میدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Printable View
میدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردیدنقل قول:
مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
کدوم بسته
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
باز هم بستگی به منطقه شما داره
برای من که اینطور نبوده شما کسی رو ندارین مودم بهتون بده یه چند ساعت تست کنید شاید خوب وبد حالانقل قول:
منم دو هفته ای میشه که سرویس گرفتم و از این مودم برام اوردننقل قول:
تا الان مشکلی نداشتم همه چی خوب بوده
جز دو سه روز اول که قعطی داشت که گفتن کل شبکه مون مشکل داشته
تنها ایرادی که می تونم بگیرم من با snr 22 توی خونه سرعتی بیشتر 20 مگ (2.5 مگ دانلود ) نمی تونم بگیرم که اونم نوسان شدید داره و اصلا ثابت نیست که فک کنم از دکله
پینگ بهترین حالت 120-130 بدترین حالت 170-180 تایم اوت هم نداشته جز اون دو سه روزی که به گفته خودشون کل شبکه مشکل داشته
یه مشکل مودمم اینه دکمه پاور نداره :n29: من که کلی زیر و روش کردم چیزی نداشت :n41: :n13:
واسه خاموش روشن کردنش باید از تو برق بکشیش بیرون :n29:
دوستان من امروز اینترنتی ثبت نام کردم بعد ۵ دقیقه تماس گرفتن ادامه ثبت نانم نجام داد تو نقشه چک کرد خونه رو گفت برای نصب باهام تماس میگیرن قیمتم گفت 165.500 تومان گفت یه قبض محل سکونت لازمه من تهران سعادت آبادم اینترنت فعلیم نامحدود مخابرات 512 با سرعت دانلود 50 آپلود 10 واقعا اذیتم میکرد مخصوصاً تو آپدیتهای ماهانه ویندوز 10 عملا انگار نت نداشتم امید وارم شرایطم بهتر بشه مبین نت اذیت نکنه مصرف منم ماهانه 40 تا 50 گیگه البته شبا همش فیلم دانلود میکنم از تورنت تو ۵ ساعت نهابت ۱ گیگ دانلودمه روزام سایتایی که میرم ورزشی و فناوری هست که تو لیست که چک کردم داخلی حساب میشه خدا کنه تصمیم خوبی گرفته باشم در رابطه با مودم جدید نمیدونم برای من جدید میاد یا قدیمه بهتر یا بدتر اگه جدید بود تست میکنم به همه اساتید میگم تجربه امو چون واقعا تو انتخاب و تصمیم گیریم خیلی بهم نظراتتون کمک کرد سپاس از همه که وقت گذاشتید خوندبد ممنون
راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟نقل قول:
نقل قول:
پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت
از اینجا گرفتم : y e l l o . i rنقل قول:
ممنون ، بخواهم از طریق سایت ثبت نام کنم باید هزینه پرداخت کنم یا موقعی که برای تست امدن پول رو میگیرن ؟نقل قول: