هاردت سالمه؟ مشکلي نداره ؟فکر کنم ويروس autoplay داري که بعد از نصب ويندوز دوباره فعال ميشهنقل قول:
شما تو هنگام نصب ويندوز مگه از گزينه سوم که بيانگر فرمت کامل از نوع ntfs هست استفاده نکرده ايد؟
Printable View
هاردت سالمه؟ مشکلي نداره ؟فکر کنم ويروس autoplay داري که بعد از نصب ويندوز دوباره فعال ميشهنقل قول:
شما تو هنگام نصب ويندوز مگه از گزينه سوم که بيانگر فرمت کامل از نوع ntfs هست استفاده نکرده ايد؟
مي تونه باشه اگه با تعويض ويندوز حل نميشه مشکل سخت افزاريهنقل قول:
سيستم من هر جند دقيقه يك بار پيغام خطاي زير را در گوشه سمت راست task bar صادر مي كنه آيا ويروسي شده؟
عنوان پيغام:windows system eror
شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the network
لطفا كمكم كنيد
از کدوم build سرويس پک 3 استفاده مي کنيد؟ تو ويندوز هاي قبلي اين مشکلو نداشتين با برنامهنقل قول:
Hard disk inspector وضعيت هارد را بررسي کنيد برنامه جالبيه سعي کنيد زياد برنامه نصب
نکنيد و زياد هم remove نکنيد هم براي ويندوز ضرره هم براي هارد
پروسه هايي که جلوي اونا system نوشته نبايد end process کنيد اينا برنامه هاي خاصنقل قول:
سيستمند
نقل قول:
برعکس اينم هست مگه برنامه هاي ويندوز هم تو لينوکس اجرا ميشه؟
نه ويروسي در کار نيست adsl داري اين مساله مر بوط به آي پي و شبکه هستشنقل قول:
سلام.
راهی داره که کاری کرد روی یوزرهای لیمیت شده طوری محدود بشه که طرف نتونه تنظیمات کنترل پنل، مثل فایر وال و تنظیمات Internet Options رو نتوانند دستکاری کنند؟
میشه بگین برنامه picture and fax viewer پیش فرض ویندوز برای باز کردن عکس ها،کجای ویندوز قرار داره؟
یه سوال دیگه؛
می خواستم بدونم ورژن 32 بیتی و 64 بیتی و .. ویندوز چه فرقی با هم دارن؟
این چند بیتی بودن مربوط به چه چیزی میشه؟
با تشکر:20:
با سلام به دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
در قسمت Tools صفحه های ویندوز قسمت Folder Options پاک شده
حالا چه کاری کنم تا این قسمت بازگردد؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
:40::40::40:
برای برگرداندن Folder Option به مسير زیر در پنجره Group Policy بروید : User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer بعد از کليک نمودن بروی Windows Explorer ، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کليک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایيد و بروی کليد OK کليک نمایيد .نقل قول: