این که میلیتو و پالاسیو و همسیک و خیلیای دیگه رو نساختن عالیه؟این ضعیفترین چهره تاریخ پیس هستش به نظرم
بهترین چهره هم برا لام هستش بقیه واقعا افتضاحن
Printable View
این که میلیتو و پالاسیو و همسیک و خیلیای دیگه رو نساختن عالیه؟این ضعیفترین چهره تاریخ پیس هستش به نظرم
بهترین چهره هم برا لام هستش بقیه واقعا افتضاحن
فعلا نه احتمالا میاد تا یکی دو روز دیگه دیگه تا اخر هفته بازی میاد دیگه خودت میبینی :n19:نقل قول:
====
در ضمن دوستان یک نظر صد بار تکرار نکنن میبینی همش دو سه نفر خاص در مورد یه موضوعی مثلا چهره ها انتقاد میکنن هر موقع باز عکس میذاریم یا بقیه میذارن باز میان همون نظر تکراری رو میدن البته بگذریم که جالبیش اینجاست همونا هم طرفدار بازی گرافیک کارتونی (ف.ف) هستن :n09:
هنوز مستر لیگ از کریر مود فیفا ضعیفتر هست خیلی مخصوصا تو قسمت قرارداد ها
گرافیکش خوبه ولی بچه ها خداییش قیافه ی بازیکنا رو خیلی ضایع درست کردن اصن جالب نیست
من خودم طرفدار pes هستم ولی با دیدن این عکسا یکم ناامید شدم
امیدوارم یه پچی چیزی بدن درست بشه
حالا من امیدوارم گیم پلی راضی کننده باشه و کسل کننده نباشه !
اینا رو میشه یه جورایی تحمل کرد ، کافیه دو هفته بگذره ، کلی پچ میاد که میشه اینارو رو به راه کرد .
یکی لطف کنه چند تا عکس از بازیکنای ایرانی بذاره ببینیم با ایرانی ها چکار کردن
مطمئن باشم اینا چهره های واقعین؟
چهره ها به شکل عجیبی در این نسخه افتضاحه!!!!!!!!
همه از بیخ داغونن!! یعنی چی آخه؟
مگه اینا فوتبال واقعی نمیبینن؟
واقعا جاداره با تمام قدرت سرمو بکوبم به کفگیر!!! ای خــــــــدا!!!!!!
اون همسیک چرا 40 سال پیرتر شده؟
چرا موهای داوید لوییز مثل فنر میمونه؟! اون ماتا چقدر بد درست شده! اون پسره اسکاره؟! :n04: بعد میگن چرا خودکشی زیاد شده؟
رامیرس، هازارد،استاریج.... :n21:
تورس مثل مردنی هاست! سوارز فاجعه است!
اقا من با اجازه رفتم بمیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش: اتفاقا من از خود بازی خیلی خوشم اومده ، حداقل از فیفا بهتره ولی چهره ها...!
البته من از PES 4 به اینور هرسال دارم بازی میکنم و اصن سمت فیفا نرفتم ، چون به سلامت چشم های خودم بیشتر اهمیت میدم :n02:نقل قول:
هرکی میخواد فیفا بازی کنه باید قید چشماشو بزنه ، از بس گرافیک بالایی داره :n02: منو بکشی هم نمیرم سمت فیفا ، ولی خداوکیلی ازحق نگذریم
بدون تعصب به چهره ها نگاه کن آقای Greedy .... بعضی هاش خوبه مث کاکا و الشراوی و بنزما و . . . ولی بعضیاش انصافاً نمیشه تحمل کرد
یه نگاه به دی ماریا بنداز ! ما یه گدا داریم تو محلمون اصن مو نمیزنه با این :n02:
گیم پلی هم من دیدم ، خداوکیلی خیلی توی پاسکاری ها و چرخش ها بدکار شده ! دروازه بان اصن بلد نیست زاویه ببنده
ولی درعوض عکس العمل هاش موقع شوت و تک به تک خوبه .....
دفاع هم که مث همیشه هیچ نقشی در بازی نداره و مث آب خوردن دور خودش میپیچه
پرسپولیس میشه به صورت یه فایل تو بازی وارد کرد ؟
یعنی لازم نباشه پچ بگیریم فقط یه فایل لود شه تو بازی یه تیم وارد شه ؟
Pro Evolution Soccer 2014 PS3-DUPLEX را دانلود و بازی کردم
بعضی مواقع در محوطه جریمه 1 ثانیه افت فریم داره و تقریبا صحنه آهسته میشه!؟
با استقلال در سوپر استار ، رئال مادرید را 3-1 بردم!؟
هرچی در نسخه دمو نمیتونستم گل بزنم ، ولی در نسخه اصلی راهش را یاد گرفتم
هوش مدافع بالا رفته و دیگه مثل 13 نمیشه با یه پاس توی عمق از زمین خودت ، دفاع را جا گذاشت
پیتر چک هم خیلی سوراخه ، روی گل خوردن باشه ، تیم را آبکش میکنه!