بله حرفشون راسته چون تو سایت خود ایرانسل هم نوشته در صورت استفاده بیش از حد سرویس محدود میشه ولی هیچ وقت با صراحت نگفتند که حجم واقعی چقدره.نقل قول:
Printable View
بله حرفشون راسته چون تو سایت خود ایرانسل هم نوشته در صورت استفاده بیش از حد سرویس محدود میشه ولی هیچ وقت با صراحت نگفتند که حجم واقعی چقدره.نقل قول:
دوست عزیز موقعی که شما شارژ میکنی باید صبر کنی تا به شما حجم نامحدود داده بشه . و اگه زود تر استفاده کنی مصرف ازاد حساب میشه ! یعنی هر 1 گیگ 10 هزار تومان . تو قسمت اینترنت همراه هر موقع عدد اومد یعنی سرویس حجم بهت داده . من خودم 1 مگ نامحدودم ماه پیش 185 گیگ اینا دانلود کردم این ماه نه محدود شدم نه چیزی ! پس هرچقدر دلت میخواد دانلود کن :11:نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااا..... چی کار کنم؟؟؟
1362 تا پست رو خوندم آخرش هم به نتیجه ای نرسیدم. آخه من چی کار کنم بالاخره وایمکس بگیرم یا ADSL ؟؟؟:41:
اینقدر وضع مالیم افتضاحه که توان ریسک ندارم...
دوستان سلام ....
من میخام وایمکس ایرانسل رو بگیرم البته بامودم کله قندی (زرد رنگ ) میخواستم بدونم هزینه مودم با یک ماه اشتراک با سرعت 128 چند میشه ....
چند وقت پیش مودم مجانی میدادن الان هم همینطوره (البته مودم کله قندی رو میگم)
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ... ممنون میشم ...
مشخصه اگه میتونی ADSL بگیر 100% بهتره و ریسکش کمتره.نقل قول:
دیگه مودم کله قندی ندارند.نقل قول:
[HTML]http://wimax.irancell.ir/[/HTML]
نقل قول:
سلام
شما که میتونی ADSL بگیری به نظر من ADSL بگیر چون وایمکس ریسکش بیشتره به دلیل اینکه به منطقه شما هم بستگی داره . دوستانی که میگن سرعتشون خوبه حتماً تو منطقه اونها آنتن خوب میده و دلیل نمیشه که سرعت شما هم خوب باشه . البته نمیگم که وایمکس خوب نیست ممکن شما بگیری سرعت عالی باشه ممکن هم هست بگیری بدرد نخور باشه معلوم نمیکنه .
ولی به نظرم شما که میتونی ADSL بگیری همین ای دی اس ال رو بگیر .
یعنی چی....!نقل قول:
ارزونترین مودمشون چیه ....
مثل اینکه ایرانسل دیگه مودم داخلی نمی فروشه . امروز که رفتم سایت وایمکس دیدم ارزون ترین مودم یکی مودم وای فای و یکی هم مودم یو اس بی که فکر کنم جدید آورده که هر دو قیمتشون 000'999 ریال یا همون 100 هزار تومان است .نقل قول:
wimax.irancell.ir
موفق باشید .
پس با این حساب با قیمت شارز یک ماه و مودم حدود 150 تومن میشه .... درسته .....!
پس بیخیال بشم چون با این سرعت اصلا ارزش نداره ....
من شیرازم امکان نداره مثلا چند تا تهش تو انبار داشته باشن ....