من هر چی دنبال باتری گشتم که اصلش رو گوشیم نوشته بود made in chine ندیدم ولی اینیکه اکتور داره رو با همین شکلو قیافه و با کد نوکیا چک کزدم شیراز گیرم اومد 14 تومن و مثل اونی که رو اصل گوشی بود هم میگفتن 50 تومن و از روی جغبه گوشی کش رفتن
Printable View
من هر چی دنبال باتری گشتم که اصلش رو گوشیم نوشته بود made in chine ندیدم ولی اینیکه اکتور داره رو با همین شکلو قیافه و با کد نوکیا چک کزدم شیراز گیرم اومد 14 تومن و مثل اونی که رو اصل گوشی بود هم میگفتن 50 تومن و از روی جغبه گوشی کش رفتن
خدا شاهد هست که من قصد جسارت به هیشکیو نداشتم...
من از همون اول به اقا مجتبی که تازه ان95 8گیگ گرفته بود گفتم ببین رو باطرت هیچ اسمی از زاپن نیست؟؟؟
گفت اصلا همچین اسمی نیست...بعد شما دوستان برگشتید گفتید که یک عکس بذارم که گذاشتم...
خوب من بر مبنای حرف مجتبی گذاشتم که گفت هیچ اسمی از زاپن نیست...(من چه گناهی دارم)؟؟؟؟
در ضمن علی اقا شما مثل داداش منی...من هیچ قصد جسارت نداشتم...(به هر حال ببخشید)...
در ضمن این هم به اقایون که مثلا زبان بلدن بگم که اونجایی که نوشته cell maid in japan یعنی این باطری ساخت زاپن هست...
در پاییت اون که یک نوشته ی تقریبا طولانی هست و اخرش زده چین یعنی این باطری منتاز چین هست...
علی اقا محز اطلاع شما میگم که این باطری ساخت زاپن و منتاز چین هست...
منتاز که میدونید چیه؟؟؟؟یعنی بدنه ی این باطری ساخت پین هست...(درون باطری اصل زاپن هست)...
این رو هم که میدونید اگه روی یک چیزی اسم زاپن باشه و پایینش زده باشه چین یعنی اینکه درجه 1 چین هست....
موفق باشین...
در ضمن من این عکس باطری رو با 6270 گرفتم...
توضیح دادم که فوکوس نداره...مجبور شدم بیام جلو عکس بگیرم...
وگرنه از کل نوشته ها میگرفتم...
علی اقا توهین نکن لطفا...
در ضمن دوستایی که این باطری رو دارم بگم که این باطری شما اصل زاپن هست همونطور که توضیح دادم...
وقیمتش حدود 45 تومان هست...
دوستان لطفا بحث رو سنگین نکنید تا کسی اخطار نگیره و تاپیک قفل نشه.همونطور که همون اول که اکتور عکس گذاشت گفتم ، این باتری قطعه اصلیش یعنی سلول درونیش کار ژاپنه cell made in japon و داخل چین مونتاژ و تست شده.علی جان شما هم سخت نگیر.
قربون دستت مجتبی جان...
ممنون که یکی امد و تایید کرد...
مال من هم همینه...روش هم نوشته : تولید اولیه در ژاپن!نقل قول:
تولید حال در چین...
عجب موضوعی شد این باتری:20:!
دیگه این بحث رو تمومش کنید...
به همه ثابت شد که این باطری اصل زاپن هست...
جهت اطلاع عزیزاننقل قول:
نوکیا در ژاپن توسط شرکت mutsushila باتری تولید می کنه،که اگر یادتون بیاد بعد از مشکلاتی که در مورد باتری ها ساخت این شرکت برای N70 پیش آمد تقریبا تولید را متوقف کرد، و الان در حال تولید تنها سلولهای باتری هست که اصل باتری در دیگر شرکتهای آسیایی اسمبل می شه، علاوه بر این خود ژاپن صنعت گوشی همراه داره که این باعث می شه تولید انبوهی برای شرکتهای بزرگ انجام نده، علت نبود باتری ژاپنی بر همین اساس هست.
در کل باتریهای اصلی نوکیا در منطقه ی آسیا فعلا در چین تولید می شه! و تماما هم اصل هستند!
چند دقیه طول میکشه تا گوشیتون رو شارژ کنید و هر چند وقت یکباز شارژ میکنید؟
اگه امکانش هست اونایی که دارن همه جواب بدن
او ممنون پس برم چندتا دیگه از اینا بگیرم که مرتیکه دیوونه شده با 14 تومن میفروشه کدشم با نوکیا ست بودنقل قول:
بازم میگم ممنون به خاطر راهنماییتون
راستی گفتید رو شارژر گوشیتون نوشته ژاپن سارژر من چینیه فکر کنم مشکل داره اخه خیلی سریع شارژ تموم میکنه و باتری هم زود خراب میشه
رو شارژر شما چه چند میلی امپر زده و اگه بخوام شارژر بگیرم چی بگیرم و با چه مشخصات ومارکی؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی