بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگهنقل قول:
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
Printable View
بله واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه هر کی بگه کمتر میسوزونه یا بلد نیست چطوری حساب کنه یا چرت میگهنقل قول:
تفاوت seباlx رو دوستمون خوب توضیح دادن
ef7 مصرفش یه کم کمتره ولی شنیدم قطعاتش خیلی گرونه و بازار خرید و فروشش خیلی بده
خب دوستان ما هم به جمع سمند سوارها پیوستیم .
یه سمند ال ایکس سفید مدل اواخر 90 گرفتم که دیروز کلا مشغول تمیز کاریش بودم .
حالا احتمالا به مرور سوال برام پیش میاد که باید بپرسم ازتون . به عنوان سوال اول :
این چراغ مطالعه جلو خراب شده و بعضی وقت ها خود به خود روشن میشه و همین طوری روشن میمونه ، بعضی وقت ها هم اصلا هر کاری میکنیم روشن نمیشه .
فکر کنم لامپش سالمه ولی این ماسماسکش که میچرخه خراب شده .
حالا اینو کجا باید بدم عوض کنن ؟ خودم از لوازم یدکی بگیرم عوض کنم یا باید بدم باتری سازی و ... ؟
سلامنقل قول:
بله باید عوضش کنید . لوازم یدکی ها هم دارند احتمالا درست قطع نمیکنه و روشن میمونه چون با حرکت دادن به طرفین سمت راست یا چپ روشن میشه و رو حالت وسط خاموش میشه اگه دائما روشن میشه پلاتینش بهم چسبیده و باعث میشه که روشن بمونه .
خودتون هم می تونید عوضش کنید کار سختی نیست .
ممنون از توضیحتون .نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست ، این لامپ های سقفی چرا وقتی در ها رو باز میکنم روشن نمیشن ؟ یعنی وقتی دکمش رو میزنیم روشن میشه ولی روی هیچ کدوم از حالت ها موقعی که درب ها باز و بسته میشن روشن خاموش نمیشه .
سلامنقل قول:
اگه تو بقیه ی موارد روشن میشه و فقط روی باز بودن در ها روشن نمیشه اون وقت ایراد از میکرو سوییچ های لادری هستش که باید عوض بشه . اگه هم کلا روشن نمیشه که یا لامپش سوخته یا سوکتش ایراد داره
برای شما به احتمال زیاد ایراد ار میکرو سوییچ لادری هستش .
سلام بنده به تازه گی سمند تحویل گرفتم متاسفانه ضبط برای ماشین نزاشتن
ضبط فابریک شرکتی چی هست ؟
و آیا گیر میاد ؟ قیمتش توی بازار چقدره ؟
مبارکه آقا. انشاالله به خوشحالی ازش استفاده کنید.نقل قول:
پول ضبط را به شما برگرشت دادن؟
من نمیدونم ضبط فابریکی که میگذارن چی هست!
اما شنیدم که به صرفه هست که پول ضبط را ازشون بگیرید و خودتون یک مبلغی اضافه کنید و یک ضبط بهتر و مناسب بخرید.
البته ماشین من هم ضبط نداشت که گفتند یه مدت دیگه (یکی دو ماه) مراجعه کنم شاید 100 تا 200 تومان، بابت نداشتن ضبط پس برگردانند :n28:
اكثر مدلهاي ضبط ايرانخودرو سأخت شركت كروز هستنقل قول:
شما از مغازه دار ضبط فابريك ايرانخودرويي را بخواهيد
اگه تهران هستيد هم توي خيابان سورنا و ميدان توپخونه پيدا كنيد
تشکرنقل قول:
گفتن 100 تومن بعدن بهت میدیم
ضبط فابریکی واسه من کافیه که فلش بخوره دنباله صدای زیاد و آمپلیفایر و اینجور برنامه ها نیستم
مساله اینه که ظاهرا ارزش ضبطی که روی ماشین میگذارن، کمتر از مبلغی هست که پرداخت میکنند.نقل قول:
نتیجه این میشه که اگر بجای ضبط ازشون پول گرفته بشه، نفع کردید.
البته توی نمایندگی کسی که ماشین را به من تحویل داد گفت باید 200 تومان برگردونند.