فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!نقل قول:
یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن
Printable View
فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!نقل قول:
یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن
خوشبختانه برا من تو این 3 ماهی هنوز هنگ نکرده:5:نقل قول:
ویندوزمم از یه سایتی(32 بیتیه آپدیت may) دانلود کردم ، خیلی خوبه
بازی نصب و تستش کن ، من اوایل روزی 5-6 ساعت بدون کولپد بازی میکردم(اونم تو تابستون:27:) آخ نگفت:8:
فکر میکنم لپ تاپ هایی که از اثر انگشت بجای پسورد استفاده میکنن یه سنسور مخصوص اینکار دارن که برا ما نداره:46:نقل قول:
اما شما با نصب یه برنامه میتونید از تشخیص چهره بجای پسورد استفاده کنید، برنامشو با یه سرچ ساده تو گوگل میشه پیدا کرد
روی آیکون NETWORK در تسک بار(کنار ساعت) یه بار کلیک کن اگه شبکه ای در دسترس باشه در نشون میده و دکمه connect هم با کلیک روی اون شبکه نمایان میشه:46:
زیر لپ تاپ یه برچسب زده که تمام مشخصاتش رو نوشته اما این کاراکتر هایی که سایت ها بعد از اسم لپ تاپ ها بکار میبرند وجود خارجی نداره و فقط مربوط به رده بندیه که اون سایت انجام داده ، فرضا یه کانفیک از خودش A و یکی رو B نامیده که وقتی شما ازش خرید میکنی مجبور نباشی دونه دونه ی قطعات اون کانفیگ رو نام ببری:31:
من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟
چند روز پیش یه چیزی فهمیدم گفتم با بقیه به اشتراک بزارم: بازی کرایسیس روی ویندوز7، نسخه 64بیتی اجرا نمیشه! یعنی از معدود بازیهاییه که دو تا نسخه 64 و 32بیتی داره و از اونجایی که بازار ما خیلی خر تو خره و اکثرا 32بیتی استفاده میکنند تقریبا همه نسخه های توی بازار 32بیتی هستند. حالا دو راه وجود داره که یا نسخه 64بیتی رو دانلود کنید و یا کرک 64بیتیش رو...!
بله درسته!! اصطلاحا فروشندگان بهش میگن اکتیو کردن!! برای همینه وقتی یه لپتاپ با ویندوز اورجینال میخواید بخرید فروشنده روشنش نمی کنه برای تست!! میگن چون باید اکتیو بشه نمی تونم صرفا برای دیدن شما روشنش کنیم!! هرچتد نیازی نیست توی ویندوز برن و فقط توی بایوس برن حل میشه اما بهونه ایه که میارن :31:نقل قول:
مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟
منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما :19: تیکه ی خفش :5: اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر :31: واقعا عذاب آوره!!!! نه؟ :41:نقل قول:
بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)نقل قول:
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی:46:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
شما یه dvd ویندوز خوب پیدا و نصب کن، این هنگ ها اکثرا مشکل ویندوزه:46:نقل قول:
ميگم شماها كه ويندوز خودتون نصب كردين همه از همين ويندوزاي كرك شده نصب كردين نه؟؟؟
دوستان احيانا سايت يا شركت خاصي واسه ويندوز سون مدنظر داريد كه مثلا ويندوز مال اون شركتو تهيه كنيم بهترة؟؟؟ يا فرقي نميكنه!!از همين معموليايه توي بازار؟؟/ ازين 1500 ،، 2000 تومني ها؟؟