اگه با کامپیوتر فرمت نشد فکر کنم مموریت ویروس گرفته و هیچ کاریش نمیشه کرد برو با فروشنده نشون بده:10:نقل قول:
من درست نمیدونم ولی فکر کنم با باکس ولی باز هم میگو درست نمیدونم شایدنقل قول:
آره با باکس آپدیت شده:11:نقل قول:
:40:
Printable View
اگه با کامپیوتر فرمت نشد فکر کنم مموریت ویروس گرفته و هیچ کاریش نمیشه کرد برو با فروشنده نشون بده:10:نقل قول:
من درست نمیدونم ولی فکر کنم با باکس ولی باز هم میگو درست نمیدونم شایدنقل قول:
آره با باکس آپدیت شده:11:نقل قول:
من ميخوام P1i بخرم .
بخرم ؟
نقل قول:
دوست خوبم باید بری به مشاوره خرید گوشی
اگه قرار بود اشتباه هم بری باید میرفتی توو تاپیک P1کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
این قضیه کوچکترین ربطی به P990 نداره به خدا
برای اطلاع این هم آدرس تاپیک P1
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159430
سلام دوستان مشیه آموزش تصویری جدا کردن فیلیپ p990 رو قرار بدین.
دوست عزيز كاري كه ندارهنقل قول:
اول درب باطري رو باز ميكني و در پايين گوشي در دو گوشه دوتا پيچ قرمز هستش(معمولا" قرمز هستش)
شما بايد اون پيچ هارو باز كنيد
بعد از در رو باز كن و از اونجاييكه يا برامدگي روي در هستش(همون جايي كه مدل رو نوشته) فشار بده به بيرون
بعد فليپ جدا ميشه
بعد شما ائن تيكه ديگه ور جاي فليپ قرار ميدين:10:
و در آخر پيچهارو ببندين همين:10:
آموزش تصویری تو همون بروشور که تو جعبش هست وجود داره.نقل قول:
موفق باشید.
سلام
من فلیپ گوشیم رو بعد از مدت ها دوباره بستم
من تو این مدت دو بار آپدیت کرده بودم و تنظیمات مسیجینگ گوشیم ، رفته بود روی پیش فرضش .
حالا یه سوال
چون خیلی وقته با فلیپ کار نکردم یادم رفته
چجور میشه دیکشنری ( اصطلاح گوشی های نوکیا هست ، شرمنده ) رو خاموش کرد ؟
منظورم اینه که اگه دکمه 2 رو بزنی تا بخوای B رو انتخاب کنی ، یه لیستی زیرش باز میشه و باید با جهت ها بیاری روش تا بتونی انتخابش بکنی
حالا چیجوری این رو خاموش کنم ؟
دكمه ستاره رو چند ثانيه نگه دار تا علامتش بره
یکی میگفت 990 شده 200 تومن راست میگه ؟
البته ما که کاری نداریم. یه وقت خز نشه !
ایولنقل قول:
دستت درد نکنه
من تمام تنظیمات Setting رو دستکاری کردم ولی اصلا به فکرم نرسید دکمه * !!!
سلام
دکمه تایید فلیپ من از کار افتاده.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ضربه هم نخورده.فقط دکمه تایید (اون وسطی بین چهار جهت) از کار افتاده.
قابل تعمیر هست یا نه؟
ممنون.
بشنو و باور نكن.....نقل قول:
یکی میگفت 990 شده 200 تومن راست میگه ؟
البته ما که کاری نداریم. یه وقت خز نشه !
دوست عزیز یه بار فلیپ رو باز کن و بزار سر جاش ببین درست نمیشه خبرش رو بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفم
یکی از دوستام همینجوری شده بود
ولی نصف بیشتر دکمه هاش از کار افتاده بود
فلیپشو بهش باز کردم ، یه نواری هستا ،،، اون نواره پاره شده بود
رفت یه دونه فلیپ دست دوم سفارش داد فکر کنم 50 تومن ولی انقدر از قیافه افتاده ..... ( فردا باهاش کلاس دارم عکسشو برات میزارم )
نترس ایشالا که درست میشه
Al.Dambeldore جان با این توصیفی که شما کردی منم ترسیدم یه وقت خراب شه چه برسه به shahshahani:31:نقل قول:
یعنی اگه اون نوار خراب بشه نمیشه فقط همونو عوض کرد ؟ باید کل فلیپ عوض بشه ؟
راستی احتمالا مشکل از اون نباشه چون فقط یه دکمه از کار افتاده . امیدوارم که مشکلت حل شه .
راستی عکسشو بزار ببینیم . مرسی
یه چیزی که قابلیت داره اگه بشه 100 تومن هم خز نمیشه .نقل قول:
من که تا حالا هر بلایی بگی سرش اورم .
هرکی هم ببینه و بگه این چیه بهش میگم این همون چیزیه که تو نمیتونی یاهاش کار کنی :5:
سلامنقل قول:
خودمم ترسیدیم که شاه شاهانی بترسه
به خاطرش آخرش گفتم ....
عکس از اون پارگیه که ندارم از اون فلیپ جدیدش
عزیزم اصلا نترس . شاید توی جیبت بهش فشار اومده ، یه بار فلیپه رو باز کن یکم یواش بزن تو دستت شاید گیر کرده باشه
نترس
Think Pose+ive
الان حدودا قیمتش چقدره؟
سلام این کارو کردم ولی فایده نداره.:41:نقل قول:
ممنون.:40:نقل قول:
از شما هم ممنون. خیلی وقته اینجوری شده منم بازش کرده بودم تا اینکه یهو دلم براش تنگ شد دیگه...:46:نقل قول:
سلام نیما جون....نقل قول:
جون بچه ات دیگه به من نگو شاه شاهانی.....:31:
به من بگو شهشهانی......:27: گرفتی؟:19:اصلا بگو مجید و خلاص کن ما رو.....:46:
من رفته بودم یه جا فوتبال زمین چمن(جای شما خالی:31:) قبل از اینکه لباس عوض کنم کار میکرد.بعد از فوتبال لباسم رو که دوباره عوض کردم دیگه کار نمیکرد.برای همین هم مطمئنم بهش فشار نیومده.
راستی اگه درست نشد فلیپ دست دو کجا میفروشن؟
ممنون.
در تاپیک مشاوره قیمت گوشی سوالتون رو بپرسین.نقل قول:
آقا گوشيم خراب شده اساسي وحالم گرفتس چند روز پيش گوشيم رو ريست کردم اولش درست بود اما به محض اينکه خاموش کردم ديگه بالا نيومد:37:يعني روشن ميشه ولي يه صفحه سياه مياد پيش يه تعميرکار بردم نتونست درست کنه فکر کنم گوشيم پريده :41:شايد از هکهايي که مي کردم باشه
کسي تا حالا گوشيش اين طوري شده؟
سلامنقل قول:
شما احتمالا سر يكي از هك ها اشتباه كردي
منم دو بار به خاطر هك صدا مجبور شدم آپديت كنم
نترس با يه آپديت ساده درست ميشه
آموزش آپديت هم تو همين تاپيك هست
بگردي پيدا ميكني
موفق باشي
مشكل از هك ها نيست چون تنها شما نيستي كه اونا رو انجام ميدي ...نقل قول:
بهترين راه اينه يا فلش كن يا آپديت كه من پيشنهاد مي كنم اگه اينترنت خوب تو دستو بالت هست آپديت كن:13:
اتفاقا از هک هستش فکر کنم از هک آخری که کردم یعنی انیمیشن ویستا باشه:37:نقل قول:
آخه اصلا گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه چجوری آپدیت کنم؟؟؟؟میگم که به محض روشن کردن گوشی یه صفحه سیاه میاد.با فلش هم درست نشده.یه تعمیرگاه بردم بنده خدا یک روز کامل روش کار کرد درست نشد.:45:نقل قول:
امیدوارم منظورت این نباشه که تمام546 صفحه قبلی رو بگردم با سرچ هم که الحمدالله پیدا نشدنقل قول:
من چندتا از هک هارو انجام دادم ولی گوشیم اینطوری نشده. حتما خودت یه اشتباهی کردی.
در هر صورت با آپدیت حل میشه. این مهم نیست که گوشیت بالا میاد یا نه، فقط کافیه با کابل به کامپیوتر وصلش کنی.
طرز آپدیت کردن هم توی امضای من هست. موفق باشی
ربطي نداره ... شما گوشي رو وصل كن و طبق دستورالعمل آپديت پيش برونقل قول:
نه از هك نيست دوست من . الان استارت آپ گوشي من همون ويستا ه ، هيچ مشكلي هم باهاش ندارمنقل قول:
اتفاقا از هک هستش فکر کنم از هک آخری که کردم یعنی انیمیشن ویستا باشه
من قبلا چند تا موزیک ریختم تو گوشیم اجرا نمی شد eror می داد! حالا می خواستم حذفش کنم نمی شد چی کار کنم؟
احتمالا فرمتش رو نمي تونست بخونه . چند تا راه داره :نقل قول:
گوشيو به كامپيوتر وصل كن و برو اونا رو پيدا كن و بعد پاك كن
با استفاده از خوده گوشي برو روش اونا رو mark كن و بعد delet كن
هر دو تا رو قبلا امتحان کردم نشد:19:نقل قول:
يعني چي نشد ؟ با كامپيوتر كه ديگه نبايد مشكلي داشته باشه .نقل قول:
چه اروري ميده ؟
درست شد:8:من قبلا با bluetooth به کامپیوتر وصل می کردمش حذف نمی شد!حالا با usb وصلشنقل قول:
کردم شد!:31:
این پست توپ هک ها کجاست؟ من هرچی میگردم پیداش نمی کنم ..خدا نکنه ادم 2 هفته اینجا سر نزنه همی چی کون ف یکون میشه!!!
ببخشید دوستان.
جریان این هک چیه؟؟ چه تغییراتی توی گوشی ایجاد میکنه؟؟
نقل قول:توجه شما رو به اين تاپيك جلب مي كنمنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=216788
مال من بعضی وقتا ییهو خاموش میشه !
بند فابریک گوشیم نخ نازکش پاره شد خیلی دلم سوخت !
سلام دوستان
گوشی من بعضی مواقع نور صفحش کم نمیشه و بعضی وقتها هم کم میشه ولی خاموش نمیشه.چه وقتی کیبورد رو لاک کردم و چه نکردم.
آخه خیلی باطری مصرف میکنه اینجوری.خاموش روشن هم میکنم درست نمیشه.با تنظیمات بک لایت هم ور میرم بازم میشه.
ممنون میشم کمکی بنمایید.
واسه منم 3 بار اینجوری شد ... البته توو 1.5 سال ، سه بار خیلی کمه ... ولی صفحه ش خاموش نمیشد تا restart کنم ... الان خیلی وقته اینطور نشده ... یادمه یه بار یکی از بچه ها توو فروم گفت اگه آپدیت بشه حل میشه ... من آپدیت نکردم چون خیلی جدی نبود
ولي من آپديت كردم از اون موقع ديگه اينجوري نشد
برای من هنوزم بعد از آپدیت گاهی اوقات اینجوری میشه
یه بار خاموش روشن کن درست میشه .
واسه منم این طور میشد