بله عزیز همه میتونن بیان
چه اشکالی داره
قدیم و جدید نداره که....
Printable View
بله عزیز همه میتونن بیان
چه اشکالی داره
قدیم و جدید نداره که....
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورود همگان آزاده!
جوون،پير،دختر،پسر،مردةزن دوشيزه بانو آقا كاربر جديد قديم كلنگي :18: رهن:31: اجاره همه ميتونن بيان!:21: :27: :10: :40:
نقل قول:
اتفاقات چیه ؟!!!
مگـه می خوان چیکار کنند ؟!!
قرار ملاقـاتــه
یکی ندونه خیال می کنه ....
جون توبيابزن ، تعارف نكن :18: :13:
خوب يه سوال كرديما ميخواستم ببينم جو اونجا چطوري ، همين :37:
اقا چون من میرم همه هم باید بیان .. چون میخوام همه بچه ها رو ببینم ...
آقا شما سروري اصلا همين الان زنگ ميزنم چنتا گاو و گوسفند بيارن اونجا جلو پاتون قربوني كنن!:31: داشي ما ميخوام همديگرو ببينيم درست ولي قرار نيست چون من نوعي ميخوام بيام دستور بدم كه! به اميدديدار!نقل قول:
راستي شيرنيه اين دفعه رو كي مياره؟:21: من كه سهممو دادن مصطفي داده ديگه وقتشه كه سورنا يا الفين بيارن!
البته اگه الفين بياد:41:
پذيرايي رو آماده كنين كه من تو آخرين ماه هاي خدمتم ميخوام بيام محفل رو نوراني كنم !:5: :31:
چه اعتماد به نفسی!! چه خود شیفته !!! (شوخی)نقل قول:
آقا معلومه که ایندفعه قراره یه حرکت جنبشی و انتحاری انجام بدید. انشائآلله که هر که قول میده بیاد و اگر نیاد یه نفرین طلبش! (از نوع خفنش:31: )
من هم که مثل همیشه پایه ام.
باید اینو هم اضافه کنم که من رکوردداره شرکت در قرارملاقات هستم و به جز 1 مورد از اولین قرار حضور داشتم! (چه خودنما و چه اعتماد به نفسی!!! :31: :31: :31: )
اقا شام ميدن؟؟
طرح خوبی دادی! برای اجرای این طرح من پیشنهاد میکنم شما بار اول بانی باش دفعه های بعد به قرعه انتخاب میکنیم.نقل قول:
چطور خوبه؟!؟!
(سعی کنید پیشنهاد ندید چون ممکنه کار خودتون گیر بشه , من هم گیر 3 پیچ یهو دیدی تو رودربایستی گیر کردی و ...:31: :31: :31: )
قبوله اقا شام با من .... میخوام به همتون فلافل بدم ... کیا هستن ...؟