سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
Printable View
سلام من یه مودم مدل 4ports combo router دارم و رفتم یه اشتراک adsl2 گرفتم میخواستم اموزش کلی نصب مودم و instaler مودمم رو بزارین چون هیچ سی دی درایور همراش نبود:((
راستی میخواستم اگه بشه قیمتش رو هم بزارین ممنون
من همین مودمو دارم..متاسفانه مشکل داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
IP رو توی آدرس بار وارد میکنم و روی run wizard کلیک میکنم اما صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن چراغ لن هم گاهی خاموش میشه و ثابت نیست...
دوستان لطفا راهنمایی کنید با این مودم چجوری باید کار کرد؟! ایراد از کجاست که وارد تنظیمات مودم نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، شما دفترچه مودم رو خوندید؟نقل قول:
برای بعضی مودم ها آدرس فرق میکنه.
برای بعضی ها 192.168.1.1 هست.
در بعضی مودم ها 192.168.2.1 هست.
در بعضی ها 192.168.1.2 و الی آخر.
همچنین پسورد ورود هم فرق میکنه . . .
تمام اینها در دفترچه مودم ذکر شده . . .
ولی اگه همه اینا رو درست زده باشید، و صفحه مربوط به تنظیمات باز نشه، مشکل یه چیز دیگه ست که بارها راه حلش گفته شده . . . (تعویض ویندوز):21:
موفق باشید :40:
افرین حالا اگه میشه جواب من رو هم بده:10:نقل قول:
منم دیروز که زنگ زدم به لایزر واسه ثبت قرار داد وقتی گفتم که مودمم D-Link هست همینو به من گفتنقل قول:
ما ظاهرا شاتل با d-link مشکل داره... دیروز رفتم نمایندگیشون طرف بعد از ثبت قرارداد میگه مودمتون به ما نمیخوره بهتره عوض کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا واقعا سازگاری نداره یا فقط بازی در میارن برای فروشه مودمهاشون!؟
دوستان متخصص نظرشون در مورد d-link چیه؟ مودم خوبیه یا...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم واسه فروش مودم خودشون این حرف رو میزنن.....
نمی خوام پست الکی بدم ولی PLZ به من هم یه کمکی کنیننقل قول:
من یه مودم planet 4400 دارم که بصورت poppe کانکت نمیشه و فقط bridge کانکت می شه
از اونجایی که سرویس گرفتم هم اومدند نتونستند کاریش کنند
می شه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام
در حال حاظر مودم خوب چیست؟ و اگر میشه آخرین قیمت مودم را بگین.
یکی از بهترین مودم های موجود در بازار همانطور که گفته شده و باز هم گفته میشه که با بیشتر شرکتهای اراءه دهنده ی سرویس اینترنت پر سرعت ای دی اس ال هم هماهنگی کامل داره ! مودم ASUS مدل AM602 میباید که با قیمتی حدود 45 تا 50 میتونید از بازارهای تهران تهیه کنید !نقل قول:
عزیز من خوب اگه کسی می دونست بهت می گفت , اما چون شما Lan می خوای وصل کنی به درایور نیازی نداری . فقط کافیه کابل شبکه رو وصل کنی و تو مودم تنظیماتشو انجام بدی .نقل قول:
حالا بگرد مطمئن همینجا جواب تو پیدا می کنی ع اگه نکردی بگو خودم کمکت می کنم البته اگه بتونم :46:
منم 3410 دارم اما همیشه Bridge وصل است , شما چرا اصلن می خوای Poppe وصل کنی ؟؟؟نقل قول:
ولی اگه می خوای تو اون حالت وصل کنی , یکم بیشتر توضیح بده ؟؟؟؟ چکار کردی ؟؟
مودم خوب عزیزم زیاده ولی کمی بستگی به شرکتی که ازش مودم گرفتی داره من Planet 3410 دارم ازش هم راضیم . اما اونی که دوستمون هم معرفی کردند اگه اصل باشه هم خوبهنقل قول: