من امروز اون پست رو اپدیت کردم..نقل قول:
ورژن007 رو نصب کن.. اون قبلی مولتی یوزر داشت فایلها قاطی میشد ضد حال ..
داخل این ورژن مولتی یوزر رو حذف کرده..
من امروز اون پست رو اپدیت کردم..نقل قول:
ورژن007 رو نصب کن.. اون قبلی مولتی یوزر داشت فایلها قاطی میشد ضد حال ..
داخل این ورژن مولتی یوزر رو حذف کرده..
دوستان رنگ سفیدش کاملا سفیده؟
عکس هایی که تو gsmarena دیدم روی گوشی مشکی هستش پشتش سفید.
اگه توضیح بدین ممنون میشم فردا میخام برای یه نفر بخرم.
نه عزیز فقط در پشتش سفیده
با کناره های گوشی منظورم لبه هاش هست
سلام دوستان یه سوال داشتم این گوشی قدمی نشده یعنی هنوز شرایط اجرای برنامه های جدیدی که میاد رو داره ؟ و آیا خواهد داشت؟
من میخوام این گوشی رو بگیرم آیا ارزش داره بیشتر هزینه کنم و آیفون 4S بگیرم یا هزینه ی اضافی هست؟ کلا گوشی آندرویدی خوب چی پیشنهاد میدید؟
اینم بگم که دفعه اول هست که میخوام آندروید رو تجربه کنم! و اصلا از شکل و قیافه ی گوشی های آندرویدی سونی که حروف الفبا رو داره باهاش میسازه خوشم نمیاد!
خوب میخواید اینو بگیرید. برای Nexus 4 صبر کنید
اگر هم فوری میخواید S3 انتخاب بهتریه
بنظرم بهترین انتخاب اس3نقل قول:
اگه اهل رام عوض کردن هم نیستی ال جی 4x میتونه گزینه خوبی باشه باتوجه به قیمتی که داره
سلام
دوستان میخوام عکس بک گراند گوشی کامل بیفته...برنامه ای هست برای این کار؟
Wallpaper wizardriiنقل قول:
سلام به دوستان ---
متاسفانه گوشی گالکسی نکسوس یکی از رفقا افتاد زمین و شیشه روش ترک های بدی برداشت --اما در کماله تعجب هم تاچ به خوبی کار میکنه هم ال سی دی
حالا دوستان تهرانی اگه یه لطف کنن و برن قیمت تاچ اصلی گالکسی نکسوس رو بگیرن خیلی خیلی ممنون میشم ازشون (میخواد اگه خیلی گرون نشه عوض کنه اگرم خیلی گرو ن باشه که بیخیال بشه همونجوری استفاده کنه )
ایشالله جبران کنیم
نقل قول:ممنون از شما دو دوست عزیز که پاسخ دادید.راستش زمان زیادی ندارم که بخوام صبر کنم برای Nexus 4 و همونطور که میدونید هم وقتی بیاد با قیمت های نجومی عرضه میشه در ابتدا!در مورد 4X هم زیاد خوشم نیومد.این S III صفحش زیادی بزرگ نیست؟ دوستان کسی تا حالا از دوربین دوم Galaxy Nexus استفاده کرده؟کیفیتش چطور بوده؟راستش این یه فاکتور خیلی مهم برای من هست چون تا یکماه آینده من دارم میرم استرالیا و میخوام از اون برای ارتباط با خانواده استفاده کنم. Nexus تا سه سال آینده گوشی هست که جوابگو باشه؟ اگه مدل های دیگه هم مد نظر دارید پیشنهاد بدید شاید تظرم عوض شد.نقل قول:
ممنون از همه :n12: