من گوشی رو روت کردم و defy2ndinit رو هم نصب کردم و اجرا کردم و رفتم تویه منوش . اما اونجا فایل update.zip رو انتخاب میکنم بعد چند ثانیه aborted میزنه . یعنی میتونه مشکل از فایل باشه که دانلود کردم !!؟؟
چونکه 93 مگابایت رو حدود 4ساعت طول کشید تا دانلود کردم با چیز پی ان .
الانم اومدم کافی نت که دوباره cm7 رو دان کنم نشد . سرعت کافی نت هم جواب نداد . :2:
یه بنده نیکوکار گیر میاد که این رو تو 4share آپ کنه چون اونجا دانلود کردن راحت تره . یا اگر دانلود کرده ایمیل کنه برام به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
روت کردنش هم با این ورژن 1.9.1 خیلی راحت شده . چون قبلا" به sdk هم نیاز بود . اما الان نه .
مهران
برای روت کردن فقط برنامه رو بگیر و روی کامپیوتر نصب کن . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و برنامه سوپر وان کلیک رو اجرا کن .
برنامه شروع به کار میکنه ......
بعد یک جا استپ میشه و مینویسه waiting for device یعنی در انتظار گوشی . الان باید شما بری تو منوی تنظیمات setting ----- applications ----- development و تیک مربوط به usb debugging رو فعال کنی یا روشن کنی .
بعد از چند کامپیوتر گوشی رو میشناسه و بعدش برنامه سوپر وان کلیک روی کامپیوتر به روت کردنش ادامه میده و تمام میشه . و در آخر میخواد که برنامه superuser رو هم نصب کنه که تایید میکنی و تمام میشه .
خیلی راحته .
فقط موتورولا درایور رو قبل از این کارا نصب کن از همون آدرس که بهت گفتم قبلا"