آهنگ ظهر عطش انجام دادند .
نکته : ایشان ذکر کردند با چاوشی ملاقاتی داشته اند که این بخش از ویدئو ضبط نشده
این کلیپ چرا این جوریه ؟نقل قول:
دوستان امروز (91/9/1) در برنامه ای که بعد از اذان مغرب از شبکه 2 صداسیما پخش شد حاج محمود کریمی ( مداح اهل بیت) مهمان برنامه بودند ، ایشان صحبت های بسیار جالبی در باب محسن چاوشی و خصوصا آهنگ ظهر عطش انجام دادند .
نکته : ایشان ذکر کردند با چاوشی ملاقاتی داشته اند که این بخش از ویدئو ضبط نشده
اولش که یک کلمه اسم چاوشی آورده نمیشه...آخرش هم که صداش قطع میشه..
لطفا اگه کسی میتونه ویدیو کاملتری بذاره...
قسمت اولش که نبود :نقل قول:
دانلود کامل تر صحبت های حاج محمود کریمی در مورد محسن چاوشی و آهنگ غدیر خون (با کیفیت خوب)
60مگ
یا
منبع :chavoshi-DL
این که اصا چیز خاصی راجع به محسن نگفته !
60 مگ دانلود کردیم کلا 500کیلوبایتش در مورد محسن بود :31: