صبانت برای من 5 روزه انجام داد شبا سرعتش زیاد بالا نیست بین 8 تا 15 کیلوبایته ولی روزانه 128کیلوبیت رو همیشه بهم داده . سرعت 512 یا 1 مگ رو هم اگه واقعاً بدن بنظر میاد شرکت خوبی باشه . در ضمن نصب و راه اندازیش هم 10 تومنه که نسبتاً خوبه
Printable View
صبانت برای من 5 روزه انجام داد شبا سرعتش زیاد بالا نیست بین 8 تا 15 کیلوبایته ولی روزانه 128کیلوبیت رو همیشه بهم داده . سرعت 512 یا 1 مگ رو هم اگه واقعاً بدن بنظر میاد شرکت خوبی باشه . در ضمن نصب و راه اندازیش هم 10 تومنه که نسبتاً خوبه
بنظر من انتخاب وایمکس یه ریسکه . از کجا معلوم بعد از دو سه ماه قیمتها رو دو برابر نکنن چون میدونید که این قیمتها تشویقی هستن و هنوز قطعی نیستن. شاید ایرانسل داره مثل زمانی که تازه شروع به کار کرده بود و پنج شنبه جمعه ها مکالمه و GPRS رو رایگان اعلام کرده بود الان هم داره دونه میپاشه تا مشترک جمع کنه و مودم هاش رو بفروشه بعد یکدفعه ............ !!!!
از دوستان کسی راجع به سرویس ADSL مخابرات و راهاندازیش تو اهواز خبری نداره؟
نقل قول:
بهرحال بعیده که گرونتر بشه. توی انجمن ایرانسل هم که سر بزنی آدمای مطلع این احتمال رو نمیدن.
اولا قیمت سیم کارتهاشونم خیلی بیشتر بود
مسلم جان در مورد adsl که خود مخابرات ارائه اش کنه هنوز مشخص نیست ظاهرا به مناسبت دهه .... میخوان ابتدا تو تهران سپس تو شهرستانای دیگه راه اندازی اش کنن در حال حاضرم تو چند تا از شهرستانا داران از adsl مخارات استفاده میکنن:18: (بندرعباس ومشهد) تو اهوازو رو نمیدونم اما حتما سوال میکنم و اطلاع میدم
اما در مورد وای فای و وای مکس و اتنخاب بین این دو
دوست عزیز اولا تصمیم گیری با خودتونه منتها با توجه به توصیه هایکه نیما جان:11: تو پست های قبلیشون من بابه همین موضوع داشتن
انتخاب وای فای انتخاب هوشمندانه تریه :
1- اولا فعلا که خود ایرانسل وای مکس رو ارائه میده یعنی سرویس وای مکس انحصارا در اختیار شرکت ایرانسل هست و شرکت دیگه ای نیست که ایجاد رقابت کنه!!!!!! وکیفیت ارائه این سرویس هنوز مشخص نشده
2- تفاوت آنچنانی با سرویس وای فای از نظر سرعت (فعلا) نداره
همون جور که آقا نیما توضیح دادن تنها مزیت وای مکس برد بیشتر اون نسبت به وای فای است:8:
این سرویس یوزرایه زیاد و شرکت های مختلفی برایه ارائه این سرویس داره که شما میتونید از تجربیات این دوستان در همین تاپیک استفاده کنید
بچه ها الان با پشتیبانی شاتل چت کردم هی زیرش در میره.
میگم الان افت سرعت دانلود دارم میگه سیستم من میزنه ثابت 49 اگر مشکل داشته باشیم فقط شب هاست اون هم کاریش نمیشه کرد. 100 رحمت به نمایندگی اهواز که الکی هم شده قول میده درستش کنن.:41::18:
سلام دوستان
کسی از آخرین تعرفه adsl پارس آنلاین خبر داره؟ممنون میشم اعلام کنید.
این شاتل واقعا گندشو در آورده از عمد سرعت رو کم کرده سیستم رپیدشر رو هم خراب کرده.مثلا از لینک مستقیم 60 هست سرعت ولی رپید زیر 20.
دزد تر از اینا ندیدم.اینهمه اکانت رپید خریدم حالا بی استفاده شده.
مرگ بر شاتل دزد و نیماد که عرضه یه پشتیبانی از مشتریاش رو نداره.
حرف شما متين منتها اولا اگه ايرانسل بخواد رقابت كنه بايد با سرويساي ديگه مثل adsl هم رقابت كنه كه در اون صورت بايد قيمتاش بياد پايينتر وگرنه كه مگه چند درصد محتاج wimax هستن.نقل قول:
ثانيا سرعت كه بستگي به نوع سرويسي داره كه ميگيريد. حداكثر پهناي باند كه فرقي نميكنه
در مورد قيمت همين الان از wireless ارزونتر در مياد(فقط بديش اينه كه محدوديت داره)
اينم از نقشه قشنگ پوشش wimax اهواز از سايت ايرانسل كه منم چسبوندمش به همديگه.
جون ميده واسه پرينت كردن و چسبوندن به ديوار اتاق :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز همه که نمیتونن از adsl استفاده کنن بنابراین ناچارا باید بین وای فای و وای مکس یکیشو انتخاب کنن :8:نقل قول:
خود شما اگه تو منطقه تون امکانش بود از adsl استفاده کنید ،از این سرویس(وای مکس) استفاده میکردید؟؟؟؟
در نهایت تصمیم گیری باخودتونه و اینجور که به نظر میاد شما تصمیمت رو گرفتی :11:انشالله اگه مشترک این سرویس شدی درمورد کیفیتش و ... حتما بچهای این تاپیک رو در جریان بزار:11: