نکنه من مردم!!! نکنه وجود خرجی ندارم!!!!!:18: چرا هیچ کس جواب من و نمیده؟!:42:نقل قول:
Printable View
نکنه من مردم!!! نکنه وجود خرجی ندارم!!!!!:18: چرا هیچ کس جواب من و نمیده؟!:42:نقل قول:
واقعاً من چرا نمیتونم انلاین بازی کنم؟!
موقع کانکت شدن ارور میده.
چند تا لینک خوب برای دانلود هواپیما هم بیدن (747-A380-737-777)
بنده بيشتر اوقات سرور رو ميسازم. امشب هم بنده در خدمت هستم.نقل قول:
از شيراز به رشت هست.:20:
من الان مي خوام پرواز كنم كسي پايه هست؟
سلام دوستان خوبیین چند روز نبودیم چه خبره اینجا:31:
اقا رو منم حساب کنید ولی با چه هواپیما یی میایید اگه هواپیمای سبک باشه انشااله دمدمای صبح میرسیم رشت :19:
برای تعین مسیر هم از direct GPS استفاده میکنی
راجب فاصله تامقصد هم اگه شد با تصویر توضیح میدم الان خیلی خسته ام
به اقا پویان هم خوشامد میگم جاش این چند وقته خالی بود
از اقا بهرام و ابی هم خبری نیست
خیلی خوابم میاد خسته ام وگرنه میامدم :19:نقل قول:
3 روزه درست حسابی نخوابیدم
مثل این که مسافرت به همه خوش گذشته این چند روز. :دی
درسته؟
دوستان احتمالا مثل من مسافرت بودن...
روز یک شنبه من رفتم فرودگاه رشت. با این که کوچیک بود خیلی برام جالب بود. چون تا حالا هر چی فرودگاه دیده بودم بزرگ و عظیم بود. دقیقا جلوی گیت خروج یه فوکر 100 پارک کرده بود و آماده مسافر گیری شده بود. هوای نیمه ابری و سرسربزی اطراف فرودگاه و چمن های اطراف باند و وسط بودن هواپیما اونم به صورت مایل خیلی برام قشنگ شده بود. دوست داشتم می رفتم و کاکپیت خلبان رو می دیدم... :دی.
هی ... هی...
جاتون خالی بود.
لطف میکنی شما.نقل قول:
بنده بيشتر اوقات سرور رو ميسازم. امشب هم بنده در خدمت هستم.
پس امشب ساعت 10 میبینمتون.
پرواز خوبی میشه.
هواپیمای سبک ور ندارین که عمری طول میکشه برسیم رشت!
من که 757-pmdg 747 -captain sim 707-777-superjet100-787
رو دانلود کردم موندم با کدومشون بیام؟!!
راستی یه مشکل بزرگ،757 ای که من به اسم captain sim دانلود کردم نه پنل سه بعدی داره نه دو بعدی!! چکار کنم؟هرچی گشتم پیدا نکردم. راستی نکسچر ارم ایر هم داره.اگه دیدین بی زحمت بهم بدین.
727 هم قبلا دانبود کرده بودم اما اصلا نتونستم از سیستم اتو پیلوتش سر در بیارم.پس اون تعطیل.
737 pmdg هم بزودی دانلود میکنم.
ممنونم،امیدوارم امشب بتونی بیای.نقل قول:
به اقا پویان هم خوشامد میگم جاش این چند وقته خالی بود
یه خواهش دیگه هم دارم،دوستان نام کاربری خودشون در گیم اسپای رو اعلام کنن تا من بتونم بشناسمشون،پنجره چتتون رو هم لطفا باز کنید،من نمیتونم ارتباط صوتی باهاتون داشته باشم.
موفق باشید.
اوه اوه الان یادم اومد؛از بهرام چوبینه خبر ندارید؟من خیلی وقته ندیدمش،آف هم میزنم جواب نمیده،سالمه؟خدای نکرده مشکلی که براش پیش نیومده؟
بای
مشکل این gamespy با adsl حل نشد؟امشب ساعت 10 اگه خواستین بیاین اسم گروه رو چی میزارین؟منم بیام؟
هواپیمایی که دانلود کردین ورژن demo بودهنقل قول:
ای داد راست میگی!نقل قول:
یه گند دیگه هم زدم،707 به اسم X دانلود کردم اما مال 2004 بود،کسی بلده تبدیل کنه اینو؟؟
شما هم بیا؛همه میتونن بیان،اسم گروه هم iran simulation هستش.
حالا کسی میتونه پنل 757 برام جور کنه؟حال ندارم دوباره دانلود کنم...