پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟نقل قول:
2003؟
Printable View
پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟نقل قول:
2003؟
سلام
نمدونم جای درستی دارم میپرسم یا نه، ولی بهر حال به شبکه مربوط میشه.
یکی از فامیلامون مودم وایرلس دارن که رو شبکه شون پسورد گذاشتن (WEP) منتها باز هم یک نفر داره از اکانتشون غیر مجاز استفاده میکنه،میخواستم ببنم اولا راهی هست که بشه فهمید چه کسی داره استفاده میکنه (مثلا اسم کامپوتر طرف مشخص بشه) دوم اینکه چجوری میشه امنیتش رو بالابرد و کاری کرد که کسه دیگه این نتونه غیرمجاز از شبکه شون استفاده کنه.
لطفا اگه این سوال مربوط به اینجا نمیشه بگین کجا باید بپرسم،چون چیزی پیدا نکردم
یا علی
ممنون
نهنقل قول:
ببین.
وقتی میخوایم مثلا فایل های share شده ی سرور رو به وسیله کلاینت ها ببینیم باید کلاینت رو به سرور وصل کنیم.
حالا در مورد ما وقتی با کلاینت ها میخواییم به سرور وصل شیم یوزرنیم و پسورد میخواد.
و ما این یوزرنیم و پسورد رو نمیدونیم. قبلا نداشت. نمیدونم چیکارش کردیم که الان داره. به نظرتون چجوری میتونیم یوزر نیم و پسورد رو بفهمیم.
در ضمن به سرور و تمامی شبکه دسترسی دارم.
ممنون
با سلام
من يه سوال داشتم
آيا مي شه بر روي يك كلاينت در شبكه دامين فايلي رو براي ديگران به اشتراك گذاشت(با فرض داشتن دسترسي هاي لازم )
چه کارهایی رو میتوانم انجام بدم تا سرعت شبکه کامپیوترهای گیم نت در بهترین حالت ممکن باشند و شبکه قدرتمند باشد!!! یعنی برای بازی کردن عالی باشند؟!
تا جایی که من می دونم در دو حالت یوزر و پس می خواد: 1- یوزرها روی دوتا سیستم متفاوت باشن (username ها)نقل قول:
2- permission های مربوط به فولدر share شدهجوری باشه که اجازه دسترسی رو به همه نده
انگار اگه یوزر guest هم روی سیستم غیرفعال باشه یوزر و پس می خواد اما مطمئن نیستم:13:
بله دوست عزیز میشهنقل قول:
سلام به همه
من دو تا سیستم رو شبکه کردم با کابل شبکه
و اینترنت رو هم شیر کردم
حالا راهی هست یا برنامه که بشه باهاش از یک سیستم اون یکی سیتم دیگه رو کنترل کرد ؟ مثلا صفحه دسکتاپ اون رو ببینی یا موس رو اون رو کنترل کنی
اگه اره لطف کنید اوموزش یا لینک ازش بدید
من سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
بله خیلی نرم افزار هست یکیش که کار باهاش هم خیلی ساده است team viewer هستنقل قول:
البته با remote desktop خود ویندوز هم میشه اما این نرم افزار راحت تره
فقط کافیه شما روی اون سیستم مقصد اجراش کنی برنامه رو و id و pass اش رو ببینی و بیاری توی برنامه سمت خودت وارد کنی فقط یادت باشه روی کامپیوتر مقصد نباید نرم افزار رو ببندی وگرنه نمی تونی وصل بشی
يعني چي كلاينت ISA باشن. لطفا بيشتر توضيح بديد.نقل قول:
يعني اون كارهايي كه من نوشتم و انجام دادم سيستمها را كلاينت ISA كرده بود يا خير؟
اگر كرده بود كه جواب نداد، اگر هم كه كلاينت كردن سيستمها چيزي غير از آن كارها بود كه لطفا بفرماييد چگونگي انجام آن را.
با سپاس.