اگه میشه یکی کمکم کنهنقل قول:
Printable View
اگه میشه یکی کمکم کنهنقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادین....:13:نقل قول:
فقط یه سوال ساده پرسیدم:
مدیران هر انجمن میتونن کاربرا رو بن کنن یا نه؟
خیر ، فقط می تونن اخطار بدن...نقل قول:
بن کردن در حوزه ی اختیارات ادمین ها و سوپر مدیر هاست...
موفق یاشید...:11:
آها این شد....بسیا بسیار از جواب شما ممنونم دوست عزیز.:11:
سلام من تازه اومدم دوس دارم یاد بگیرم فعالیت کنم اما از هیچی سر در نمیارم یکی به من کمک کنه گیج شدم:41::41::18:
جواب من چی شد
خوب ، فکر کنم کاربرایی که تازه عضو شدند ، خیلی محدود هستند (یعنی ادمین ها محدودشون کردند) باید به قسمتهایی از فروم بری (صفحهی اصلی) بعد بدونی که آیا میتونی توی یک بخش خاص (مثلا موسیقی) فعالیت کنی یا نه !نقل قول:
سلام من تازه اومدم دوس دارم یاد بگیرم فعالیت کنم اما از هیچی سر در نمیارم یکی به من کمک کنه گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش همینه ....
در مورد یجورایی شدنتون هم بگم که چیزی نیست ... عادت میکنید (چون شاید اولین باری هست که به فروم میایید)
تمامي اين امكان ها هم در ارسال پاسخ سريع هست و هم در حالت پيشرفته ارسال پاسخنقل قول:
حتي اين شكلك ها هم يه نوع عكس هستند
خيلي راحتنقل قول:
وارد اين صفحه اول انجمن بشيد و از همه چيز لذت ببريد !
این امکانات قبلا بودن ولی دیگه نیستن یعنی فقط میتونم نوشته پست کنم لطفا کمکم کنید
سلام من نمی توانم از طریق gmail فایل را بفرستم لطفا راهنمایی کنید. :1::1::1::1::1::1:
با تشکر
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40: