سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!
Printable View
سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!
سلام دوستان
من یه تلویزیون مدل UA46ES7700 دارم. همه چیز خوب پیش میرفت و باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه چند روز پیش یه دفعه گفت بروزرسانی کن و منم از روی بی تجربه گی بصورت آنلاین اینکارو کردم و الان Smart Hub تلویزیون وصل نمیشه و کلا صفحه Smart مشکل داره. مثلا اینکه بروزرسانی نرم افزارها انجام نمیشه و browser کار نمیکنه و وارد samsung apps هم نمیشه. اولا فکر میکردم اینترنت ف - ی - ل - تر شده و به همین دلیل وصل نمیشه اما بعد از ورود به منو مخفی متوجه شدم شماره مدل تلویزیون رو UA46ES7500 زده و به عبارتی Firmware به مدل دیگه رو روی این مدل ریخته. فکتوری ریست و ..... هم انجام دادم اما بر نمی گرده. کسی میدونه باید چکار کنم؟ آیا فایل Firmware قبلی رو میتونم پیدا کنم از جایی؟ لطفا F1 :n15:
نه مدل رو درست نوشته. 7770 ایران همون 7500 جهانی هست. شما هم یه بار اسمارت هاب رو ریست کن و بعدش بذار کامل آپدیت بشه احتمال زیاد مشکل حل میشه.نقل قول:
برای ریست اسمارت هاب برو توی اسمات هاب و دکمه آبی (D) رو بزن و پسورد اگر خواست 4 تا صفر بزن. تو منوی مخفی هم دستکاری نکن که پشیمونی میاره.
سلام.من يك 46d7770 دارم.قبلا صفحه كليدش (در مرورگر و اسمارت هاب) فارسي هم داشت.(عكس كره زمين كنار صفحه كليد بود كه وقتي ميزدم هم زبان عوض ميشد هم ميتونستم حالت صفحه كليد رو عوض كنم.) ولي اخيرا كه نگاه كردم ديگه اون كره رو نداره و نميشه زبانش رو عوض كرد.نميدونم از آپديته يا نه.من فقط يكبار آپديت كردم و بعد از اون آپديت رو از داخل منو مخفي قفل كردم.با هيچ قسمت ديگه مشكلي ندارم.راهي هست صفحه كليد قبلي رو بيارم.ممنونم.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون،کاری که گفتین رو انجام دادم. وقتی دکمه آبی میزنم هیچ اتفاقی نمیافته، روی smarthup رفتم و تنظیم مجدد رو زدم اما باز هم تغییری نکرد همونطوریه، جالب اینجاست که تمام نرم افزارهای اسمارت هاب پاک شدن مثل angry birds, camera, skype , وقتی روی browser میزنم هم مشکل داره، مینویسه بروزرسانی اما چند ساعت هم صبر کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ....نقل قول:
براوزر به هر حال باید بروزرسانی بشه. چون میزان آپدیتش زیاده ممکنه یک ساعت طول بکشه که با این وضعیت اینترنت ما وسطش ممکنه قطع بشه و همه کارا به هم بریزه. تو ساعات مختلف تست کنید تا بالاخره آپدیتش تکمیل بشه.نقل قول:
درست شد ممنون از راهنماییتون :-)نقل قول:
دوستان ما یه تلویزیون سامسونگ داریم که گیرنده دیجیتال داره و فقط یه آنتن سرخود بهش وصل کردیم که کانال ها رو زیاد خوب نمیگیره ولی وقتی میرم تو قسمت تنظیم دستی و سرچ کانالهای دیجیتال میزنم تمام کانال ها رو میاره به چه کیفیتی ولی شبکه های 1 تا 5 رو نمیاره اشکالش چیه؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. فکر میکنم مشکل از آنتنه چون شبکه ها روی فرکانسهای مختلف پخش میشن و در بعضی مناطق بعضی فرکانسها ضعیفتر هستند و نیاز به آنتن قویتر دارن.
با سلام من یک ال ای دی 7770 دارم خواستم پسورد وای فایش رو بدونم