یعنی نمیشه هیچ کاری کرد..!!
آخه من قبلا از پیشگامان adsl میگرفتم..هم برای خونه هم برای مغازه..یوز 512 مغازه توی خونه که براش 128 گرفته بودم استفاده میکردم باسرعت بالا..همون 512..!!!
فکر کنم راهی باشه...!! با تغییر مک مودم درست نمیشه؟
Printable View
یعنی نمیشه هیچ کاری کرد..!!
آخه من قبلا از پیشگامان adsl میگرفتم..هم برای خونه هم برای مغازه..یوز 512 مغازه توی خونه که براش 128 گرفته بودم استفاده میکردم باسرعت بالا..همون 512..!!!
فکر کنم راهی باشه...!! با تغییر مک مودم درست نمیشه؟
کسی نیست....؟
بعله بنده هم با پارس همین کار رو میکردم چون سرعت باز بود ولی مخابرات سرعت رو محدود کرده نمیشه.نقل قول:
ممنون..اگر راحتی پیدا کردید حتما توی این تاپیک بزاری
دوستان یه سوال : با کارت نظام مهندسی یا نظام پزشکی میشه سرعت 512 kb گرفت ؟
سلام . دوستان . خواب اینکه بتونید 512 بگیرید رو ذهن خودتون بیرون کنید .
من دوستم باباش قاضی هست. کارت باباش رو برد 256 بهش دادن .
تازه سرعت 256 اون از 128 سپنتا من پائین تر بود .
من با 16تا20 دانلود می کنم اون با 9-12 !!!!
مخابرات تنها و تنها برای وبگردی خوب است .
سلام دوستان
منم امروز رفتم و تو مرکز ایتلله ایروانی چهاردانگه ثبت نام کردم نهایت یک هفته دیگه بهم تحویل میدن صبر کنید ببینیم چطوره؟؟؟
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
ولی اونجا که من رفتم زیاد سخت نمیگرفتن گفتم بالای 128 میشه گرفت گفتن بله مشکلی نداره حالا من موندم با این چیزایی که شما میگی؟؟؟؟
تو خود شهر تهران مشکل داره نمیدن به این راحتی:دی×نقل قول:
ولی اونجا که من رفتم زیاد سخت نمیگرفتن گفتم بالای 128 میشه گرفت گفتن بله مشکلی نداره حالا من موندم با این چیزایی که شما میگی؟؟؟؟
یک هفته؟!!! چه خبره؟! برای من که 4-3 ساعت بیشتر طول نکشید.نقل قول:
جالبه!آخه من 128 دارم سرعت دانلودم از 17 18 پایین تر نمیاد چند روز دیگه میرم 256 سفارش بدم..خدا کنه سرعتش 35 به بالا باشه!نقل قول:
من دوستم باباش قاضی هست. کارت باباش رو برد 256 بهش دادن .
تازه سرعت 256 اون از 128 سپنتا من پائین تر بود .
من با 16تا20 دانلود می کنم اون با 9-12 !!!!
مخابرات تنها و تنها برای وبگردی خوب است .