:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
Printable View
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
آخرین فریمورو لطف می کنین................برا من s8000OXEIK1 هست..............
ماله من همين فريمور هستش . يعني جديدتر از اين ( فارسي ) نيومده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط vroom مشاهده تاپيک
سلام
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست
نقل قول:نقل قول:جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2نقل قول:
جدیدترین فریمور خارجی(جنوب شرق آسیا) ماله من این فریموره که واقعا عالیه:S800MDXJC
خیلی ممنون....فقط چون من باید با مدرک حرف بزنم....چون کارم جایی گیره....میشه بگی منبع داری یا نه....یا اصلا طرف گفت نه این نیست..من بهش چی بگم..؟؟نقل قول:
جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
.................................................. ...........................................:19::19 ::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
پول می گیره نصب می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کارتو نشون بدم کار حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر:20:نقل قول:
اگه گارانتی داری رایگانه وگرنه باید پول بدی.نقل قول:
کارتو ببری حله فاکتورت هم همراهت باشه بهتره:20:
آخه مشکل اینجاس طرف خود نمایندگیه...:31:نقل قول:
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه:31:
اگه هم زیاد اطلاعات داره یعنی در حد نمایندگی بازم برید نمایندگی:31:
پرسیدم دیگه....الکی جوابمو داد....منم گفتم اینی که شما گفتی رو بگم البته با سند و مدرک..:31:نقل قول: