راهی هست که بشه فهمید چه کسی یک استیکر خاص رو درست کرده؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
راهی هست که بشه فهمید چه کسی یک استیکر خاص رو درست کرده؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تو سایت مبین نت چک کنیدنقل قول:
معمولا باید تو سایتشون اعلام رسمی داشته باشن
چندروزه توی گوشی خودبخود تلگرام باز میشه و میخواد عضو یک کانال بشه(هردفه کانالهاش فرق میکنه و همش هم فارسی هستن) چه وسط چت چه وقتی گوشی قفله
تلگرام رو حذف و دوباره نصب کردم.تو تنظیمات هم فقط مخاطبین اجازه ادد کردنم تو گروه ها رو دارن ولی بازم این مشکل سرجاشه.اپلیکیشن اضافی هم توی گوشیم نصب نیست که اینارو بکنه.برای حلی این مشکل که بدجور رو اعصابمه چیکار باید بکنم!!!!
رو نسخه اصلی تلگرام معمولا این مشکل نیست و این مشکل به خاطر ورژنهای دیگه تلگرام پیش میاد یا برنامه های جانبی که نصب کردین. الان هرچی نرم افزار جذاب نوشته میشه بدون اجازه یا از این کارا میکنه یا بدون اجازه با اس ام اس عضو این اس های ارزش افزودت میکنه. کلا حریم خصوصی ما ایرانی ها بی معنی شده. دقیقا از جایی میخوری که انتظار نداری. این جور چیزا وحشتناک زیاد شده. باید فقط از مارکت گوگل برنامه بگیری . این مشکلت هم اگه به صورت نوتیفیکیشن اول میاد ،دستت رو روی نوتیفیکیشن نگه دار معمولا هدایتت میکنه به اپ اینفو برنامه ای که باعثش شده و پاکش کن.نقل قول:
از چه نرمافزاری استفاده کنیم به نظرشما. چیزی که امنیت نسبی داشته باشهنقل قول:
توصیه ما اینه که در مورد چت تلگرام از نرم افزار اصلی تلگرام استفاده کنید.نقل قول:
هرچند موبو قابلیتهای خیلی خوبی داره ولی بدیهاش مهمتر از خوبیهاشه.
موبو میتونه برای بعضی اشخاص مناسب باشه
با آمار شخصیتی که در دورور ور خودمون میبینیم میتونیم به جرات بگیم که موبو برای 90 درصد ایرانی ها مناسب نیست. و خاصیت شنود این برنامه میتونه وسشون دردسر درست کنه.
اتفاقا رو نصب برنامه ها حساسم و همه برنامه هامو از مارکت گوگل میگیرم و آپدیت میکنم.بصورت نوتیفیکیشن نمیاد.اگه تلگرام باز نباشه خودبخود باز میشه و پیامی میاد که میخواید تو این کانال عضو بشید یا نه.نقل قول:
چندبار با مرورگر گوشی تو سایتهای دانلود آهنگ رفتم و خودشون خودبخود تلگرام رو باز میکردن که وارد کانالشون بشم.بعد از اون حتی مرورگر رو حذف کردم ولی مشکلم حل نشد
این مشکل جدیدیه که مهندسان وب نویس ازش سوء استفاده کردن و تابحال راه حلی براش داده نشده. درواقع هنوز مهندسان ما به فکر حل این مسئله نیافتادن. بایستی سرور تلگرام به فکر این مسئله باشه و همینطور مرورگرها قابلیتی داشته باشن (مثل پاپ آپ بلاکر)، که این خاصیت رو هم بلاک کنن...نقل قول:
فعلا ناچاریم به شما بگیم که در عذاب باشید :n27:
مشکل شما از تلگرام نیست.نقل قول:
یک بد افزاری در گوشی شما قرار داره که بطور مرتب صفحه ایی که کانالهای تلگرامی درش ثبت شدن و بصورت پاپ آپ هستن رو لود میکنه. اینکار احتمالا در پس زمینه گوشی و دور از دید شما انجام میشه و نتیجتا اون پاپ آپ به تلگرام شما انتقال پیدا میکنه و تلگرام هم کارش رو به درستی انجام میده.
اون تنظیمات تلگرام هم که فقط مخاطبها ادد کنن، هیچ دردی از شما دوا نمیکنه.
پیشنهاد اول و پر هزینه و کم دردسر:
گوشیتو ریست کن. بعد تلگرام نصب کن. :n27:
پیشنهاد دوم و کم هزینه ولی پردردسر:
نرم افزار Mobiwol نصب کن. از این سایت هم میتونی بگیری mobiwol.com
این برنامه یک تونل هست و حجم کمی داره. کارش اینه که اجازه دسترسی به اینترنت رو بخشهای مختلف گوشی محدود میکنه. یعنی هر برنامه ای که دوست داشتی به نت وصل بشه رو بهش اجازه میدی. و هرکیم که دوست نداری به نت ارتباط بگیره رو محدود میکنی.
این برنامه یک ویژگی داره:
اگر برنامه ای بخواد به نت وصل بشه، در بالای صفحه یک خط ناتیفی میکنه که مثلا ارتباط تلگرام به اینترنت تایید شد. و حتی اگه برنامه ای که محدود شده هم بخواد به نت وصل شه میگه که مثلا ارتباط موزیک پلیر به اینترنت محدود شد.
نکته جالبترش اینه که هر برنامه ایی تلاش میکنه به اینترنت دسترسی پیدا کنه این ناتیفی ها میاد...! و اگر برنامه ای قصد اینترنت گرفتن ندشته باشه همچین پیغامهایی داده نمیشه.
اینطوری میتونی بفهمی که چه برنام هایی در گوشی شما تلاش میکنن که از اینترنت استفاده کنن. واون بدافزاره رو تشخیص بدی
اقا به نظر من گوشیتو ریست کننقل قول:
چون احتمالا یه نرم افزار داره این کارو میکنه - خود تلگرام در حالت عادی اصلا اینجوری نمیشه