نقل قول:مدل دقیق اینهf117 fx/b,hکامپیوتر شرکا شماره تلفن 7655919و7655920
اینم سایتش که فکر کنم اونجا خبری از این نباشه چون من این و دارم از روی لیست قیمتش که گرفتم می خونمگارانتی فکر کنم نیکام هست بازم باید بپرسینکد:www.shorakacomputer.com
نقل قول:مدل دقیق اینهf117 fx/b,hکامپیوتر شرکا شماره تلفن 7655919و7655920
اینم سایتش که فکر کنم اونجا خبری از این نباشه چون من این و دارم از روی لیست قیمتش که گرفتم می خونمگارانتی فکر کنم نیکام هست بازم باید بپرسینکد:www.shorakacomputer.com
منم قیمتش و دارم نمایندگی ایران رهجو تو مشهد میده 1650000.نقل قول:
راستی این f117 که تصویرش full hd نیست چرا به 115 ترجیه می دین و چرا اینقر اختلاف قیمت دارن با هم
خوب 1200 مطمینی سایتشو داری یا ادرس فروشگاه و...ممنون میشمنقل قول:
عجیبه چرا فقط ایران رهجو f116 داره هیچ شرکت دیگه ای وارد نمیکنه ! آخه بقیه مدلا رو مثل f115 همه دارند و با گارانتی های مختلف . کسی تاحالا از ایران رهجو خریده ؟ گارانتیش چطوره ؟
فول اچ دی هست . :31: .نقل قول:
یه چک بکنید .
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:39 AM ----------
F116 دو مدل داره .نقل قول:
F116FG که مخصوص خاورمیانه و آفریقا هست و همونی هست که ایران رهجو داره .
F116FX که برای کل جهان هست و فعلا پیدا نمیشه تو ایران .
موفق باشید .
این گارانتی یکی از معتبر ترین گارانتی های بازاره.تو همین انجمن هم یکی از دوستان با این گارانتی خریده بود و خیلی ازش راضی بود.:46:نقل قول:
ای بابا fg باشه که به درد نمیخوره که باز اونم 5400 هست دیگه . من فکر کردم ایران رهجو FX داره !
موافقم .نقل قول:
سونی در ایران نمایندگی داره .
علتش هم اینه که سونی ماله ژاپن هست و ژاپن هم ایران رو تحریم نکرده .
سایت خاور میانه سونی رو هم که شماهده کنید بخش زبان فارسی داره که به سایت فارسی سونی یعنی sony.ir میره و در این سایت تنها نمایندگی نوت بوک های سونی ایران رهجو معرفی شده .
ولی ارزش خرید نداره چون خیلی گرون میده و یه سری قابلیت رو هم مثل کیبورد بکلایت نداره .
به نظر من امرتات بهتره .
امرتات از امارات وارد میکنه و اگر که نوت بوک شما خدای نکرده خراب بشه به امارات میره و اونجا تعمیر میشه و دوباره برمی گرده .
البته امرتات چون از گارانتی بین الملی سونی استفاده میکنه یک سال بیشتر گارانتی نمیکنه .
ولی ایران رهجو چون خودش تعمیر کار داره تو ایران 3 سال گارانتی می کنه .
موفق باشید .
اون دوستانی که f115گرفتن چرا یه رویو کامل ازش نمی زارن
لفا:19: