با مستر ريستم درست نشد:41: فقط مونده فلش كه با اونم فكر نكنم درست بشه! الان ديگه اصلا اون دوتا دكمه كار نميكنن!نقل قول:
Printable View
با مستر ريستم درست نشد:41: فقط مونده فلش كه با اونم فكر نكنم درست بشه! الان ديگه اصلا اون دوتا دكمه كار نميكنن!نقل قول:
تنها راه فقط فلش مونده امتحان كن شايد درست شه.اگر نشد برد صفحه كليد رو عوض مي كنند كه قيمتش 15تومن است.:11:نقل قول:
Rc037 ریخته شده احساس میکنم صداش کم شده
راهی هست درست شه
برم تو محل خودمون گفت كه اينقدر تا حالا اينطوري گوشي آوردن پيشم كه برد همشون ضعيفه و سريع تعطيل ميشه،گفت كه قيمت تعويضش 35 تومنه! شما كجا رو ميگيد كه با 15 تومن بدشو عوض ميكنه؟ علائدين برم براي تعوض خوبه؟ همون موقع بهم تحويل ميدن؟نقل قول:
نه خير دوست عزيز اگر دقت كرده باشي محل سكونت من جزيره قشم است(مخلصيم:11:).نقل قول:
اينجا همك بر خلاف شهرستان 80% اجناس اصل هستند و من 15 تومن عوض كردم :10:
دقیقا جون نزدیک خلیج فارس هستند و گارنتی ها معتبر اینجا هست البته من میناب هستم زیاد دور نیستم تا قشم اقا hussain فکر کنم بدونه دیگه کجاست ( 100 کیلو متری بندر عباس)نقل قول:
گوشی های بدون گرانتی 100% اصل هستند در اینجا مطمیین باشید در ضمن قیمتشم ارزونتر هست
بهترین درایو صدای برای k850 چیه ؟
اشو چوك مينو:31::10:نقل قول:
از دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن خواهش میکنم کمی بیشتر فکر کنن . مطمئن باشید که این گوشی انتظارات شما رو براورده نخواهد کرد.
چرا اقا امین؟نقل قول:
دوسته من داره تنها ضعف این گوشی دوربین ضعیفش هست ولی امکانات خوبی داره