نظرسنجی: چه تیمی قهرمان سوپرکاپ اسپانیا خواهد شد؟
سایت گل- بارسا و رئال فردا شب در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل هم قرار خواهند گرفت. دیدار رفت دو تیم در سانتیاگو برنابئو با تساوی 2-2 به پایان رسید. دیداری که رئالی ها در آن به مراتب نسبت به دیدارهای قبل نمایش بهتری داشتند اما در پایان نتوانستند با پیروزی از زمین خارج شوند. با این وجود نشان دادند که دیگر ترسی از حریف کاتالانی ندارند.
در چنین شرایطی، به نظر شما چه تیمی قهرمان سوپرکاپ اسپانیا خواهد شد؟ البته فراموش نکنیم که احتمالا گواردیولا در دیدار برگشت تیمش را با ترکیب کامل تری به میدان خواهد فرستاد.
گالیانی به دنبال جذب تیاگو آلکانتارا
سایت گل – آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان اعلام کرد این تیم مذاکراتی را با مدیر برنامه های تیاگو آلکانتارا انجام داده تا این بازیکن را به خدمت بگیرد.
میلان قصد دارد برای تقویت خط هافبک خود یک بازیکن با یکفیت به خدمت بگیرد و اکنون توجه خود را معطوف تیاگو آلکانتارا کرده است.این در حالی است که جووانی برانچینی مدیر برنامه های تیاگو اعلام کرده باشگاه بارسلونا هیچ برنامه ای برای فروش این بازیکن 20 ساله ندارد.
گالیانی می گوید:" با جووانی برانچینی مدیر برنامه های آلکانتارا که در ایتالیا تعطیلاتش را می گذارند مذاکراتی انجام دادم. اما او گفت بارسا این بازیکن را نمی فروشد."
آلکانتارا که اولین بازی خود را برای بارسا در ماه می انجام داد یکی از استعدادهای فوق العاده فوتبال اسپانیا محسوب می شود.
آخرین خبرها حاکی از این است که رم قصد دارد او را به صورت قرضی به خدمت بگیرد اما بعید است بارسا این بازیکن آینده دار خود را از دست دهد.
راسل خواستار پرشدن نیوکمپ در چهارشنبه شد
رییس باشگاه بارسلونا از هواداران تقاضا کرده است که روز چهارشنبه به نوکمپ بیایند و تیم را در بازی برگشت فینال سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید حمایت کنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تساوی 2-2 در برنابئو ، بارسلونا برای آنکه سومین سوپر کاپ متوالی اش را بدست آورد در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد. ساندرو راسل بعد از بازی گفت که :" می خواهم از تمام هواداران بارسا دعوت کنم که به ورزشگاه بیایند و تیم را حمایت کنند چرا که این بازیکنان استحقاق این حمایت را دارند ... هواداران می توانند کاری را انجام دهند که ما آنرا در تمرینات نمی توانیم بدست اوریم ".
راضی از تیم
بعد از اولین الکلاسیکو 12/2011 راسل ابراز داشت:" ما نتیجه خوبی گرفتیم و اثر خوبی از خود بجا گذاشتیم ... من از آنچه که دیدم بسیار راضی ام ... لازم است که بگوییم مادرید روزهای بیشتری را برای آماده سازی در اختیار داشته است ".
او همچنین به پپ گواردیولا بخاطر حفظ رکورد شکست ناپذیری اش در برنابئو در کسوت مربیگری تبریک گفت.
سسک ، یکی از ما
دیگر داستان مهم روز ، توافقی است که در کلیات انتقال سسک فابرگاس با آرسنال حاصل شده است ، ساندرو راسل گفت :" سسک یکی از ما است و من خوشحالم که او در حال بازگشت به خانه است . آمدن او تیم را قویتر می کند ". راسل در باره ی مذاکرات گفت:" ما آن مقداری را پرداخت کرده ایم که خودمان مایل به پرداخت بودیم ، نه بیشتر و نه کمتر ".
تصادف در راه بازگشت
در راه بازگشت از برنابئو اتوبوس حمل و نقل مدیران بارسا به یک سنگ مورد اصابت قرار گرفت . راسل در این مورد گفت:" این یک شوک بزرگ بود ... اما در تمام گوشه ها ، بیماران روانی وجود دارند . شکر خدا چیزی اتفاق نیفتاد و صرفا یک داستان مضحک بود ".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir
سسک فابرگاس: "این سخت ترین چالش زندگی ام بود"
سسک فابرگاس در مراسم معرفی اش گفت که "باشگاه رویای من را شدنی ساخت " و تاکید کرد که کاملا آماده است تا هر نقشی که به او واگذار شود را بر عهده بگیرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سالا پاریس نهایت هیجان حاکم بود . برگشتن سسک فابرگاس صرفا یک بازگشت به خانه نیست . هشت سال پس از ترک باشگاه به مقصد لندن ، سسک اکنون به خانه بازگشته است تا یک رویا را تحقق ببخشد . پیش از شروع به صحبت و جواب دادن سوالات مربوطه ، سسک فابرگاس با دهانی باز به عکس هایی که به نمایش درآمد خیره شد ، یک نمایش ویدئویی از عکس های فابرگاس در تیم های جوانا بارسا . او گفت :" با مشاهده این عکس ها انگار که من هرگز باشگاه را ترک نکرده ام ".
تشکر از باشگاه
تلاش صورت گرفته توسط باشگاه برای خریداری فابرگاس از نظر خود فابرگاس پنهان نمانده است . او مایل بود که از تمام کسانی که در این انتقال دخیل بودند تشکر کند . او بدینگونه قدردانی کرد :"مایلم از تمام افرادی که نقشی در این کار داشتند تشکر کنم ، از رییس ساندرو گرفته تا پپ گواردیولا که برای من بسیار مهم بوده اند". او همچنین مایل بود که از تیاگو آلکانترا که از پیراهن شماره 4 چشم پوشی کرد تشکر کند ، بنا به گفته سسک ، تیاگو به او افتخار داده است .
بزرگترین چالش
سسک فابرگاس با ایده هایی کاملا روشن اظهار داشت:" آماده ام تا هر نقشی که به من واگذار شود را بر عهده بگیرم . من مسیر دشوارتری را انتخاب کرده ام اما این برای من ارزشمندتر است ". او همچنین توضیح داد که " آمدن به بارسا و سبک و سنگین کردن سایر گزینه ها سخت ترین چالش زندگی ام بوده است" . هدف نخست او ، با این حال ، افزودن اندکی به پیشرفت تیمی است که در حال حاضر بهترین تیم دنیا است .
شماره 4 جدید بارسا خیلی روشن اظهار داشت که " تا خروج آخرین قطره عرق از بدنم برای بارسا جانفشانی خواهم کرد" و اینکه هرگز و حتی در زمان دور بودن از بارسا " عشق بارسا را از سرم بیرون نکرده ام".
یک رویایی تابستانی
فابرگاس گفت:" بارسا رویای من را جامه عمل پوشانده است و من تنها امیدوارم که کسی هرگز تاسف این انتقال را نخورد ". او اضافه کرد ، امروز ، با پیوستن به بارسا " یک بار سنگین روانی از روی دوشم برداشته شده است " . او همچنین افزود:" شما می توانید از روی چهره ام بفهمید که چقدر خوشحال هستم ". با وجود این ، فابرگاس کاملا آگاه است که برخی افراد انتظارات و مطالبات مضاعفی از او خواهند داشت .
آرسن ونگر ، مثل یک پدر
فابرگاس گفت:"در اینجا تصوری منفی در مورد ونگر وجود دارد ، اما من می توانم به شما اطمینان دهم که این درست نیست ، برای من او جایگاهی ویژه دارد و همانند پدر دومم است چون که او همه چیز را در جهان فوتبال به من داده است ". او همچنین گفت که اگر او امروز بازیکن تیم اصلی بارسلوناست بازهم به لطف ونگر است ".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir