من بازی میکنم 4 رو
Printable View
من بازی میکنم 4 رو
تو تا بازی -- شده برا سگا هست که با مبدل اجرا میشه و دومیه تکامل یافته اولیه هست و توصیه میشه. میدل هم همراهشونه:نقل قول:
ultimate mortal kombat 3 ---- 1993:
ultimate mortal kombat 3 trilogy:کد:http://mehrdadpotter.persiangig.com/UMK3/Ultimate%20Mortal%20Kombat%203,%20Hack%20(1938).zip
اینم عکس صفحه انتخواب کاراکتر در دومیه :کد:http://rs542.rapidshare.com/files/143246821/Emulador_Megadrive__sega__Dgen___Ultimate_Mortal_Kombat_3_Trilogy_Rom.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولینه صفحه انتخواب کاراکترش بهم ریختس و اصلا برا برقیه صورت وجود نداره و عیب هستند.
ممنون
اگه از این -- شده ها بازم جایی دیدین معرفی کنید
از اینا که تعداد کاراکتر هاش زیاده
بنظر جالب میان.
مثلا zoe ها متفاوت یا کاراکتر های متفاوت و همچنین اگر بشه فینیش های متفاوت!
فکر کنم خحودمون هم بریم تو کار ادیت بتونیم چیزای جالبی اضافه کنیم.
آقا این دومی کار نمیکنه.(برای حالت دو نفره)
تا صفحه انتخاب میاد وقتی انتخاب میکنی صفحه سیاه میشه دیگه چیزی نمیاد!
مشکل از Emulator چون یه بازی دیگه رو هم کهباهاش تست کردم همین مشکل رو داشت.
با Emulator
Fusion هم اجرا نمیشه اصلا.
از این مبدل استفاده کن:کد:http://umk3.hacking-cult.org/gens32.zip
نقظه ضعف موتارو ضربات هواییهنقل قول:
نه عزیز این ربطی به سکتور نداره کلا موتارو به نظر من از شئوکان قوی تره چون هیچ جادویی بهش اثر نمیکنه
برای مثال اگه با رین رعد و برق بزنید می خوره تو سر خودتون یا با سایرکس تور بندازید یا با ساب زیرو یخ بزنید بر میگرده به خودت
و فقط میشه موتارو با تکنیک کمبو کشت (مشت و لگد ) من بیشتر میپرم از بالا با لگد تو سرش اما باید ازش فاصله بگیرد سریع چون اگه 2 بار شما رو بگیره تموم فرت شدید
من بار اول که با موتارو جنگیدم(بچه بودم) به راحتی شکستش دادم اما شائوکان زودی منو کشت
از نظر داستانی هم بخوای حساب کنی شائوکان به خاطر بلعیدن 6 میلیارد روح انسانهای روی زمین دیگه تبدیل به یه ابر قدرت شده :31:
کارکترهای مورتال کامبت 2011 که تا الان تائید شدند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] only Sub-Zero
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سایتی که این عکس هارو گذاشتی اجازه نمیده عکس ها بیرون از خود سایت لود بشه!
همشون یه چیز نشون میدن.
عکسهارو دانلود کن و خودت آپ کن.
ممنون که یاد آوری کردی بفرمایید اینم عکس کاراکترهای 2011که تا الان تایید شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
البته فکر میکنم میتونستن بهتر هم درست کنن.
فقط این فینیش هاشون خداکنه زیاد باشه و قشنگ!
انقدر فینیش تکراری زدیم خسته شدیم.
اون مورتال -- شده رو هم که بازی میکردم دیدم نصف فینیش ها رو از خودشون در اوردن و خیلی مبتدیانه است!
مثلا یکی از فن های عادی باراکا رو برداشتن گذاشتن فاتالیتی سه!فقط یه ذره طولانی تره.
=======
این مبدل اصلا بازی رو اجرا هم نمیکنه و ارور dont send میده.نقل قول: