سودا جان
اون موقع باورش برا خودم هم یکم سخت بود که یه ویروس بتونه در مقابل اف دیسک مقاومت کنه
اگه یکم به نوشته هام توجه میکردی متوجه میشدی که ویروسی که تونسته باشه در مقابل آنتی ویروس واکنش نشون بده براحتی میتونه در مقابل فرمت معمولی که یک پروسه نرم افزاری محسوب میشه مقاوت کنه
البته من ماهیت اف دیسک رو نمیدونم که سخت افزاری هست یا نرم افزاری ولی یقین دارم که فرمت سطح پایین یا همون Low Level Format ماهیت سخت افزاری داره و با این فرمت سخت افزاری بود که ویروس بطور کل حذف شد
به نظر شما این به چه معنا است ؟
به نظر من این چیزی نیست جز مقاومت این ویروس در مقابل پروسه های نرم افزاری است و اینقدر هوشمند طراحی شده بود که هر آنتی ویروس که نصب کردم و سعی در پاک کردنش داشت به راحتی خودش رو جای دیگری از بوت رکورد کپی میکرد
البته میگم شاید برا شما که مکانیزم و عملکرد و ساختار درونی ویروسها رو مطالعه کردی باورش یه مقدار برات غیرممکن باشه ولی من اینو با چشمام دیدم و قبولش دارم به دور از هر گونه تعصب
البته تجربه نشون داده که تو این عالم غیر ممکن وجود نداره البته انتظار ندارم که شما بری و برام استثنا ها رو پیدا کنی منظورم در زمینه رایانه است
بعنوان مثال تا چند سال قبل کسی فکرش رو هم نمیکرد که بشه دو تا سیستم عامل رو که از لحاظ ساختاری 180 درجه با هم تفاوت دارن بشه بر روی اون یکی شبیه سازی کرد کاری که امروز به راحتی در مورد لینوکس و ویندوز داره انجام میشه البته با محدودیت
با تشکــــــــــــــــر