سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟
جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟
جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1:با توجه به مقاومتی بودن حساسیت خوبی داره و کاملا راضی کننده هستش.نقل قول:
در کل نباید انتظار تاچ خازنی رو از ال سی دی این گوشی داشته باشی.
2:اگه محافظ هم بندازی حساسیت به هیچ وجه پایین نمیاد.محافظ چسبوندن روی گوشی یه امر سلیقه ای هستش عزیز ولی در کل باعث میشه روی ال سی دی خش نیوفته.
3:ببین دوست عزیز لجند سیستم عامل آندروئید داره و n900 هم سیستم عامل مائمو داره به نظرم هر سیستم عاملی واسه خودش یه مزایایی داره.
ولی در کل هنگ و ... در این گوشی دیده نمیشه و سیستم عامل روانی داره.البته سی پی یو گوشی هم یکی از بهترینهاست و عملکرد عالی داره.
4:تا 1.5 فکر کنم میشه اورکلاک کرد ولی با اورکلاک کردن هم پدر باطری در میاد و هم گوشی زودتر کاراییش رو از دست میده.در کل پیشنهاد میکنم اگه خریدی اورکلاک نکنی چون سرعت خودش قابل قبوله.
5:n900 بنظرم برای بازی ساخته نشده و یه گوشی اینترنت تبلت هستش البته بازی براش کم نیست ولی در کل برای بازی ساخته نشده ولی در عوض برنامه های خیلی جذاب و کاربردی داره و به نظرم اینترفیسش فوق العاده جذاب و دوست داشتنی هستش.
حتی با عوض کردن تم تو گوشی گوشی اینترفیسش از این رو به اون رو میشه.
من الان یک سال n900 دارم ولی هنوز از اینترفیسش خسته نشدم.(اگه طریقه کار کردنش دستت بیوفته واقعا خوشت میاد)
6:یه برنامه فکر کنم اومده که میتونی تو حالت عمودی هم استفاده کنی که الان یادم نیست.
ولی بصورت پیش فرض تو حالت dial و web بروزر چند تا برنامه دیگه میتونی تو حالت عمودی باهاش کار کنی.
7:تو روز هم فیلمبرداری و هم عکاسی مطمئن باش راضیت میکنه و کیفیت خیلی خوبی داره.
8:نخیر اجرا نمیشه.
در کل انتظار اینو نداشته باش که n900 به میگو آپدیت بشه.اگه آپدیت هم بشه یه سری باگ خواهد داشت که ارزش آپدیت رو نداره.
یعنی به درد نمیخوره:41:نقل قول:
سلام به تمام دوستان. میخواستم ببینم چطوری میشه مدت زمان هر مکالمه در N900 ببینم . در گوشی های سمبین بخش log کامل نشون میداد. اما ظاهرا در N900 فقط در بخش calltimer بطور کلی جمع تمام تماس های دریافتی و گرفته شده رو نشون میده.البته 2 تا نرم افزار هم مربوط به ارشیو مکالمات هم نصب کردم به اسم extended call log و glogarchive . هر دو این نرم افزار ها کامل هستن اما هیچ کدوم زمان مکالمات رو نشون نمی داد. خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل وجود داره یا آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟
سلام.
میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟
اگه بتونی شیر کنی بله میشه :46:نقل قول:
بله دوست من ، شما ابتدا باید یک کانکشن Ad-hoc در قسمت کانکشنهات بسازی و به کارت شبکه وایرلست هم IP بدی و DNS اون رو هم روی 4.2.2.4 , 192.9.9.3 تنظبم کنی . سپس میری روی کانکشن ADSL و اونو شیر میکنی با کارت شبکه وایر لس اگر هم کانکشن اینترنت نداری و مودمت Auto Connect هستش میری و Local Area Connection رو با کانکشن وایرلس شیر میکنینقل قول:
سپس روی گوشی یک کانکشن وایرلس میسازی ( در گوشیهای نوکیا در قسمت Destination و یا مقاصد ) اون کانکشن رو در قسمت تنظیمات پیشرفته بهش یه IP از رنج کارت شبکه وایرلست میدی Gateway رو IP کارت شبکه وایرلست میدی و DNS ها رو هم دقیقا مثل کارت شبکه وایرلست میدی
اونقت ابتدا کانکشن Ad-hoc رو در سیستم کانکت میزنی سپس میروی روی گوشی و اون کانکشنی که ساختی رو کانکت میکنی
چرا من دارم
کلا گوشی جالبیه
با همه گوشیا فرق میکنه :31:
:8:
:18:گروه خبری GSM: مژده به دارندگان گوشیN900از این پس می توانند بر روی گوشیخود 2 سیستم عامل داشته باشند.تیم توسعه دهنده Meego از ارائه آپدیت جدید این سیستم عامل خبر دادند که با استفادهاز آن می توان 2 سیستم عامل را روی گوشی N900 تجربه کرد.این آپدیت هم اکنون در سایت Meego موجود است اما خبر بد این است که هنوز باگ هایقبلی این سیستم عامل بر طرف نشده است.