سلام.منم آیفون تری جی اس دارم...این گوشی مارک نداره؟چطوری چند تا عکس و آهنگ رو مارک کنم واسه یکی بفرستم؟
Printable View
سلام.منم آیفون تری جی اس دارم...این گوشی مارک نداره؟چطوری چند تا عکس و آهنگ رو مارک کنم واسه یکی بفرستم؟
این ارور یعنی این برنامه با ویندوز سون سازگار نیست رو یه سیستم دیگه که اکس پی داره امتحان کننقل قول:
نخیر دوست من مارک نداره این گوشی و وقتی کسی میگیره نباید فکر بلوتوث بازی باشه دیگهنقل قول:
یه سوال
ایپادی که توی ایفونه چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟
ممنون
اگر ورژن دستگاهت قدیمیه برنامه ای هست برای بلوتوث که راش بندازی اما اگر ورژن جدید هست هنوز این برنامه براش نیومده و اینکه اگر بیاد این برنامه برای ورژن جدید چیزی به نام mark all یا mark فکر نکنم توش بزارن چون تو ورژن قدیمیش که نبود ولی کلا کسی که ایفون می خره نباید به فکر بلوتوث باشهنقل قول:
mp3 که باید با برنامه این رو سینک کنی ...نقل قول:
3GS آنلاک فکتوری دارم.میخوام بدونم الان 4 هست روش.آپگرید کنم ؟؟؟ جلبریک برای ورژن بالاتر می آد یا برای 4.0؟؟؟؟؟
فعلا صبر بهترین چیز هست...امکان زیاد برای ورژن 4 میادش...فایل shsh ورژن قبلیت رو داری؟؟؟ { اگر خواستی برگردی به ورژن قبلی گفتم }نقل قول:
من الان ورژن 4.0 هستم. shsh ورژن قبلی رو که ندارم. الانم shsh ورژن 4 ندارم. به نظرتون بگیرم ؟ میشه یه موزش بزارید. مرسینقل قول:
از اونجایی که shsh رو نداری من بهت پیشنهاد میکنم رو همون بمونینقل قول:
4 با 4.0.1 فرقی نداره
شما برید اینجا بگیریدشنقل قول:
کد:http://www.applestan.com/archives/1862