بفرما دوست عزیز :
کد:http://s2.picofile.com/file/7147282468/fani90.zip.html
Printable View
بفرما دوست عزیز :
کد:http://s2.picofile.com/file/7147282468/fani90.zip.html
دوستان سلام.
یکی از دوستام امسال تو کنکور فنی قبول شده دانشگاه بابل و روزانه. رفته دیده جای جالبی نیست خوابگاه هم نداره خلاصه بدبختیش زیاده.
اگه نره ثبت نام، سال دیگه نمی تونه تو آزمون شرکت کنه؟
سلامنقل قول:
، یک یا دو سال محروم میشه و نمیتونه شرکت کنه
این مورد برای غیر انتفاعی هم صحت داره ؟نقل قول:
یعنی اگه غیرانتفاعی قبول شی و نری تا دو سال نمی تونی شرکت کنی؟
این قانون فقط برای روزانه هست.نقل قول:
شما اهل کجایی!؟رشتتون چیه!اینا رو بگو شاید دقیق تر راهنمایی کردم.نقل قول:
وارد میشی چندتا ساختمان میبنی نا منظم و ناهمگون!نگهبانی داره به هیچ چیزی گیر نمیده!اگه ساخت و تولید هستی جای خوبیه اگه کامپیوتر هستی هم خوب هست ولی انتظاری نداشته باش که...!آره از این انتظارات نداشته باش هنرستان کبیر هست استادای برق و الکترونیک در حد المپیک میان محله ای!داره که هیچ بارشون نیست اصلا فضای رقابتی احساس نمی کنی به همین خاطر معدل 14 سرنوشت همه ورودی هاست البته فرق هست بین کسی که می داند و نمی داند!خوب بخون آینده روشنی داری وگرنه متنفر می شی بهترین اموزشکده ایران هست شک نکن خودت منابع رو مطالعه کن به جزوه استاد اکتفا نکن.امید رمز موفقیت شماست در اموزشکده فنی شماره 1 تبریز:31::11:
سلام بچه ها
من ورودي معماري ناپيوسته 88 هستم
حالا تو اين واحد گير كردم انتخاب كنم يا نه بعضي ها ميگن اختياري بعضي ها ميگن اجباري
من انتخاب نكردم مشكل ساز نميشه با اينكه ترم اخرم
فردا ميگن بايد اين واحد رو پاس ميكردي؟؟؟؟
سلام به دوستان
آیا راهی هست تو رشته کاردانی بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کرد !
1 درس از پیش دانشگاهی رو موندم !
به نظرتون بهترین راه چیه ؟ تو آموزش پرورش آشنا دارم که بتونم ریز نمرات قبولی رو همراه با تاییدیه بگیرم به نظرتون اینجوری میشه ثبت نام کرد و سفته داد و بعد از مثلا چند ماه اصل مدرک رو ببرم ؟
ممنون میشم جواب بدین :40::11:
سلام،
نمی دونم این آشنای شما تا چقدر نفوذ داره!ولی با ریز نمرات ثبت نامتون نمی کنند،باید گواهی موقت فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی رو تحویل بدید!اصلا از ما ریز نمرات رو نخواستند!بعد اگه دانشگاه آزاد هست شما می تونید از ترم بعد (بهمن ماه) سر کلاس برید ولی سراسری بدون گواهی موقت ثبت نامتون نمی کنند!
ظرفیت تکمیل داره کنکورسال 90 کاردانی یا ظرفیت تکمیل نمی کنن
مبلغ دوره کاردانی نرم افزار چنده؟