بچه ها من 1 برنامه پیدا کردم که وقتی میری توش و میای بیرون بلوتوث تا هر وقت بخای نمایان میمونه و هیدن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما برنامش فعلا آزمایشیه و 5 روز کار میکنه,کسی میتونه قفلشو بشکونه؟
Printable View
بچه ها من 1 برنامه پیدا کردم که وقتی میری توش و میای بیرون بلوتوث تا هر وقت بخای نمایان میمونه و هیدن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما برنامش فعلا آزمایشیه و 5 روز کار میکنه,کسی میتونه قفلشو بشکونه؟
بعد صدا که با وینمپ حل شد این مشکلم کاملا با این برنامه حل میشه.تازه با خوده برنامه میشه به راحتی با گوشیهای دیگه چت کرد
یه برنامه به جای superman و linloader . تازه فایل های تم و ... رو هم نصب میکنه فایل های زیپ و رار رو هم آنزیپ می کنه امکان backup گرفتن از سیستم گوشیتونو هم داره و همین طور امکان unistal کردن برنامه ها رو از روی گوشی .
خلاصه از MPKG ، Superman و linloader خیلی بهتر و باکلاس تره . من روی 25p خودم بعد از فلش با yan0 ، نصبش کردم ازش خیلی راضیم ...
اینم لینک
البته اگه تکراری بود شرمنده من از یکی از دوستام گرفتم ...کد:http://rapidshare.com/files/76711908/smartasst2_3_1_manual_englishzip_190.rar.html
سلام در مورد اين برنامه بالا اگه كسي مشكلي بود در خدمتم
رو فريمور 53 هم نصب ميشه و براحتي هم كار ميكنه
سلامبعد از یک ماه تونستم تمام پست هارو بخونم ( از بس تایید یه و مشاوره در مورد خرید سایر انواعگوشی (5700 و 990) بود . (حدود 30% ) )بهتر نیست تو یه تاپیک دیگه لینک تمام برنامه ها که از اول معرفی شده رو قرار بدین؟تا ما تازه وارد ها حداقل مجبور نشیم 130 صفحه بخونیم
بعد از نصب برنامه winamp و بالا بردن صدا وقتی از برنامه خارج مشم و با برنامه realplayer آهنگ کوش میدم صدا بالاست ولی وقتی هدست رو وصل میکنم وقتی دوباره هدستو قطع می کنم صدا دوباره ضعیف می شه ( مثل زمانی که گوشی رو خاموش روشن می کنم ) باید دوباره winamp رو اجرا کنم
راه حلی وجود نداره ؟
نقل قول:
برنامه خوبی بو د و مهمتر اینکه اجرا شد :11:
خوب شما بفرمایید چه مواردی رو توضیح بدم ؟ من در خدمتتون هستم . یا حق:10:نقل قول:
آقا بیرون دادن که نمی خواد.
این فریم ور فک کنم خرابه چون من هم که با اون فلش کردم همین جور شدم شما این فریم ور رو بگیر و فلش کن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis ( البته اگه از سری C2 باشی این بهترینه من خودم 25p بودم )
سلام
بچه ها کسی راه اتصال به اینترنت رو با a1200 میدونه؟
من قبل از اینکه گوشی رو فلش کنم (فریمور قبلیم 25p بود ) حداقل تونستم با اتصال کابل و از طریق کامپیوتر به اینترنتش وصل بشم ولی الان به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis تغییر دادم دیگه نمی تونم وصل بشم. آیکون G کنار نمایشگر آنتن همیشه غیرفعاله