من امروز خریدمش 3000 تومن ..نصب میکنم خبرشو میدم که ماله من چطوره
Printable View
داداش این دوستمون کارش درسته... ایشون گفتن نسبت به دمو خیلی افت گرافیک داشته! راست هم میگه تو تصاویری که گذاشته حتی چشم دوستمونخوب معلوم نیست چه برسه به......نقل قول:
خیلی حال میده :دی
اوه اوه چه خبره:دی
خوب با تشکر از AlexMercer عزیز که اون لینک مقایسه بین Low و Ultra رو قرار دادن...
مهدی جان تفاوت زیاده، باید یه کم دقت داشته باشی، چون بازی روی Low هم زیباست این طوری حس میشه.نقل قول:
تفاوت هایی که من احساس کردم:
1- سایه پردازی؛
در Ultra سایه ها بسیار زیبا تر و طبیعی تر هستند، کاملا Soft Shadow این جا احساس میشه.
همچنین Ambient Occlusion قدرتمند در Ultra خودنمایی میکنه...
2- Draw Distance؛
در بعضی عکس ها کاملا تفاوت قابل توجهه، آبجکت ها و سایه ها در دور دست رو اگه مقایسه کنید متوجه میشید.
3- در بعضی عکس های Ultra یه حالت گرد و غبار مانندی وجود داره که در Low مشاهده نمیشه.
4- 100 درصد در Volumetric Light ها هم تفاوت بسیار دارن که متاسفانه در عکس ها از منابع نور عکسی وجود نداره...
5- در عکس ها، تخریب پذیری، Motion Blur، و موارد دیگه ای که در موقع بازی کردن بهشون توجه میشه، وجود ندارن... (از عکس این تفاوت ها معلوم نیستن و باید Video باشه:دی)
در کل عنوانیست که از نظر گرافیکی بسیار بسیار قدرتمنده، منتظر یه بررسی کامل از طرف من باشید.:20:
پیروز باشید.
والله خیلی سبکتر و راحتتر از crysis 2 اجرا میشه و لگ که اصلا نداشتم...نقل قول:
ولی باگ, مگه میشه EA بازی بده و باگ نداشته باشه؟!!!
ولی باید گفت که خیلی کم بوده و چندتا چیز جزئی بوده مثل وقتی که از روی ساختمونها اولین level یازی میپریدی انگار که یه تیکه چوب رو از یه جا پرت میکردی یه جای دیگه اگه منظورم رو بگیری...
transaction ها هم فقط مخصوص کسایی هستش که میبینی وگرنه خودت عین بازی های 10 سال پیش عمل میکنی...
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
حرف عرفان جان هم فوقالعاده صحیح هستش...:10:
باید بگم که بهترین نورپردازی هستش که تا حالا دیدم...:31:
بابت ویدیو هم باید بگم که ترافیک adsl چیزی ازش نمونده که بخوام 300-200 مگ آپود کنم واستون و گرنه این کارو میکردم... شرمنده...:11:
عزیز من که گفتم از همون اول... گرافیکش اون چیزی که انتظار داشتم و تو دموها بود,نیست...نقل قول:
از کجا خریدی ؟نقل قول:
هیچ کی جواب منو نمیده :41:
دروغ میگهنقل قول:
بزار اول کرکش بیاد بعد همه جا پر میشه
دروغی در کار نیست، رفیق خودم 1هفته پیش از رپید دانلود کرده بود(اکانت داره) امروز زنگ زدم بهش گفت: کرک از دیروز پخش شده تو نت، فردا بیا ببر حاضره.نقل قول:
خوب این کاملا صحیحه، اون چیزی که شما در تریلر ها میبینی به طور حرفه ای Edit شده، و گلچینی از بهترین قسمت های بازی از جنبه های متفاوت هست...نقل قول:
عزیز من که گفتم از همون اول... گرافیکش اون چیزی که انتظار داشتم و تو دموها بود,نیست...
من هم امروز ببینم میتونم بازی رو بگیرم یا نه، دیگه نمیتونم تحمل کنم!!! :19:
البته حرف تو رو هم قبول دارم که احتمالا بازی توی low هم باید خیلی خوش ساخت باشه که تفاوت اصلا فاحش نیست ولی منظور من اینه که ما داریم فرق بین ultra و low رو بررسی میکنیم و توی بعضی از عکسها اصلا اون عظمت تفاوتی که انتظار میرفت وجود نداره!!!
مثلا این عکسها:محتوای مخفی:
البته نمونش زیاده توی این سایت و همین طور که گفتم خودت از AA فاکتور بگیری دیگه به قول خودت غیر از چند سایه زنی نرم تفاوت آنچنانی مشاهده نمیشه!
ضمنا من توی هیچ کدوم از این عکسها تسلیشن خیلی خاصی ندیدم که کمی برام تعجب برانگیز بود!!!
ولی فکر کنم سرآخر باید صبر کرد تا یه حرفه ای مثل خودت تست و بررسی کنه تا معلوم شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]