شیطنت گوتی در توئیتر: از باخت بارسلونا لذت میبرم، یکشنبه همه به خوشی
شیطنت گوتی در توئیتر: از باخت بارسلونا لذت میبرم، یکشنبه همه به خوشی
اینجا گویا اشاره نشد..
گرچه خیلی ها میدونن اما خب دلیل سکوت تیم قبل بازی با وایا، فوت پدر کوئنترائو بود که خبر خیلی ناراحت کننده ای بود..
فابیو 1-2 روزه در پرتغال هست و چند ساعت قبل هم در مراسم خاکسپاری پدرش شرکت کرد..
همکاریXabi Alonso, Isco and Modric در بازی Valladolid نه تنها منتهی به یک نتیجه فوق العاده و غیر مستقیم کاهش اختلاف با صدر نشین شد، بلکه رکورد بیشترین پاس تو این فصل رو هم شکست. رئال موفق شد ۷۴۵ پاس بده، که نسبت به بازی های قبلی، یک رکورد محسوب میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به جدول، در صورتی که رئال بازی های آینده رو ببره، نتیجه بازی بارسلونا - اتلتیکو مادرید، با هر نتیجه ای، برای ما برد محسوب میشه (دو سر برد).
Pts Pl Team 40 15 FC Barcelona 40 15 Atletico Madrid 37 15 Real Madrid
یه نکته جالب
با اینکه رئال تیم سوم جدول هست و هم از بارسا و آتلتیکو شکست خورد ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره (( واقعا چیکار میکنن این کریس - بیل و ... :n09: ))
//
در مورد بازی آتلتیکو و بارسا هم نکته جالبش اینه آخرین بازی نیم فصل و فصل هست و بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه
//
زمان برگزاری هم واسه کسایی که نمیدونن
12 Jan هست (( 22 دی ماه )) --- آخرین هفته نیم فصل
بهترین نتیجه به نظر من برد اتلتیکو هستنقل قول:
چون اتلتیکو رو یه جورایی میشه مثال زد تو لیگ خودمون مثل فولاد و نفت تهران سالهای اخیر هستش تیمهایی هستنن که اوایل فصل خوب میان جلو وحتی تا اواسط فصل هم خوب ادمه میدن ولی اواخر فصل که میشه کم میارند
پس بنا براین اگه اتلتیکو 3 امتیاز کاملو تو بازی بگیره خیلی بهتره از اینه که بارسا بتوننه 1 امتیاز بگیره از اون بازی
__________________________________________________ ___________________________________
تازه بارسا بازی با ویاررئالشم مونده :n10:
با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم [حذف شد]
بازی اتلتیکو بارسا هم، اگه همشهریمون ببره بهتره؛تو بازی برگشت از خجالتش در میایم!
من منظورتون رو از این جمله دقیق نفهمیدمنقل قول:
شما چک و ماتا رو هم سطح کسایی مثل کاسیاس و راموس.... میدونید؟
الان منظورتون این هست که کاسیاس و... سطح بالاتری نسبت به چک داره یا برعکس ؟؟
به نظر من که کاسیاس خیلی بالاتر از چک و امسال چک هست
البته چک دروازبان خیلی خیلی خوبی هست اما از نظر من کاسیاس بهتره ( هر کسی یه نظری داره )
من کی گفتم کاسیاس کاری کرده ؟؟؟نقل قول:
نه خیر ولی شما مگه تو تیم بودید که میدونید کاسیاس کاری کرده یا نه؟
من گفتم اگه هم کاری کرده باشه تاوانشو داده و داره میده همچنان
اینم عین جمله ی من
من مثله شما خبر از جزئیات ندارمنقل قول:
آقا کاسیاس اشتباه کرد و تاوانه اشتباهشو داده و داره میده همچنان
+
دیگه بحث کاسیاس رو ادامه ندیم بهتره :n16:
+
اساتید یه سوال:
این گفته ی یکی از دوستان تو تاپیک بارساس
و این هم گفته ی wooooow عزیز هستنقل قول:
بهترين خط حمله توي ليگ
کدوم درسته ؟:n02:نقل قول:
ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره
************************************************** ************************************************** *************************************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راموس:اختلاف من وپرس؟کسی هست که با پدرش اختلاف نظر نداشته باشد؟
راموس با هدیه کردن پیراهنش به پرس، رئیس باشگاه مادریدی گفت:این پیراهن هدیه به مردی که مرا به رئال مادرید آورد
سایت گل- سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید که این روزها زیر ذره بین رسانه های خبری قرار دارد برای نشان دادن ارتباط خوب و صمیمانه اش با فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی در پایان بازی شنبه شب پیراهنش را به پرس هدیه داد. او با این کار قصد داشت تا به گمانه زنی ها و تردیدهایی که درمورد تیره شدن ارتباطش با فلورنتینو پرس به گوش می رسید وانتشار تصاویری مبنی بر بی محلی او به پرس پایان دهد
مدافع باتجربه و کاپیتان رئال در جریان بازی دیشب این تیم مقابل وایادولید در صحبت هایی اعلام کرده که ارتباطش با فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی فوق العاده است ودر میکسد زون دراین باره به صحبت پرداخت:
*هدیه پیراهن به پرس: من رابطه فوق العاده ای با رئیس باشگاه دارم ولی اختلاف نظرهایی هم وجود دارد. چه کسی است که با پدرش یا با اعضای خانواده اش اختلاف نظر نداشته باشد؟ تنها چیزی که می توانم بگویم این است که این اختلاف نظر برسرمسائل مالی یا قراردادم نبوده.رابطه من با فلورنتینو پرس فوق العاده است و می خواهم پیراهنم را به او هدیه دهم. چون فراموش نمی کنم که چه کسی مرا به رئال مادرید آورد.شاید او از این کار سورپرایز شود
*قرارداد با رئال: باز هم تاکید می کنم که اختلاف نظر من با پرس برسرقراردادم نبوده.هنوز سه سال دیگر از قراردادم باقی مانده و درکمال آرامش هستم و تمایلی برای ترک رئال ندارم. حس می کنم که موقعیت خوبی دارم و اگر بتوانم می خواهم درهمین جا از فوتبال خداحافظی کنم. نمی گویم که این اختلاف نظرها برسرچه بوده؛چون موضوعی کاملا شخصی است ولی می توانم بگویم که ارتباط ما فوق العاده است. من فراموش نکرده ام که چه کسی رئیس باشگاه است و چه کسی اینجا حکمرانی می کند
*دریافت پیشنهادات: من به دنبال پیشنهادات دریافتی نیستم. اینها ساخته ذهن خبرنگاران است
*صلح در رئال: می توان اختلافات را برطرف کرد.هیچ بحرانی در کار نیست. می گفتند که من با پرس سلام و احوالپرسی نکرده ام ولی در آن لحظات که تصاویر ثبت شده، ناگهان ایسکو مرا صدا کرد و من سرم را برگرداندم. همین. اگر موضوعی در میان بود، حتما می گفتم
*انتقادات وارده: بعضی از انتقادات ویران کننده اند و برخی دیگر سازنده. انتقادات سازنده به توکمک می کنند تا بهتر شوی
*بازی عجیب: هیچ وقت در برنابئو احساس راحت نبودن، نداشته ام. در بازی شنبه هم مورد محبت هواداران قرار داشتم
*شروع بد: قرار گرفتن در ریتم ایده آل برایم کمی سخت بود و می دانم که می توانم خیلی بهتر از اینها کار کنم.
ریال بهترین خط حمله رو داره !
عجبیه ! بازی کنا رو ببریم استخر دایو یاد بگیرن یه مقدار باختامونو بندازیم زیر سر داور !
Matches Home Away Goals PTS GP Won Drawn Lost Won Drawn Lost Won Drawn Lost GS GA Legend: PTS: Points Won: Games Won Drawn: Games Drawn Lost: Games Lost GP: Games Played GS: Goals Scored GA: Goals Allowed 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 15 13 1 1 7 0 0 6 1 1 42 9 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 15 13 1 1 7 0 0 6 1 1 40 9 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 37 15 12 1 2 7 0 1 5 1 1 44 17
نشون دهنده ی بزرگی مسیه "نقل قول:
با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم در حالی که همین اتفاق در تیم رقیب با مصدومیت مسی در بارسا به شکل دیگه دیده میشه:n10:
#sarcasm
گل زده بیشتر ملاک هست که رئال بیشتر گل زده دارهنقل قول:
رئال 44 و بارسا 42 گل زده داره (( آتلتیکو 40 ))
کلا رئال تو این چند فصل گل زده بیشتری داره
رئال تو این چند سال اکثرا بهترین خط حمله لالیگا رو داره (( حتی بدون قهرمانی ))
تو 3 فصل گذشته (( 2012-2013 * 2011-2012 * 2010-2011 )) که رئال فقط 1 بار قهرمان شد 2 بار بهترین خط حمله یا بیشترین گل زده رو داشت (( 2 بار از 3 بار ))
با وجود بیل کنار رونالدو فکر کنم یه چند سالی همچنان بهترین باشیم :n09:
/////////////
استراحت دو هفتهاي براي رونالدو
ستاره پرتغالي رئال مادريد پس از مصدوميت مقابل آلمريا دو هفته استراحت خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصدوميت کريستيانو رونالدو برطرف شده است. کارلو آنچلوتي ميتوانست بدون هيچ مشکلي از او در ديدار مقابل وايادوليد استفاده کند. سرمربي ايتاليايي و دستيارانش عقايد متفاوتي در اين باره داشتند. رونالدو که از 23 نوامبر به دليل مصدوميت مقابل آلمريا در ترکيب تيمش قرار نگرفته است، تا دهم دسامبر مقابل کپنهاگن در آخرين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا پيراهن سفيدش را بر تن نخواهد کرد. در اين بازي هم در صورتي که آنچلوتي بخواهد حضور وي ضروري نخواهد بود، زيرا رئال مادريد از مرحله گروهي اين مسابقات صعود کرده است.
به گزارش فارس،اين دوره استراحت براي بازيکني که هميشه تمام توانش را به کار ميبندد و هرگز از لحاظ بدني ناآماده نيست، عجيب به نظر ميرسد اما آنچلوتي که استراحت و فعاليت بازيکنانش را به صورت بسيار مؤثري کنترل ميکند، تصميم گرفته به رونالدو استراحت دهد تا از او با آمادگي کامل در آخرين بازيهاي سال استفاده کند.
رونالدو شنبه به زمين تمرين مادريد در والدبباس رفت و تمريناتي انجام داد؛ پس از آن مانند ساير همتيميهايش دو روز استراحت داشت. آنها سهشنبه به تمرينات بازميگردند و تمرين براي رقابتهاي کوپادلري مقابل اليمپيک دي ژاتيوا را آغاز خواهند کرد؛ هرچند کريستيانو رونالدو به دليل محروميت تيمش را همراهي نخواهد کرد. بنابراين هنگامي که اين تيم براي برگزاري دور رفت اين مسابقه به والنسيا سفر ميکنند، رونالدو در مادريد خواهد ماند و برنامه تمرين شخصياش را انجام خواهد داد.
بنابراين رونالدو تا پايان 2013 تنها ميتواند در سه مسابقه شرکت کند که همه آنها بازيهاي خارج از خانه هستند. بازي تقريبا بياهميت مقابل کپنهاگن در ليگ قهرمانان اروپا، دو بازي خارج از خانه در پامپلونا و والنسيا؛ بازيهايي هستند که آنچلوتي بيشترين انتظار را از بازيکنانش دارد.
///////////
نویسنده خبر اشتباه کرده
رئال بعد از بازی با کپنهاگن با اوساسونا بازی داره و بعدش بازی برگشت کوپا هست
اونطوری که نویسنده گفته رئال این شکلی بازی داره (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- کوپا دل ری -- والنسیا ))
در حالی که اصلش این شکلیه (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- اوساسونا -- کوپا دل ری -- والنسیا ))
به هر حال تا بازی کپنهاگن نمیتونه بازی کنه !!! :n03:
آنچلوتی: مسی در رئال؟ خدا رونالدو را به ما داده است
ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، ادعا کرد حتی اگر فرصت خرید لیونل مسی را پیدا کند، این کار را انجام نخواهد داد؛ به این خاطر که کریس رونالدو را در تیمش دارد.
ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.
به همین خاطر، آنچلوتی اعلام کرد در صورتی که بخواهد تیمش را تقویت کند، ترجیح می دهد در پست دیگری بازیکن بخرد.
او به رادیو کاپیتال گفت:" اگر بخواهم یک بازیکن برای رئال بخرم، او مسی نخواهد بود. ترجیح می دهم در پست دیگری تیمم را تقویت کنم.
ما رونالدو را داریم؛ چه نیازی است به مسی؟ خدا، رونالدو را به عنوان یک هدیه به ما داده است."
البته سرمربی ایتالیایی به شوخی گفت که اگر باشگاه کاتالانی به دنبال فروش مسی باشد، می تواند با آنها تماس بگیرد.
" اگر بارسا بخواهد مسی را بفروشد، می توانند با ما تماس بگیرند."
goal.com/iran
صد درصد نقش کلیدی مسی رو نشون می ده اما از ی طرف هم نباید تیم نباید بازیکن محور باشه،به طوری که تاثیر توی نتیجه ی بازی داشته باشه!البته در تیم همه ستاره نیستن...نقل قول:
نشون دهنده ی بزرگی مسیه "