من که دیگه از پیشگامان نمی گیرم. حالا یه سوال فنی داشتم اگه از جای دیگه بخوام بگیرم دوباره باید اون 10000 تومان پول رانژه خط رو بدم یا فقط هزینه دوره؟
Printable View
من که دیگه از پیشگامان نمی گیرم. حالا یه سوال فنی داشتم اگه از جای دیگه بخوام بگیرم دوباره باید اون 10000 تومان پول رانژه خط رو بدم یا فقط هزینه دوره؟
بله باید بدی.در ضمن باید منتظر بمونی تا پورتشون خالی بشه و.... این دردسر ها!!نقل قول:
البته هزينه رانژه اي كه مخابرات از اينا ميگيره 5 تومنه.
شايد اينا 5 تومن هم برا خودشون بر ميدارند.
منم هميشه همين طور بوده. پريشب نميدونم چرا دانلود 2 تا 6 منو زده بود از 5 تا 12 و 22000 هم كم كرده بود.نقل قول:
جدی!؟
من دیشب 1.6 گیگ دانلود داشتم فقط 900 تا از حسابم کم کرده!
منم با اين كه مي دونستم جواب نمي دند زنگ زدم.نقل قول:
دو ماه قبل هم من شبانه دانلود كردم اما از حسابم كم كرد
از بس پشتيبانيش افتضاحه ديگه پيگير نشدم !
طبق انتظار گفت اشتباه مي كنيد.
گفتم ديگه خودم كه مي دونم تا 6 بيشتر دانلود نداشتم بعدشم تا عصر سيستم خاموش بوده.
بهش گفتم مي دونستم زنگ زدن من بي حاصله ولي زنگ زدم تا بدونيد سيستمتون اشكال داره و ما هم هالو نيستيم.
سلام خوبين
من از مخابرات خرزاي سرويس گرفتم
3 روزه هي سرعت كم ميشه طوري كه صفحه باز نميكنه بايد ديسكانكت بشم دوباره وصل بشم بعد دوباره بعد از 2 دقيقه همونجوري ميشه ميخاستم بدونم دليلش چيه ؟
کسانی که از صبانت(نداگستر) دارند وضعیتشون چطوره؟
شبانه خوبه؟
شرکتی هست که 551 و 552 یعنی مرکز سیدالشهدا را ساپورت کنه؟
من از اهالی خیابان باغ دریاچه اصفهان هستم.
چند سال پیش این مخابرات لعنتی اومد و پیش شماره های ما رو از 776 به 786 تغییر داد.:grrr:
حالا رو این پیش شماره ها adsl نصب نمی شه.(البته تا جایی که من می دونم):19:
اگر کسی شرکتی رو می شناسه که می تونه رو این پیش شماره(786) سرویس بده لطفا معرفی بکنه:41:
سلام
من اینترنت 1مگ دارم از صبانت اما دوهفته ای میشه که سرعت دانلودم از حدود 220 رسیده به 18و19 . مشکل از خود شرکته یا برای همه اینجوریه ؟
میشه ازشون شکایت کرد ؟
سرعت تو روز هم همینطورهنقل قول:
موفق باشید
dlc هست یا pcm?نقل قول:
hاگه Dlc هست یه شرکتیه به اسم فاروس داره سرویس رو این خطا میده
اگه pcm هست برو مخابرات درخواست بده از pcm درش میارن انگار